Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ “ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ” ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

“ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ” ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

by _
0 comment 46 views

“ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ” ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


Χαμός στην κεντροδεξιά πολυκατοικία…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Την Δευτέρα 22 Αυγούστου ανοίγει η Βουλή των Ελλήνων, αντί για τις 31 Αυγούστου, όπως ήταν προγραμματισμένο μετά τις θερινές διακοπές. Αποδεχόμενη η κυβέρνηση το αίτημα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εξ αφορμής του σκανδάλου των τηλεφωνικών υποκλοπών – παρακολουθήσεων που εν τω μεταξύ μεσολάβησε!

Η Ολομέλεια της Βουλής θα ξεκινήσει με την έκτακτη συζήτηση προ ημερήσιας διατάξεως, του παραπάνω αναφερομένου ζητήματος!

Ένα κολοσσιαίο αντιδημοκρατικό – αντισυνταγματικό ζήτημα, που έχει δημιουργήσει τεράστιο πολιτικό σάλο κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη και ο οποίος δεν είχε τον ανδρισμό να αναλάβει την πολιτική ευθύνη – άσχετα αν υπάρχουν και ποινικές ευθύνες – επιρρίπτοντας την πολιτική ευθύνη στον μέχρι πρότινος Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού, ανιψιού του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρη Δημητριάδη!…

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%bb%ce%b7%cf%83-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%ba%ce%b7/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr