Home ΗΠΑ ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Φάουτσι παραιτείται από διευθυντής του NIAID, σύμβουλος του Μπάιντεν

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Φάουτσι παραιτείται από διευθυντής του NIAID, σύμβουλος του Μπάιντεν

by _
0 comment 121 views

Ξενοφών Βακάλης

Δήλωση του Anthony S. Fauci, M.D.

22 Αυγούστου 2022

Ανακοινώνω σήμερα ότι θα αποχωρήσω από τις θέσεις του Διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) και του Διευθυντή του Εργαστηρίου Ανοσορρύθμισης του NIAID, καθώς και από τη θέση του Επικεφαλής Ιατρικού Συμβούλου του Προέδρου Joe Biden. Θα εγκαταλείψω αυτές τις θέσεις τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους για να συνεχίσω το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας μου.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Φάουτσι παραιτείται από διευθυντής του NIAID, σύμβουλος του Μπάιντεν

από Zero Hedge
22 Αυγούστου 2022, 10:17 π.μ

«Μετακινούμαι από τις τρέχουσες θέσεις μου, δεν αποσύρομαι»…

Τα νέα για τη συνταξιοδότηση έρχονται καθώς οι δημόσιες έρευνες για την απάντηση του Covid στις ΗΠΑ τίθενται υπό σκληρό έλεγχο από νομοθέτες του GOP…



Ο Δρ Anthony Fauci ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι θα παραιτηθεί από τις θέσεις του ως διευθυντής του NIAID και επικεφαλής του εργαστηρίου ανοσορρύθμισης του NIAID.

Ο 81χρονος Fauci θα παραιτηθεί πλήρως και θα αφήσει την κυβέρνηση τον Δεκέμβριο μετά από περισσότερα από 50 χρόνια.

Θα παραιτηθεί επίσης από τη θέση του επικεφαλής ιατρικού συμβούλου του Προέδρου Μπάιντεν.

«Αποχωρώ από τις τρέχουσες θέσεις μου, δεν αποσύρομαι», είπε ο Φάουτσι σε δήλωση.

Σε μια συνέντευξη την Κυριακή το απόγευμα, ο Fauci είπε ότι «δεν αποσύρεται με την κλασική έννοια» και ότι θα αφοσιωθεί σε ένα (πιθανώς κερδοφόρο) κύκλωμα ταξιδιών, συγγραφής και ενθάρρυνσης των νέων να εισέλθουν στην κυβέρνηση.



«Εφόσον είμαι υγιής, όπως είμαι, και είμαι ενεργητικός, όπως είμαι, και είμαι παθιασμένος, θέλω να κάνω κάποια πράγματα έξω από τη σφαίρα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης», είπε στους NY Times.

Σε δήλωσή του τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος Μπάιντεν ευχαρίστησε τον Φάουτσι, τον οποίο αποκάλεσε «αφοσιωμένο δημόσιο υπάλληλο και σταθερό χέρι με σοφία και διορατικότητα», προσθέτοντας «Λόγω των πολλών συνεισφορών του Δρ. Φάουτσι στη δημόσια υγεία, ζει εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες και γύρω από την ο κόσμος σώθηκε».

Οι ειδήσεις για τη συνταξιοδότηση του Fauci έρχονται καθώς οι δημόσιες έρευνες για την αντίδραση του Covid στις ΗΠΑ τίθενται υπό σκληρό έλεγχο από νομοθέτες του GOP, οι οποίοι έχουν ορκιστεί να εντείνουν τις έρευνες εάν ανακτήσουν τη Βουλή ή/και τη Γερουσία στις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τον γερουσιαστή Rand Paul (R-KY), εάν το GOP κερδίσει και εκλεγεί ξανά, «θα είμαι πρόεδρος μιας επιτροπής στη Γερουσία. Θα χρησιμοποιήσουμε την εξουσία κλήτευσης για να δημοσιεύσουμε όλα τα αρχεία».

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://www.infowars.com/posts/breaking-fauci-stepping-down-as-niaid-director-adviser-to-president-biden/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr