Home Κορωνοϊος Dr. Jane Ruby & Mike Adams: Οι ανατριχιαστικοί θρόμβοι αίματος που βγαίνουν από τους νεκρούς εμβολιασμένους είναι αυτοσυναρμολογούμενα κυκλώματα! Συνδέονται με το…5G!

Dr. Jane Ruby & Mike Adams: Οι ανατριχιαστικοί θρόμβοι αίματος που βγαίνουν από τους νεκρούς εμβολιασμένους είναι αυτοσυναρμολογούμενα κυκλώματα! Συνδέονται με το…5G!

by _
0 comment 264 views

MEGA ΣΟΚDr. Jane Ruby & Mike Adams: Οι ανατριχιαστικοί, λευκοί θρόμβοι αίματος που βγαίνουν από τους νεκρούς εμβολιασμένους είναι αυτοσυναρμολογούμενα κυκλώματα! Συνδέονται με το…5G!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 21 Αυγ. 2022 | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Πριν λίγες μέρες, σας είχαμε βγάλει το αποκαλυπτικό μας άρθρο με τίτλο ΦΡΙΚΗ – Το θανατηφόρο ψεύτο-μπόλι για τον κορωνοϊό περιέχει αυτοσυναρμολογούμενα κυκλώματα που ενεργοποιούνται από συχνότητες…WIFI όπου γράψαμε τα εξής…

Ο Matt Taylor είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός με δύο μεταπτυχιακούς τίτλους στην Ηλεκτρολογία. Έχει ξεκινήσει τη δική του βιολογική φάρμα στον Εκουαδόρ. Στον ελεύθερο χρόνο του εργάζεται ως ερασιτέχνης ερευνητής ερευνώντας το COVID-19 και το ψεύτικο εμβόλιο COVID-19.

Τα τελευταία ευρήματά του για το λεγόμενο εμβόλιο είναι φρικιαστικά. Όλα ξεκίνησαν όταν έβαλε μια σταγόνα από το εμβόλιο COVID-19 σε μια αντικειμενοφόρο πλάκα μικροσκοπίου. Στη συνέχεια τοποθέτησε τη πλάκα του μικροσκοπίου στον δρομολογητή (ρούτερ) του διαδικτύου του. Έκανε παρατηρήσεις σε διαστήματα 90 λεπτών και καθώς το έκαμνε, παρατηρούσε ορθογώνια σχήματα που μοιάζουν με κύκλωμα που ήρχιζαν να…αυτοσυναρμολογούνται.

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ και δείτε και το σχετικό βίντεο μέσα…

Τώρα και σύμφωνα με το Dr. Jane Ruby Show, έρχεται τώρα ο επιστήμων Mike Adams από το σάιτ Natural News να μας επιβεβαιώσει αυτό μέσα από τις δικές του έρευνες!!!….

Τα αποτελέσματα διατίθενται πλέον! Ο πιστοποιημένος ταριχευτής και διευθυντής κηδειών Richard Hirschman, ο οποίος ανακάλυψε αυτούς τους περίεργους και μυστηριώδεις λευκούς θρόμβους που έβγαιναν από τα πτώματα των νεκρών, εμβολιασμένων ατόμων, δεν αποτελούν πλέον μυστήριο, χάριν στο έργο του ειδικού μικροσκοπίας και ιδρυτή της Brighteon TV, Mike Adams.

Το πιο οριστικό εύρημα είναι ότι αυτά τα λευκά, παχιά “καλούπια” που λαμβάνονται από τις αρτηρίες και τις φλέβες των νεκρών μπολιασμένων δεν είναι θρόμβοι αίματος και είναι εξαιρετικά μεταλλικά, ηλεκτρικά αγώγιμα κυκλώματα και ο Mike Adams τα εξηγεί όλα αυτά σε αυτή την εκπληκτική συνέντευξη 2 μερών…!!!…

Για περισσότερα για τα ευρήματα του κ Hirschman, διαβάστε επίσης τα εξής άρθρα

Οι ταριχευτές καταγγέλλουν: Βρέθηκαν…«σκουλήκια» στα πτώματα των τρυπημένων με το μπόλι κορωνοϊού….!!!

ΦΡΙΚΗ – Θρόμβοι αίματος μεγάλου μήκους και σαν σχοινά βρίσκονται σε άτομα που πέθαναν από το εμβόλιο COVID-19!!!

Στο μικροσκόπιο ΛΙΑΝ ΦΡΙΚΤΟΙ θρόμβοι αίματος που εξήχθησαν από εκείνους που «πέθαναν ξαφνικά»

Ο κ. Clay Clark από το Reawaken America Tour (που πραγματοποιεί περιοδείες σε όλη την Αμερική προωθώντας τον αμερικανικό πατριωτισμό και πολλά άλλα) μίλησε επίσης στο Jane Ruby Show και μας αποκάλυψε τα εξής σχετικά με αυτό το θέμα:

Ο Τσαρλς Λίμπερ ήταν ένας επιστήμονας που εργαζόταν στο Χάρβαρντ και πληρωνόταν 50.000 δολάρια το μήνα για να κατασκευάζει νανοτεχνολογία που μπαίνει μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Κατέχει 66 διπλώματα ευρεσιτεχνίας για αυτήν την τεχνολογία. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στους ανθρώπους να στέλνουν και να λαμβάνουν σήματα μέσω 5G. Mόλις αυτή η τεχνολογία εισέλθει στο ανθρώπινο σώμα, ενεργοποιεί τα νανορομπότ, τα οποία είναι σαν μικροί υπολογιστές, που αυτοαναπαράγονται. Αυτό σημαίνει ότι έχετε έναν τύπο πλάσματος που ζει και αυτοαναπαράγεται στο ανθρώπινο σώμα με εκθετικό τρόπο.

Εάν βάλετε αυτήν την τεχνολογία μέσα στο σώμα σας, και αυτό έχει αποδειχθεί από τους ανατριχιαστικούς θρόμβους αίματος που έχουν αφαιρεθεί από τα πτώματα των νεκρών, εμβολιασμένων ανθρώπων, αυτό που βλέπετε είναι σαν ένας παράξενος, αναπτυσσόμενος, μη οργανικός οργανισμός που αναπτύσσεται μέσα στο ανθρώπινο σώμα που έχει ταξινομηθεί ως “θρόμβος αίματος”. Η αυτοαναπαραγόμενη τεχνολογία δημιουργεί παράξενους θρόμβους αίματος που οι άνθρωποι δεν έχουν ξαναδεί.

Δείτε τώρα την σχετική εκπομπή με την κα. Dr. Jane Ruby !!….

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr