Home ΣΤΡΑΤΟΣ / ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ / ΕΥΠ Η ζωντοχήρα (υποδιευθύντρια της υπηρεσίας) που “έκλεψε” το κορμί “ερωτιάρη” π. διοικητή της ΕΥΠ είναι “δυσαρεστημένη” και μιλάει πολύ! Πικάντικες λεπτομέρειες με βίντεο που “κλάπηκε” δίπλα στην πισίνα!

Η ζωντοχήρα (υποδιευθύντρια της υπηρεσίας) που “έκλεψε” το κορμί “ερωτιάρη” π. διοικητή της ΕΥΠ είναι “δυσαρεστημένη” και μιλάει πολύ! Πικάντικες λεπτομέρειες με βίντεο που “κλάπηκε” δίπλα στην πισίνα!

by _
0 comment 325 views

Παρασκευή, Αυγούστου 19, 2022

Η ζωντοχήρα (υποδιευθύντρια της υπηρεσίας) που “έκλεψε” το κορμί “ερωτιάρη” π. διοικητή της ΕΥΠ είναι “δυσαρεστημένη” και μιλάει πολύ! Πικάντικες λεπτομέρειες με βίντεο που “κλάπηκε” δίπλα στην πισίνα!

Του Άρη Σπίνου

Κάθε μέρα που περνάει όλοι τρέχουν να κρυφτούν από τις ποινικές ευθύνες που αργά ή γρήγορα θα φανούν στον Ορίζοντα για την υπόθεση των υποκλοπών.

Μαζί με τα σοβαρά όμως έρχονται και τα σεξουαλικά δρώμενα που όπως φαίνεται είναι πολλά στο πολύπαθο κτήριο της Κατεχάκη. Όλοι και όλες τα έδιναν όλα για μια καρέκλα, για έναν μισθό, για μια μετάθεση στο εξωτερικό και φυσικά λίγο και από το μέλι των μυστικών κονδυλίων με την βοήθεια της Μαρίας.

Μάθαμε εσχάτως ότι η υποδιευθύντρια που είχε επίσημη σχέση, αφού η ίδια ήταν χωρισμένη, με διοικητή της υπηρεσίας (όχι πολλά χρόνια πριν) είναι δυσαρεστημένη από την συμπεριφορά του και αρχίζει και μιλάει πολύ.
Σε μια παρέα πριν λίγες μέρες στο ξενοδοχείο που έκανε διακοπές έδειχνε ένα βίντεο από το κινητό της τηλέφωνο με τα “κατορθώματα” του ερωτιάρη διοικητή. Παρτενέρ ήταν η ίδια. Σε αυτόν που έδειξε το βίντεο του μπήκε η ιδέα για το πως θα το αποκτήσει. Τελικά τα κατάφερε! Η ουσία της υπόθεσης είναι ότι η Κυρία Ζωντοχήρα έδειχνε διάθεση εκδίκησης για τον π. εραστή της. Αναμένομεν την εκδίκηση!

ΠΗΓΗ >> https://edolio5.blogspot.com/2022/08/blog-post_80.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr