Home ΚΟΣΜΟΣ West Point: Πώς να χειριστείτε έναν άνθρωπο μέσω…τηλεχειριστηρίου

West Point: Πώς να χειριστείτε έναν άνθρωπο μέσω…τηλεχειριστηρίου

by _
0 comment 167 views

Effie Stavridou

Μ Α Γ Ε Ι Α…

Μέσα σε 2 λεπτά θα μάθετε πως να κάνετε βιοτεχνολογικά κόλπα, όπως να ελέγχετε απομακρυσμένα τη σκέψη και να απαλείφετε τη μνήμη, όπως οι κατασκευαστές των εμβολίων.

Revelations Goyl

Από όλα όσα γνωρίζουμε, όσοι έχουν υποβληθεί σε τεστ βιοψίας εγκεφάλου εν τω βάθει (με τη μπατονέτα στη μύτη, δηλαδή) θα μπορούσαν ενδεχομένως, μέσω νανο-τατουάζ και επακόλουθου σχηματισμού συνθετικού 3ου κλώνου DNA, να ελέγχονται από… «τηλεχειριστήριο»

Δεν ήταν πολύ μακριά από αυτό εξαρχής!

Δείτε το τουίτ….

Μετάφρασις …

“Η μοναδική σχέση μεταξύ της ρινικής κοιλότητας και των ιστών της κρανιακής κοιλότητας στην ανατομία και τη φυσιολογία καθιστά εφικτή την ενδορρινική παροχή στον εγκέφαλο. Η ενδορινική χορήγηση παρέχει σε ορισμένα φάρμακα βραχέα κανάλια για να παρακάμψουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό (BBB).”

Ο Δρ Τσαρλς Μόργκαν μιλά σε δόκιμους και καθηγητές στο West Point για μια σειρά θεμάτων, όπως η ψυχολογία, η νευροβιολογία και η επιστήμη των ανθρώπων στον πόλεμο. Η νευροβιολογική και ιατροδικαστική έρευνα του Δρ Μόργκαν τον καθιέρωσε ως διεθνή ειδικό στη διαταραχή μετατραυματικού στρες, στη μνήμη αυτόπτων μαρτύρων και στην ανθρώπινη απόδοση σε συνθήκες υψηλού στρες.

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr