Home Greek News Οι 2 “φοβισμένοι” δημοσιογράφοι, τα “μαύρα κονδύλια” της ΕΥΠ και η φίρμα παρουσιαστής! Τα τηλεφωνήματα στο edolio5 για την “Μαρία” από τον Πειραιά: “…είναι καλό κορίτσι με προβλήματα. Μην γράφετε για αυτήν.”

Οι 2 “φοβισμένοι” δημοσιογράφοι, τα “μαύρα κονδύλια” της ΕΥΠ και η φίρμα παρουσιαστής! Τα τηλεφωνήματα στο edolio5 για την “Μαρία” από τον Πειραιά: “…είναι καλό κορίτσι με προβλήματα. Μην γράφετε για αυτήν.”

by _
0 comment 267 views

Δευτέρα, Αυγούστου 15, 2022

Οι 2 “φοβισμένοι” δημοσιογράφοι, τα “μαύρα κονδύλια” της ΕΥΠ και η φίρμα παρουσιαστής! Τα τηλεφωνήματα στο edolio5 για την “Μαρία” από τον Πειραιά: “…είναι καλό κορίτσι με προβλήματα. Μην γράφετε για αυτήν.”

Του Άρη Σπίνου

Βρε τι γίνετε στον κόσμο όταν κάποιος καταλαβαίνει πως η καταιγίδα αργά η γρήγορα θα τον βρέξει. Καλές είναι οι διακοπές δίπλα στην πισίνα αλλά κάποια στιγμή πρέπει να εξηγήσεις ποιος τις πληρώνει.

Ομολογουμένως δεν περιμέναμε, ειδικά από 2 φίλους, να μας τηλεφωνήσουν ζητώντας μας να κατεβάσουμε την ανάρτηση (Άκου εκεί πράγματα) που αφορά την “Μαρία” των μυστικών κονδυλίων της ΕΥΠ. Τουλάχιστον μας το ζήτησαν ευγενικά και για αυτό δεν τους απαντήσαμε αναλόγως. Μας μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για εκείνη (λες και εμείς δεν ξέρουμε τι ρόλο παίζει 33 χρόνια στην ίδια καρέκλα), και αφού μας είπαν ότι έχει προβλήματα μας ζήτησαν, προκειμένου να μην θιχτούν συνάδελφοι που συνεργάζονται μαζί της (!) να μην γράφουμε για αυτήν. Για τον έναν ξέραμε ότι παίρνει μεροκάματο αλλά δεν μας έπεφτε λόγος.

Για τον άλλον πέσαμε από τα σύννεφα.

Το χειρότερο όλων όμως είναι ότι ο 2ος για να μας πείσει για την αναγκαιότητα της υπάρξεως της Μαρίας μας ρώτησε εάν θέλουμε να μας τηλεφωνήσει και ο… Πρόκειται για φίρμα τηλεοπτικό δημοσιογράφο που προφανώς έχει και αυτός τα πάρε – δώσε του με το μαγαζί της Κατεχάκη. Μια συμβουλή προς άπαντες χρηματιζόμενους. Όταν αποφασίσουν να σας κρεμάσουν στα μανταλάκια, επειδή δεν θα τους κάνετε πλέον τα χατήρια, θα είναι αργά. Για αυτό απολαύστε τις πληρωμένες βουτιές στις ακριβές πισίνες με τα λεφτά τους μέχρι να έρθει η καταιγίδα.

ΠΗΓΗ >> https://edolio5.blogspot.com/2022/08/3-edolio5.html

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr