Home ΚΟΣΜΟΣ Ντέμι Μουρ: Κάνει τον γύρο των ελληνικών νησιών με ένα πολυτελές γιοτ. Μήπως ανήκει κι αυτή στις τάξεις των…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ του Χόλιγουντ;;; Βίντεο που την «ΚΑΡΦΩΝΕΙ»!!!

Ντέμι Μουρ: Κάνει τον γύρο των ελληνικών νησιών με ένα πολυτελές γιοτ. Μήπως ανήκει κι αυτή στις τάξεις των…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ του Χόλιγουντ;;; Βίντεο που την «ΚΑΡΦΩΝΕΙ»!!!

by _
0 comment 243 views
Ντέμι Μουρ: Κάνει τον γύρο των ελληνικών νησιών με ένα πολυτελές γιοτ. Μήπως ανήκει κι αυτή στις τάξεις των…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ του Χόλιγουντ;;;
Ντέμι Μουρ: Κάνει τον γύρο των ελληνικών νησιών με ένα πολυτελές γιοτ. Μήπως ανήκει κι αυτή στις τάξεις των…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ του Χόλιγουντ;;;

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ – Ντέμι Μουρ: Κάνει τον γύρο των ελληνικών νησιών με ένα πολυτελές γιοτ

Όπως και πολλές προσωπικότητες της διεθνούς showbiz, έτσι κι η ηθοποιός επέλεξε τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές της διακοπές – Δείτε φωτογραφίες


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Η Ντέμι Μούρ είναι του Χόλιγουντ των…ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ και των…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ. Δείτε το εξής βίντεο όπου φιλιέται με ένα…ΑΝΗΛΙΚΟ ΑΓΟΡΙ !!!


Ανάμεσα στις διάσημες προσωπικότητες που επισκέφτηκαν την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές είναι και η Ντέμι Μουρ.

Όπως και άλλοι celebrities της διεθνούς showbiz, έτσι και η ηθοποιός βρέθηκε στην χώρα μας το φετινό καλοκαίρι και απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης με τους φίλους της πάνω σε ένα πολυτελές γιοτ, που έκανε τον γύρο των ελληνικών νησιών.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Αν και η 59χρονη μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, ο φακός των παπαράτσι την «συνέλαβε» να κάνει ηλιοθεραπεία πάνω στο γιοτ, φορώντας ένα φούξια μπικίνι, αλλά και να κρατάει στην αγκαλιά της τον αγαπημένο της τετράποδο φίλο, τον Πιλάφ, τον οποίο δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ.
Εντύπωση προκαλεί το κορμί της, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν παραπέμπει σε μια γυναίκα που βρίσκεται ένα «βήμα» πριν τα 60. Πρόσφατα, η ηθοποιός μίλησε για την εμφάνισή της στο περιοδικό People και τόνισε πως ακόμα και σε αυτή την ηλικία «είναι αποφασισμένη να παραμείνει σέξι και επιθυμητή».

«Όταν σκέφτομαι τη γιαγιά μου στα 60 της, κατά κάποιον τρόπο φαινόταν σαν να έχει ήδη παραιτηθεί. Αλλά εγώ νιώθω, από πολλές απόψεις, πιο ζωντανή και παρούσα από ποτέ. Αλλάζει αυτή η ιδέα, ότι δηλαδή οι γυναίκες γίνονται λιγότερο θελκτικές όσο μεγαλώνουν. Δεν θέλουμε να δείχνουμε μητρικές ή να μη νιώθουμε σέξι», δήλωσε.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr