Home ΗΠΑ «ΑΧΡΗΣΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΑ LOCKDOWN», ΔΗΛΩΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ Η ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ… ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑΣ;

«ΑΧΡΗΣΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΑ LOCKDOWN», ΔΗΛΩΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ Η ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ… ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑΣ;

by _
0 comment 319 views

«ΑΧΡΗΣΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΑ LOCKDOWN», ΔΗΛΩΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ Η ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ… ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑΣ;


Σύμφωνα με το MAKELEIO.gr

Μετά από δύο χρόνια άνευ προηγουμένου κυβερνητικής τυραννίας στο όνομα της καταπολέμησης ενός ιού, οι κύριοι υποκινητές αυτής της ύβρεως περπατούν ελεύθεροι, γράφουν βιβλία και παραδέχονται ανοιχτά ότι είπαν ψέματα ξανά και ξανά.

Πάρτε για παράδειγμα τη συντονίστρια του Τραμπ για την αντιμετώπιση του Covid στον Λευκό Οίκο, Deborah Birx. Ήταν, όπως επισημαίνει σε πρόσφατο άρθρο ο Τζέφρι Τάκερ του Ινστιτούτου Brownstone, η κύρια αρχιτέκτονας της καταστροφικής πολιτικής του «lockdown» που κατέστρεψε περισσότερες ζωές από τον ίδιο τον Covid. Η Birx γνώριζε ότι το lockdown μιας χώρας ήταν μια ριζοσπαστική κίνηση που δεν θα εγκρίνονταν ποτέ. Έτσι, όπως παραδέχεται στο νέο της βιβλίο, είπε ψέματα γι’ αυτό.

Όπως έγραψε στο νέο της βιβλίο, Silent Invasion, «Δεν είχα ακόμη τους αριθμούς που ήθελα, αλλά είχα δύο εβδομάδες για να τους αποκτήσω». Η υστερία που δημιούργησε οδήγησε σε αμέτρητες επιχειρήσεις που καταστράφηκαν, αμέτρητες αυτοκτονίες, μεγάλες καταθλίψεις, εθισμοί στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Οδήγησε σε αμέτρητους θανάτους λόγω καθυστερήσεων στη θεραπεία άλλων ασθενειών. Είναι το μεγαλύτερο έγκλημα στην σύγχρονη ιστορία.

Την περασμένη εβδομάδα σε συνέντευξή της στο Fox News αποκάλυψε ξανά την έκταση της προδοσίας της. Μετά από μήνες ανηλεούς απαίτησης από όλους τους Αμερικανούς να λάβουν τα εμβόλια Covid, αποκάλυψε ότι τα «εμβόλια» ήξερε ότι δεν ήταν καθόλου εμβόλια! «Ήξερα ότι αυτά τα εμβόλια δεν επρόκειτο να προστατεύσουν από τη νόσο», είπε στο Fox. «Και νομίζω ότι παρακάναμε τα εμβόλια. Και κάναμε τους ανθρώπους να νομίζουν ότι πρόκειται να προστατευτούν από σοβαρές ασθένειες και νοσηλεία».

Από πότε το ήξερε λοιπόν; Το ήξερε όταν είπε στο ABC στα τέλη του 2020 ότι «αυτό είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά εμβόλια που έχουμε στο οπλοστάσιό μας για μολυσματικές ασθένειες. Και γι’ αυτό είμαι πολύ ενθουσιώδης με το εμβόλιο»; Αν ήξερε από παλιά ότι τα «εμβόλια» δεν ήταν εμβόλια, γιατί μας το είπε αυτό; Γιατί, όπως παραδέχεται στο βιβλίο της, πιστεύει ότι είναι καλό να λέει ψέματα στους ανθρώπους για να τους κάνει να κάνουν αυτό που θέλει.

Παραδέχτηκε επίσης ότι χρησιμοποίησε το αφεντικό της – τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ – λόγω της άγνοιας του, για να εφαρμόσει τις πολιτικές του Covid. Επομένως, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είπε ψέματα στον αμερικανικό λαό για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων Covid. Το μεγάλο ερώτημα τώρα, μετά από αυτό που φαίνεται να συμβαίνει, από ένα τσουνάμι θανάτων που σχετίζονται με τα εμβόλια, είναι ποιος θα πληρώσει γι’ αυτά τα ψέματα; Θα λογοδοτήσει κανείς για τις ζωές που χάθηκαν από την αλαζονεία των Birxes και Fauci;



Σύμφψωνα με το GreekNewsOnDemand.com

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Συναδέλφισσα του Φάουτσι Δρ. Deborah Birx ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ: «Δεν μπορείτε να βγάλετε συμπέρασμα ότι το εμβόλιο θα κάνει καλύτερα από τη φυσική μόλυνση»

 

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!….

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr