Home ΔΙΕΘΝΗ Αναμένεται ιστορική εξέγερση στο Ηνωμένο Βασίλειο ενάντια στη «Νέα Παγκόσμια Τάξη»

Αναμένεται ιστορική εξέγερση στο Ηνωμένο Βασίλειο ενάντια στη «Νέα Παγκόσμια Τάξη»

by _
0 comment 69 views
Αναμένεται ιστορική εξέγερση στο Ηνωμένο Βασίλειο ενάντια στη «Νέα Παγκόσμια Τάξη»
Αναμένεται ιστορική εξέγερση στο Ηνωμένο Βασίλειο ενάντια στη «Νέα Παγκόσμια Τάξη»

Αναμένεται ιστορική εξέγερση στο Ηνωμένο Βασίλειο ενάντια στη «Νέα Παγκόσμια Τάξη»

 ΑΘΑΜΑΝΑΣ:  

ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΤΤΑΝΟΙ ΜΑΣ ΔΙΔΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.  Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΚΥΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ…

  Αναμένεται ιστορική εξέγερση στο Ηνωμένο Βασίλειο ενάντια στη «Νέα Παγκόσμια Τάξη»

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου προετοιμάζεται για “εκτεταμένες πολιτικές ταραχές”, στις οποίες συμμετέχουν εκατομμύρια κάτοικοι που διαμαρτύρονται για τη “Νέα Τάξη Πραγμάτων”, προειδοποίησε η αστυνομία.

Με τις τιμές της ενέργειας να εκτοξεύονται στα ύψη και τον πληθυσμό να έχει γίνει φτωχότερος ως αποτέλεσμα των λουκέτων, πολλοί Βρετανοί αποφάσισαν να αρνηθούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους ως μέρος της μαζικής μη συμμόρφωσης με την ελίτ, την οποία ορισμένοι συγκρίνουν με τις εξεγέρσεις για τον φόρο επί των ψήφων.

Summit.news αναφέρει: Η νέα εισφορά τελικά καταργήθηκε αφού ένας συνασπισμός ομάδων συμφερόντων τόσο της εργατικής τάξης όσο και της μεσαίας τάξης συνδυάστηκε για να την απορρίψει.

Ένα παρόμοιο κίνημα υπό την ομπρέλα της οργάνωσης Don’t Pay προτρέπει τώρα τους πολίτες να ακυρώσουν τις άμεσες χρεώσεις τους τον Οκτώβριο, εάν οι τιμές της ενέργειας συνεχίσουν να αυξάνονται.

Ο μέσος όρος των λογαριασμών ενέργειας στο Ηνωμένο Βασίλειο για διπλό καύσιμο αναμένεται να αυξηθεί στις 3.615 λίρες μέχρι τον Ιανουάριο του 2023, δηλαδή κατά 283% σε σχέση με τα επίπεδα του Μαρτίου.



“Εκατομμύρια από εμάς δεν θα μπορέσουν να αντέξουν οικονομικά τα τρόφιμα και τους λογαριασμούς αυτό το χειμώνα”, υποστηρίζει το μανιφέστο “Μην πληρώνετε”. “Δεν έχουμε την πολυτέλεια να το αφήσουμε να συμβεί αυτό. Απαιτούμε τη μείωση των λογαριασμών σε ένα προσιτό επίπεδο. Θα ακυρώσουμε τις άμεσες χρεώσεις μας από την 1η Οκτωβρίου, αν μας αγνοήσουν”.

Ωστόσο, άλλοι έχουν προειδοποιήσει ότι η μαζική άρνηση πληρωμής των λογαριασμών θα έχει ως αποτέλεσμα οι τιμές της ενέργειας να εκτοξευθούν ακόμη περισσότερο, επειδή περισσότερες εταιρείες θα εγκαταλείψουν την αγορά, επιτρέποντας σε λιγότερες εταιρείες να δημιουργήσουν μονοπώλια τιμών.

Ο πληθωρισμός αναμένεται επίσης να φθάσει το 15% το επόμενο έτος, καθώς ο ανεμοστρόβιλος των οικονομικά καταστροφικών λουκέτων και η υποστήριξη της Ευρώπης στο “τρέχον πράγμα” -την παράταση του πολέμου στην Ουκρανία- πλήττει σκληρά τους ανθρώπους.

Εν τω μεταξύ, ο ενεργειακός γίγαντας BP μόλις ανακοίνωσε τα μεγαλύτερα τριμηνιαία κέρδη του εδώ και 14 χρόνια.

Ο υπεύθυνος της εκστρατείας Tom Scott δήλωσε ότι δεν καλεί σε ταραχές, αλλά ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συμβούν αν δεν αλλάξουν τα πράγματα.



“Υπήρξε μια μεγάλη εξέγερση στο Λονδίνο [το 1990]”, δήλωσε ο Scott στην Telegraph. “Αυτό δεν είναι κάτι που θα ήθελα να δω, αλλά νομίζω ότι είναι σχεδόν αναπόφευκτο ότι αν η κυβέρνηση δεν αναλάβει πολύ πιο αποτελεσματική δράση για να βοηθήσει τους ανθρώπους, θα υπάρξουν εκτεταμένες πολιτικές αναταραχές”.

Μια νέα δημοσκόπηση διαπίστωσε επίσης ότι μια ισχνή πλειοψηφία των Βρετανών – 51% – πιστεύει ότι θα υπάρξουν εξεγέρσεις για το κόστος ζωής αργότερα φέτος.

Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου συνεχίζει να παρέχει το κόκκινο χαλί, δωρεάν διαμονή, φαγητό και χρήματα σε αριθμό ρεκόρ παράνομων μεταναστών με iPhones που φτάνουν με βάρκες από τη Γαλλία.

newspunch.com

https://www.triklopodia.gr/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%ce%be%ce%ad%ce%b3%ce%b5%cf%81%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b7%ce%bd%cf%89/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr