Home ΚΟΣΜΟΣ Η ελίτ της παγκοσμιοποίησης θέλει να αρχίσουμε να τρώμε…Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ….

Η ελίτ της παγκοσμιοποίησης θέλει να αρχίσουμε να τρώμε…Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ….

by _
0 comment 339 views

Η ελίτ της παγκοσμιοποίησης θέλει να αρχίσουμε να τρώμε…ο ένας τον άλλον

30 Ιουλίου 2022 Baxter Dmitry / Μετάφρασις του Ιωάννη Κουντούρη από το GreekNewsOnDemand.com στις 31 Ιουλ. 2022


Η ελίτ χρησιμοποιεί διασημότητες για να ομαλοποιήσει την ιδέα της κατανάλωσης ζωύφιων και εντόμων. Τώρα χρησιμοποιούν διασημότητες για να ομαλοποιήσουν την ιδέα του…κανιβαλισμού.

Μια νέα εταιρεία που ονομάζεται BiteLabs χρησιμοποιεί διασημότητες όπως οι Kanye West, Ellen DeGeneres, James Franco και Jennifer Lawrence (Κάνιε Γουέστ, Έλεν Ντε Τζένερις, Τζέιμς Φράνκο, Τζένιφερ Λόρενς) για να παρουσιάσει την ιδέα της κατανάλωσης ανθρώπινης σάρκας στους καταναλωτές.

Η BiteLabs προωθεί την ίδια ιδέα που προωθεί το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ εδώ και χρόνια.

Σύμφωνα με την Bitelabs:

«Η παραγωγή κρέατος από διασημότητες απαιτεί λιγότερο από το 1% της γης που απαιτείται για την παραδοσιακή καλλιέργεια. Επί του παρόντος, το 70% της γεωργικής γης στον κόσμο (σχεδόν το 30% ολόκληρης της επιφάνειας της γης) χρησιμοποιείται για την εκτροφή ζώων. Η παραγωγή κρέατος σήμερα είναι απλώς μη βιώσιμη: αν δεν γίνει ριζική αλλαγή, η τιμή του κρέατος θα ξεφύγει τελικά από τον έλεγχο. Τα κρέατα που καλλιεργούνται στο εργαστήριο είναι το μέλλον».



Κρίνοντας από την αντίδραση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται ότι το κοινό δεν είναι ακόμη έτοιμο.

Το κοινό μπορεί να μην είναι αρκετά έτοιμο, αλλά τα μαζικά μέσα ενημέρωσης κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να προτρέψουν το κοινό να αρχίσει να τρώει ο ένας τον άλλον.

Οι New York Times προκάλεσαν σάλο στο Twitter αυτή την εβδομάδα υποστηρίζοντας ότι «Ο κανιβαλισμός έχει χρόνο και τόπο» — και υποδηλώνοντας ότι ο χρόνος και ο τόπος είναι εδώ και τώρα.

Δείτε το σχετικό τουίτ τους!:



Οι χρήστες του Twitter τρομοκρατήθηκαν με την ιδέα. Ο ράπερ και συγγραφέας Zuby έδεσε τις κουκίδες και συνέδεσε την προώθηση του κανιβαλισμού από τις ελίτ με την ώθησή τους να τρώμε ζωύφια και έντομα.

Η ατζέντα των Illuminati αφορούσε πάντα την παγκόσμια κυριαρχία. Ωστόσο, δεν σταματά στην κυριαρχία. Περιλαμβάνει επίσης ταπείνωση, υποβάθμιση και τελετουργική ταπείνωση. Η ελίτ έχει σκοπό να μας κοροϊδέψει. Μας έχουν για κοροϊδα. Και αναγκάζοντάς μας να βυθιζόμαστε στη δική μας δυστυχία.

Όσοι ανάμεσά μας έδιναν προσοχή γνωρίζουν ότι όταν η ελίτ αρχίζει να προετοιμάζει τις μάζες για κάτι, σημαίνει ότι συμβαίνει ήδη.

Εάν η ελίτ θέλει οι μάζες να φάνε ζωύφια και να γίνουν κανίβαλοι, δεν θα ζητήσουν την άδειά μας.



Θυμάστε το σκάνδαλο με το κρέας αλόγου στην Ευρώπη πριν από μερικά χρόνια; Αποδείχθηκε ότι όλοι οι Ευρωπαίοι έτρωγαν άλογο για χρόνια όταν νόμιζαν ότι αγόραζαν βοδινό κρέας. Αν το έκαμναν αυτό, δεν θα ήταν παράξενο.

Η προετοιμασία του κοινού για όλα αυτά έχει μπει σε…«υπερβολική κίνηση». Δεν είναι μόνο οι New York Times. Τα μέσα ενημέρωσης προωθούν πλέον τακτικά τον κανιβαλισμό. Η Daily Mail είναι ο πιο δημοφιλής ειδησεογραφικός ιστότοπος στον κόσμο και έδωσε μια πλατφόρμα σε έναν Σουηδό επιστήμονα για να προωθήσει τον κανιβαλισμό ως τρόπο «καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής».

Σύμφωνα με τον καθηγητή Magnus Soderlund, της Σχολής Οικονομικών Επιστημών της Στοκχόλμης, η «συζήτηση» για τα ταμπού του κανιβαλισμού μπορεί να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου και ότι οι άνθρωποι μπορούν να «ξεγελαστούν» ώστε να «πάρουν τις σωστές αποφάσεις».

Η λέξη κλειδί εκεί ήταν «ξεγελαστούν». Ο καθηγητής είπε επίσης στο ακροατήριό του ότι οι άνθρωποι πρέπει να τρώνε έντομα και…ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΓΕΡΑ ΤΩΡΑ…τα νεκρά τους κατοικίδια!!!

Ειλικρινά, μέχρι τώρα, αν δεν πιστεύετε ότι η ελίτ σχεδιάζει να ταΐσει αναγκαστικά τις μάζες με έντομα, ζωύφια και ανθρώπινο κρέας, τότε δεν δίνατε προσοχή. Διασημότητες του Χόλιγουντ στρατολογήθηκαν με το έργο να κάνουν πλύση εγκεφάλου στις μάζες.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η Nicole Kidman (Νικόλ Κίντμαν) είναι μια πηγή των Ιλλουμινάτι του Χόλιγουντ. Ο πατέρας της Δρ. Άντονι Κίντμαν αυτοκτόνησε αφού κατηγορήθηκε από μια γυναίκα που λέει ότι βίασε, βασάνιζε και σκότωσε παιδιά σε ένα διεθνές κύκλωμα παιδεραστών.

Θα φας τα ζωύφια; Τι θα λέγατε για την ανθρώπινη σάρκα; Θα το φάγατε και αυτό;;;

ΔΕΙΤΕ και…ΦΡΙΞΤΕ:

Για περισσότερα πάνω σε αυτό το ανατριχιαστικό θέμα, διαβάστε επίσης…

Πρ. Βουλευτής ΝΔ Ηλίας Καλλιώρας αποκαλύπτει τα ιδωτικά εστιατόρια της ελίτ των ΗΠΑ όπου σερβίρεται το…ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΡΕΑΣ

Διαβάστε επίσης! >>

Ισπανίδα μοντέλο φεύγει από πάρτι Illuminati: “Τρώγουν…ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ εκεί μέσα!!!…Κάντε κάτι!!!”…

_______________

ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/the-globalist-elite-want-us-to-start-eating-each-other/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr