Home ΔΙΕΘΝΗ Μάσκες για το…ΘΕΑΘΗΝΑΙ – Κορυφαίοι πολιτικοί ηγέτες που κοροϊδεύαν τους λαούς τους για τις μάσκες ΔΕΝ βρίσκονται πλέον στην εξουσία!!!

Μάσκες για το…ΘΕΑΘΗΝΑΙ – Κορυφαίοι πολιτικοί ηγέτες που κοροϊδεύαν τους λαούς τους για τις μάσκες ΔΕΝ βρίσκονται πλέον στην εξουσία!!!

by _
0 comment 170 views

Μάσκες για το…ΘΕΑΘΗΝΑΙ – Κορυφαίοι πολιτικοί ηγέτες που κοροϊδεύαν τους λαούς τους για τις μάσκες ΔΕΝ βρίσκονται πλέον στην εξουσία!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ

Μην ξεχνάς…

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com:

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ την εξής ΨΕΥΤΟ-φωτογράφιση που κάνουν αυτοί οι πολιτικοί ηγέτες με τις..ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ, ενώ, μόλις ολοκληρώθηκε, τις μάσκες ΔΕΝ τις είχαν πλέον ανάγκη!!!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΠΙΣΗΣ μερικοί από αυτούς τους πολιτικούς ηγέτες ΔΕΝ βρίσκονται πλέον στην εξουσία, όπως ο Τζόνσονς και ο Ντάγκι!!!

Δείτε το βίντεο και κοινοποιήστε το ΠΑΝΤΟΥ!!! ΔΕΙΤΕ πως σας ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ για τις μάσκες, ΈΛΛΗΝΕΣ!!! ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ…ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ…ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!!! «ΥΠΗΡΞΕ» ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΝΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!



ΓΙ ‘ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΜΑΣΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ…ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ!!!

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr