Home ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΗ τελικά η έκρηξη των Κατευθυντήριων Λίθων της Τζώρτζιας από τους ίδιους τους…ΜΑΣΟΝΟΥΣ! Την είχε «προβλέψει» ο ίδιος ο δημιουργός τους!

ΣΤΗΜΕΝΗ τελικά η έκρηξη των Κατευθυντήριων Λίθων της Τζώρτζιας από τους ίδιους τους…ΜΑΣΟΝΟΥΣ! Την είχε «προβλέψει» ο ίδιος ο δημιουργός τους!

by _
0 comment 253 views

ΣΤΗΜΕΝΗ τελικά η έκρηξη των Κατευθυντήριων Λίθων της Τζώρτζιας από τους ίδιους τους…ΜΑΣΟΝΟΥΣ! Την είχε «προβλέψει» ο ίδιος ο δημιουργός τους!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 16 Ιουλ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Οι Κατευθυντήροι Λίθοι της Τζώρτζιας (The Georgia Guidestones) έπεσαν στις 04:03:33 στις 06 Ιουλ. του 2022. Στις 04:03 (16:03) και…33 δευτερόλεπτα• ο αριθμός 33 είναι η ανώτατη βαθμίδα της…ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

Η ερευνήτρια Sheila Holmes λέει ότι οι Guidestones προορίζονταν να είναι μια ανίερη εκδοχή των 10 εντολών της Βίβλου. Πιστεύει ότι δημιουργήθηκαν από τους Ελευθεροτέκτονες καθώς και από τους Ιππότες της Πυθίας μια μυστική εταιρεία που δημιουργήθηκε από το Κογκρέσο των ΗΠΑ το 1864 κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου.

Σύμφωνα με τον Ιωάννη Μπαλτζώη, διαβάζουμε τα εξής για τον αρχική δημιουργό των Λιθών…

Σε ένα από τους υψηλότερους λοφίσκους της Κομητείας του Έλμπερτ (Elbert County) , της Πολιτείας της Τζώρτζια, 140 ΚΜ ανατολικά της Ατλάντα, 72 ΚΜ από την πόλη Αθήνα και 14 ΚΜ βορείως του κέντρου του Έλμπερτ, στέκονται αγέρωχοι, μυστηριώδεις και εντυπωσιακές οι Πλάκες (πέτρες) Kαθοδήγησης της Τζώρτζια ,The Georgia Guidestones, ή αλλιώς American Stonehenge.

 

Είναι ένα παντελώς άγνωστο «μνημείο» για τους περισσότερους ανθρώπους, ακόμη και για τους Αμερικανούς, έχει όμως την σημασία του για κάποιους άλλους και ιδιαίτερα τα μέλη κάποιων μυστικών – μυστικιστικών οργανώσεων, που δεν θα αναπτύξουμε στο παρόν.

 

Το όλο μνημείο περιβάλλεται από μυστήριο και κανείς δεν γνωρίζει απόλυτα τι σημαίνει, ποιους εκπροσωπεί και ποιος ο σκοπός του.

 

Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι τον Ιούνιο του 1979, κάποιος καλοντυμένος κύριος ονόματι R.C. Christian, (που τελικά απεδείχθη ότι ήταν ψευδώνυμο), επισκέφτηκε την εταιρεία Elbert Granite Finishing Company και έδωσε την παραγγελία για ένα μνημείο, το οποίο όπως δήλωσε θα μεταφέρει ένα μήνυμα προς το ανθρώπινο γένος.

 

Εξήγησε ότι εκπροσωπεί μία ομάδα ανθρώπων, η οποία επιδίωκε να προσφέρει οδηγίες (εντολές) προς την ανθρωπότητα δίδοντας τα ακριβή σχεδιαγράμματα και τις απαραίτητες οδηγίες.

 

Έτσι στις 22 Μαρτίου 1980 το μνημείο αυτό στήθηκε στο προαναφερόμενο μέρος και ονομάσθηκε The Georgia Guidestones, σύμφωνα με την επιγραφή στην οριζόντια πλάκα.

 

Μάλιστα σύμφωνα με ερευνητές του παράξενου αυτού μνημείου, μέχρι σήμερα το μόνο που έχει αποκαλυφθεί είναι ότι αυτό έχει ανεγερθεί προς τιμήν και αναγνώριση του Thomas Paine, που πρώτος ενστερνίστηκε την απόκρυφη φιλοσοφία και είναι συγγραφέας του βιβλίου The Age of Reason, όπου σκοπός του βιβλίου ήταν να καταστρέψει την Ιουδαική-Χριστιανική πίστη και αντιλήψεις, πάνω στις οποίες είχε ιδρυθεί το Αμερικανικό έθνος.



Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο μας με τίτλο ΜΠΟΥΜ!!! – Έκρηξη σκίζει κυριολεκτικά το μνημείο “ερήμωσης του πληθυσμού” της ελίτ, τους «Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας (Τζώρτζιας)» που έχουν ελληνικές επιγραφές πάνω τους!!!

Στο βιβλίο του με τίτλο “Common Sense Renewed”, «Ανανεώθηκε η κοινή λογική» (Graphic Publishing Company Inc., Lake Mills, Iowa), ο συγγραφέας, RC Christian (ή απλώς Robert Christian,), αναφέρει στη σελίδα 14 από τις ακόλουθες συγκλονιστικές δηλώσεις σε σχέση με τους GuideStones της πολιτείας Τζώρτζιας :

Όταν ολοκληρώθηκε το κεντρικό σύμπλεγμα των Georgia GuideStones (Κατευθυντήριων Λιθών), η μικρή μας ομάδα χορηγών διαλύθηκε, αφήνοντας το Μνημείο στη φύλαξη των κατοίκων της κομητείας Elbert της Τζόρτζια. Εάν οι επιγραφές σβήσουν από τον άνεμο και τον Ήλιο και τον χρόνο, σας ζητάμε να τους λαξεύσετε πιο βαθιά. Εάν οι Λίθοι πέσουν ή σκορπιστούν από άτομα με μικρή κατανόηση, σας ζητάμε να τους σηκώσετε ξανά.

When the central cluster of the Georgia Guidestones was completed, our small sponsoring group was disbanded, leaving the Monument in the safekeeping of the people of Elbert County, Georgia. If the inscriptions are dimmed by wind and Sun and time we ask you to cut them deeper. If the stones should fall or be scattered by people of a little understanding, we ask you to raise them up again.



ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΙ ΕΜΕΛΛΕ ΓΕΝΕΣΘΑΙ…ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΕΙ!!! Η, ΔΗΛΑΔΗ, ΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ…ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ (PREDICTIVE PROGRAMMING) ΟΠΟΥ ΜΑΣ «ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ» ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΕΙ!!!

Και η φράση «Εάν οι πέτρες πέσουν ή σκορπιστούν από άτομα με μικρή κατανόηση, σας ζητάμε να τις σηκώσετε ξανά» είναι όλα τα λεφτά διότι είχαν «προβλέψει» ακόμη και τη πιθανότητα να ρίξουν τους Λίθους Αμερικανοί πατριώτες χαμηλής κατανόησης που ταιριάζει στο αφήγημα του τι συμβαίνει με τους Λίθους…σήμερα!!!

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί με το που έπεσαν οι Λίθοι, πήγαν αμέσως οι αρχές εκεί και μάζεψαν ΑΜΕΣΩΣ τα ερείπια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΕΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; ΕΘΑΨΑΝ ΑΜΕΣΩΣ το θέμα…ΜΕ Ο, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!!

Αλλά ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ, γιατί έρχεται τώρα ο ίδιος ο …ΑΛΜΠΕΡΤ ΜΠΟΥΡΛΑ να μας πει ότι θέλει ΑΥΤΟΣ ανακατασκευάσει τους…ΛΙΘΟΥΣ εκπληρώνωτας έτσι την παραπάνω…«προφητεία» περι της πτώσεως των Λίθων!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο O Μπουρλά επιθυμεί να χορηγήσει την αποκατάσταση των…«Κατευθυντήριων Λίθων της Τζώρτζια». Η ανακατασκευή του θα ολοκληρωθεί στις 23/02/2023, 6 μήνες, 6 εβδομάδες & 6 ημέρες μετά την έκρηξη (666)!!! για περισσότερα.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!…




“If the GuideStones Should Fall” Predicted in 1986 Common Sense Renewed!

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr