Home Greek News ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

by _
0 comment 129 views

ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ


Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Η αντιλαϊκή πολιτική Μητσοτάκη ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα και πλέον ο Πρωθυπουργός γίνεται περίγελος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, και πολλοί ευρωπαίοι πολιτικοί τον επιδεικνύουν ως το κακό, το χείριστο παράδειγμα ενός Ευρωπαίου Πρωθυπουργού!

Πιο συγκεκριμένα (τελευταίο παράδειγμα), ο δεύτερος αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας “Ταυτότητα και Δημοκρατία”, που απαριθμεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 65/751 Ευρωβουλευτές, Gunnar Beck, και ο οποίος είπε για τον Έλληνα Πρωθυπουργό, όσα εντέχνως κρύβουν τα Συστημικά ΜΜΕ της αργυρώνητης “λίστας Πέτσα”!

Αυτήν την Κοινοβουλευτική Ευρωπαϊκή Ομάδα, οι Νεοταξίτες – Παγκοσμιοποιητές (τύπου Κυριάκου Μητσοτάκη), την κατατάσσουν στην ακροδεξιά! Αφού εκεί βρίσκονται – κατ΄ αυτούς – όσοι είναι υπέρ της έννοιας Έθνος – Πατρίδα! Είναι το αφήγημά τους, στάχτη στα μάτια των λαών της Ευρώπης! Πού δυστυχώς, γι΄ αυτούς όλους τους ηγέτες των Ευρωπαϊκών κρατών, οργάνων των Διεθνών Αγορών, αυτό το λαϊκό κίνημα συνεχώς μεγαλώνει (παράδειγμα οι πρόσφατες γαλλικές βουλευτικές εκλογές)!

Αυτή η Ευρωπαϊκή Κοινοβουλευτική Ομάδα, έχει ως βασικές προτεραιότητες την προστασία της ευρωπαϊκής πολιτιστικής κληρονομιάς και της κυριαρχίας των ευρωπαϊκών εθνών, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την ανάπτυξη, την αύξηση της ασφάλειας, την παύση της παράνομης μετανάστευσης, τη ρύθμιση της νόμιμης μετανάστευσης, την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας της ΕΕ και την αποτροπή αυτού που περιγράφει ως πιθανού εξισλαμισμού της Ευρώπης. Η Ταυτότητα και η Δημοκρατία αντιτίθεται επίσης στην πιθανή ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ! Η ομάδα αυτή ζητάει μια Ευρώπη, που βασίζεται στη συνεργασία και περαιτέρω μεταρρυθμίσεις της ΕΕ μέσω “περισσότερης διαφάνειας και λογοδοσίας” στις Βρυξέλλες, αλλά απορρίπτει κάθε περαιτέρω εξέλιξη προς ένα Ευρωπαϊκό Υπέρκρατος (Βικιπαίδεια – ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια)!

Σας κατηγορώ γιατί υιοθετήσατε τη λογική αντικατάστασης του πληθυσμού της Ελλάδος με παράνομους μετανάστες…

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%89%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%83-%cf%84%cf%85%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%b1%cf%85%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83-%cf%84%ce%b7%cf%83/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr