Home ΗΠΑ ΜΠΟΥΜ!!! – Έκρηξη σκίζει κυριολεκτικά το μνημείο “ερήμωσης του πληθυσμού” της ελίτ, τους «Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας (Τζώρτζιας)» που έχουν ελληνικές επιγραφές πάνω τους!!!

ΜΠΟΥΜ!!! – Έκρηξη σκίζει κυριολεκτικά το μνημείο “ερήμωσης του πληθυσμού” της ελίτ, τους «Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας (Τζώρτζιας)» που έχουν ελληνικές επιγραφές πάνω τους!!!

by _
0 comment 308 views

ΜΠΟΥΜ!!! – Έκρηξη σκίζει κυριολεκτικά το μνημείο “ερήμωσης του πληθυσμού” της ελίτ, τους «Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας (Τζώρτζιας)» που έχουν ελληνικές επιγραφές πάνω τους!!!

ΔΥΝΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ-ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΤΑ 90 ΤΟΙΣ 100: ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ!!!
Οι πλάκες αυτές περιέχουν 8 γλώσσες που καλούν για την…ΕΡΗΜΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. Μια από αυτές τις γλώσσες είναι η…ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ–ΑΝ μας λέει τίποτε αυτό, Συνέλληνές μου!!!

«Οἴτε οί λίθοι την ὀδών δεικνύντων οἰῶνοι σωφροσύνης»…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Αναρωτιόμουν για χρόνια γιατί οι άνθρωποι δεν έχουν γκρεμίσει αυτό το πράγμα. Κανείς δεν θέλει να ισχυριστεί ότι είναι δικός του και ως εκ τούτου, αφού προφανώς πιέζει για τον έλεγχο του πληθυσμού, υποστηρίζει την ανομία. Τώρα, φαίνεται ότι κάποιος έδωσε το τελευταίο χτύπημα σε αυτό το άθεο μνημείο καθώς οι αναφορές λένε ότι μια έκρηξη κατέστρεψε μέρος του.

Η WGAU αναφέρει:

Μια έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη στο Georgia Guidestones στην κομητεία Elbert, όπου φαίνεται ότι τουλάχιστον ένας από τους πυλώνες έχει βανδαλιστεί.

Κάτοικοι κοντά στις κατασκευές έξω από την εθνική οδό Hartwell αναφέρουν ότι άκουσαν και ένιωσαν αυτό που περιγράφεται ως εκρηκτικά γύρω στις 4 το πρωί σήμερα. Μια εικόνα που τραβήχτηκε από ακροατή WGAU κοντά στη σκηνή δείχνει ότι φαίνεται να είναι σοβαρή ζημιά σε μια από τις κατασκευές.

Οι Guidestones (Οι Κατευθυντήριοι Λίθοι) αποκαλύφθηκαν το 1980 αφού κάποιος που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Robert C. Christian ανέθεσε σε μια εταιρεία γρανίτη στο Elberton να κατασκευάσει τη δομή που εμφανίζει ένα σύνολο δέκα κατευθυντήριων γραμμών που είναι εγγεγραμμένες στη δομή σε οκτώ σύγχρονες γλώσσες. Η κατασκευή έχει επίσης αναφερθεί ως “America’s Stonehenge”, «Το Στόουνχεντζ της Αμερικής».

Εδώ είναι μια εικόνα του μνημείου.

Οι πλάκες αυτές περιέχουν 8 γλώσσες που καλούν για την…ΕΡΗΜΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. Μια από αυτές τις γλώσσες είναι η…ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ–ΑΝ μας λέει τίποτε αυτό, Συνέλληνές μου!!!

Στην κορυφή το «Οἴδε οί λίθοι την ὀδών δεικνύντων οἰῶνοι σωφροσύνης» (η σωστή απόδοση στην καθομιλουμένη είναι «Ας δείχνουν την οδόν σωφροσύνης εις τον αιώνα τούτοι οι λίθοι εδώ) είναι γραμμένο σε κάθε πλευρά του κεφαλόλιθου στα αιγυπτιακά, ιερογλυφικά, σανσκριτικά, βαβυλωνιακά, σφηνοειδή και στα… αρχαία ελληνικά.

Εδώ είναι η εικόνα του τι έκανε η έκρηξη.

Πάνω στις Πλάκες είναι γεγραμμένη η εξής φράση…

«Να διατηρήσουμε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000 σε μια ισορροπία με τη φύση.»

Δείτε τώρα τα σχετικά τουίτ…

Εκρήξεις ακούστηκαν γύρω στις 4:00 π.μ. της 6ης Ιουλίου 2022…

Δείτε τα σχετικά βίντεο!…

Τώρα, περισσότερα για τους Κατευθυντήριους λίθους…


Ιδου οι Κατευθυντήριοι λίθοι της πολιτείας Τζώρτζα των ΗΠΑ που καλούν για τη μείωση του Παγκόσμιου πληθυσμού!


Διαβάστε επίσης το πιο πρόσφατο άρθρο που είχαμε βγάλει για αυτό το θέμα τον Απριλ. φέτος με τίτλο ΦΡΙΚΗ – Βρέθηκαν μεγάλες κηλίδες…ΑΙΜΑΤΟΣ πάνω στις Κατευθυντήριες Πλάκες της πολιτείες Γεωργίας που είναι από…ΘΥΣΙΕΣ της ελίτ;;;!!!

____________

-με πληροφορίες από >>

https://sonsoflibertymedia.com/explosion-rips-into-depopulation-monument-georgia-guidestones/

https://beforeitsnews.com/u-s-politics/2022/07/explosion-rips-into-depopulation-monument-georgia-guidestones-2594204.html

https://www.infowars.com/posts/doj-sues-arizona-over-proof-of-citizenship-voting-law-wednesday-live/

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr