Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΕΛΑΝΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗ ΝΔ;

ΡΕΛΑΝΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗ ΝΔ;

by _
0 comment 113 views

ΡΕΛΑΝΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗ ΝΔ;


Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Τον Ιανουάριο του 2019, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως, ισχυριζόταν στη Βουλή των Ελλήνων, πως τον ίδιο και τη ΝΔ δεν τους δεσμεύει η “Συμφωνία των Πρεσπών”, που 153 Βουλευτές (145 Συριζαίοι και 8 αδέσποτοι, χωρίς ιδεολογική ταυτότητα και πατριωτική συνείδηση) ψήφισαν παραδίδοντας την αιματοβαμμένη Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς, και κραύγαζε ότι θα χρησιμοποιήσει το δικαίωμα του βέτο για την ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση:

«Αυτό το δικαίωμα της Πατρίδας μας, αρνούμαι να το απεμπολήσω»!

Μας διατυμπάνιζε σε όλους τους τόνους, πως η “Συμφωνία των Πρεσπών” αποτελεί εθνική ήττα και εθνικό λάθος, η οποία προσβάλλει την ιστορία της Πατρίδας! Κατηγορούσε την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ότι παραχώρησε “μακεδονική” εθνότητα και γλώσσα.

Έλεγε επίσης:

Διαβαστε περισσότερα…

https://egerssi.gr/%cf%81%ce%b5%ce%bb%ce%b1%ce%bd%cf%83-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%bb%ce%b7-%ce%bc%ce%b5-%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%b5%cf%83-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr