Home Greek News ΙΔΟΥ η ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ διαφήμιση της Vodafone από το 2012 που «προέβλεψε» τον…ΚΟΡΩΝΟΪΟ: «Όταν είσαι νέος έχεις το μικρόβιο ν’ αλλάξεις τον κόσμο!»

ΙΔΟΥ η ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ διαφήμιση της Vodafone από το 2012 που «προέβλεψε» τον…ΚΟΡΩΝΟΪΟ: «Όταν είσαι νέος έχεις το μικρόβιο ν’ αλλάξεις τον κόσμο!»

by _
0 comment 267 views

ΙΔΟΥ η ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ διαφήμιση της Vodafone από το 2012 που «προέβλεψε» τον…ΚΟΡΩΝΟΪΟ: «Όταν είσαι νέος έχεις το μικρόβιο ν’ αλλάξεις τον κόσμο!»


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 27 Ιουν. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το Σάββατο ήμουν στο Athens Mall. Είδα παντού τις διαφημίσεις της Vodafone να προωθούν το….666.

Δείτε το σχετικό βίντεο για να καταλάβετε…

Δείτε τώρα το παλιο διαφημιστικό του Vodafone … έχει μέσα το σκίτσο του…ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ!!! Αυτό έγινε το…2012!!

Οι ελίτ πάντοτε μας προβλέπουν τι μέλλει γενέσθαι στο μέλλον…ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΕΙ!!! Αυτό λέγεται προγνωστικός προγραμματισμός και είναι και εντελώς…ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ!!!

Προσέξτε επίσης το ΣΥΜΒΟΛΟ του ιού που χρησιμοποιούν στη διαφήμιση διότι τυχαίνει να είναι το ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ που χρησιμοποιείται ΣΗΜΕΡΑ για τον…ΚΟΡΩΝΟΪΟ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Υπάρχει εδώ και ένα χρόνο στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες το σύμβολο του…ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!! Μας το προμήνυαν από το Καλοκαίρι του…2019!!! και θα καταλάβετε καλύτερα τι εννοώ.

Τον ψευδο-κορωνοϊό το είχαν προβλέψει ΠΡΟ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ μέσα και από άλλα μέσα στην….ΕΛΛΑΔΑ. Π.χ., Διαβάστε επίσης Παιδικό βιβλίο κόμιξ, δημοσιευθέν στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ το 2018, κάνει λόγο για…ΚΟΡΩΝΑΪΟ!!! Το βρίσκεις στα…PUBLIC!!!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ και ίσως τώρα…ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!! Διαβάστε την περιγραφή του. Ο τίτλος του είναι «CU Restart» Το δε Restart είναι συννώνυμο του…RESET…THE GREAT RESET, δηλαδη!!!


Πηγή >> Vodafone Greece

Ημερ. >> 22 Οκτ., 2012

Τίτλος >> CU Restart (το Restart είναι συννώνυμο του..RESET…THE GREAT RESET, δηλαδη!)

Περιγραφή :

Όταν είσαι νέος έχεις το μικρόβιο ν’ αλλάξεις τον κόσμο!

Αν το κολλήσεις, θα ξεκολλήσεις!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr