Home ΗΠΑ Το Τέξας κηρύσσει επίσημα την προεδρία του Μπάιντεν…ΠΑΡΑΝΟΜΗ!!!

Το Τέξας κηρύσσει επίσημα την προεδρία του Μπάιντεν…ΠΑΡΑΝΟΜΗ!!!

by _
0 comment 205 views
Το Τέξας κηρύσσει επίσημα την προεδρία του Μπάιντεν…ΠΑΡΑΝΟΜΗ!!!
Το Τέξας κηρύσσει επίσημα την προεδρία του Μπάιντεν…ΠΑΡΑΝΟΜΗ!!!

Το Τέξας κηρύσσει επίσημα την προεδρία του Μπάιντεν «παράνομη»

ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!


Οι νομοθέτες του Τέξας κήρυξαν επίσημα την εκλογή του Τζο Μπάιντεν το 2020 ως «παράνομη» – που σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζεται πλέον ως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών από τους Ρεπουμπλικάνους του Τέξας.

Πάνω από 9.000 Ρεπουμπλικάνοι του Τέξας επισκέφτηκαν το Χιούστον για το ετήσιο συνέδριο του GOP το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το Reuters αναφέρει:

Οι Ρεπουμπλικάνοι στο Τέξας απέρριψαν επισήμως την εκλογή του προέδρου Τζο Μπάιντεν το 2020 ως παράνομη και ψήφισαν σε ένα συνέδριο σε όλη την πολιτεία που ολοκληρώθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο σε μια κομματική πλατφόρμα που αποκαλεί την ομοφυλοφιλία «ανώμαλη επιλογή τρόπου ζωής».



Ο αβάσιμος ισχυρισμός του κόμματος για εκλογική νοθεία σε μια βασική πολιτεία των Ρεπουμπλικανών ήρθε καθώς μια δικομματική επιτροπή του Κογκρέσου προσπαθεί να καταρρίψει οριστικά και δημόσια την ψευδή ιδέα ότι ο Μπάιντεν δεν κέρδισε τις εκλογές…

…”Απορρίπτουμε τα πιστοποιημένα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών του 2020 και πιστεύουμε ότι ο εν ενεργεία Πρόεδρος Τζόζεφ Ρομπινέτ Μπάιντεν Τζούνιορ δεν εξελέγη νόμιμα από τον λαό των Ηνωμένων Πολιτειών”, ανέφερε το κόμμα του Τέξας σε ψήφισμα, που εγκρίθηκε με φωνητική ψηφοφορία στο συνέδριό του.

Το Τέξας είναι σημαντικός παίκτης στην εθνική πολιτική των ΗΠΑ, με 38 εκλογικές ψήφους (ψήφους από το Κολλέγιο των Εκλεκτόρων), ο δεύτερος υψηλότερος μετά την Καλιφόρνια. Οι ψηφοφόροι εκεί υποστηριξαν τους Ρεπουμπλικάνους προέδρους τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες.

Ο Λευκός Οίκος δεν είχε κανένα σχόλιο.

Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση των Reuters/Ipsos, περίπου τα δύο τρίτα των Ρεπουμπλικανών πιστεύουν ότι οι προεδρικές εκλογές του 2020 κλάπηκαν από τον Τραμπ. Πολιτειακοί και ομοσπονδιακοί δικαστές απέρριψαν περισσότερες από 50 αγωγές που υπέβαλαν ο Τραμπ και οι σύμμαχοί του για την αμφισβήτηση των εκλογών, ενώ οι αναθεωρήσεις και οι έλεγχοι «δεν βρήκαν» στοιχεία για εκτεταμένη νοθεία. ΌΛΑ ΑΥΤΑ όμως ήταν ένα μεγάλο….ΨΕΜΑ γιατί τα αποδεικτικά στοιχεία για όλα αυτά είναι πολλά καθώς και αναμφισβήτητα!!!



Σύμφωνα με τούτο το σάιτ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com)

Εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ  (GreekNewsOnDemand.com) έχουμε γράψει εδώ και 18 μήνες περίπου πάρα πολλά άρθρα για αυτό το θέμα περι της μεγάλης κλοπής των αμερικανικών εκλογών από τον Μπάιντεν και τους Δημοκραστικούς. Για περισσότερα, δείτε το ειδικό τμήμα του σάιτ μας που λέγεται ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΑΜΠ V. ΜΠΑΙΝΤΕΝ. ΕΚΕΙ θα τα μάθετε ΟΛΑ…

_____________

-με πληροφορίες από >> https://newspunch.com/texas-officially-declares-bidens-presidency-illegitimate/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr