Home ΔΙΕΘΝΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ Α. ΓΚΟΥΤΕΡΕΣ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ Α. ΓΚΟΥΤΕΡΕΣ

by _
0 comment 139 views

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ Α. ΓΚΟΥΤΕΡΕΣ

Jun 11, 2022

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΕΝΑ

GrreekNewsOnDemand.com:

Περίπου 1,6 δισεκατομμύρια άνθρωποι 94 χώρες έχουν πληγεί σκληρά από την ουκρανική κρίση σύμφωνα με έκθεση της global κρίσης γκρουπ για τον ΟΗΕ. Οι επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία αυξάνουν τα δεινά δισεκατομμυρίων ανθρώπων λόγω της αύξησης των τιμών των τροφίμων και της ενέργειας και της επιδείνωσης της οικονομικής κρίσης με τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού και της κλιματικής αλλαγής.

Ομάδα του διορίστηκε από το γενικό γραμματέα Αντόνιο Γκουτέρες για να αξιολογήσει τον αντίκτυπο της σύγκρουσης Ρωσίας Ουκρανίας στις 24 Φεβρουαρίου είπε επίσης ότι το 60 τοις 100 των εργαζομένων σήμερα έχουν χαμηλότερα εισοδήματα. Ο Γκιουτέρες κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου τονισε ότι ο αντίκτυπος του πολέμου στην επισιτιστική ασφάλεια την ενέργεια και τα οικονομικά είναι συστηματικό σοβαρός και επιταχυνόμενους. Και ότι καμιά χώρα δεν θα μείνει ανέγγιχτη από τη κρίση..

Δείτε το βίντεο…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr