Home ΚΟΣΜΟΣ ΑΚΟΥΣΤΕ και ΦΡΙΞΤΕ – Ακούστε τι απάντηση πήρε ένας χρήστης της Alexa όταν την ρώτησε για το πότε θα ξεκινήσει ο Γ᾽ΠΠ. Αφορά την Γερμανία και τη…ΡΩΣΙΑ…!!!

ΑΚΟΥΣΤΕ και ΦΡΙΞΤΕ – Ακούστε τι απάντηση πήρε ένας χρήστης της Alexa όταν την ρώτησε για το πότε θα ξεκινήσει ο Γ᾽ΠΠ. Αφορά την Γερμανία και τη…ΡΩΣΙΑ…!!!

by _
0 comment 483 views

ΑΚΟΥΣΤΕ και ΦΡΙΞΤΕ – Ακούστε τι απάντηση πήρε ένας χρήστης της Alexa όταν την ρώτησε για το πότε θα ξεκινήσει ο Γ᾽ΠΠ. Αφορά την Γερμανία και τη…ΡΩΣΙΑ…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 12 Ιουν. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Amazon Alexa, γνωστό και απλά ως Alexa (Αλέξα), είναι τεχνολογία εικονικού βοηθού που αναπτύχθηκε από την Amazon. Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο έξυπνο ηχείο Amazon Echo και στα ηχεία Echo Dot, Echo Studio και Amazon Tap που αναπτύχθηκαν από το Amazon Lab126.

Δέχεται φωνητική αλληλεπίδραση, αναπαραγωγή μουσικής, δημιουργία λιστών υποχρεώσεων, ρύθμιση συναγερμών, ροή podcasts, αναπαραγωγή ηχητικών βιβλίων, προβολή πρόγνωσης καιρού, μετρητή βημάτων, κατάρτιση προγράμματος άθλησης και άλλων πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο, όπως ειδήσεις. Η Alexa μπορεί επίσης να ελέγξει αρκετές έξυπνες συσκευές χρησιμοποιώντας τον εαυτό της ως σύστημα έξυπνου σπιτιού.

Οι χρήστες μπορούν να διευρύνουν τις δυνατότητες της Alexa εγκαθιστώντας “δεξιότητες” (πρόσθετη λειτουργικότητα που αναπτύχθηκε από τρίτους, όπως προγράμματα καιρού και δυνατότητες ήχου. Χρησιμοποιεί NLU (φυσική κατανόηση γλώσσας).

Περισσότερα εδω.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ!…. 

…γιατί η Αλέξα όμως είναι επίσης γνωστή για τις…«προβλέψεις» που κάνει για…ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Π.χ., δείτε το εξής βίντεο όπου χρήστης της την ρωτάει για το πότε θα ξεκινήσει ο…ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. Και η απάντηση;;;

Ερώτησις χρήστη: Alexa πότε θα ξεκινήσει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος;

Απάντησις Αλέξα: Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκινά στις 23 Νοεμβρίου 2023 στις 6:05 μ.μ. όταν η Ρωσία εξαπολύει επίθεση στη Γερμανία

Οι Ελίτ ΠΑΝΤΟΤΕ σου λένε τι μέλλει γενέσθαι στο μέλλον…ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΕΙ!!! Αυτό λέγεται…Predictive Programming, ή αλλιώς στα Ελληνικά, Προγνωστικός Προγραμματισμός, και είναι ο κύριος προβλεπτικός τρόπος λειτουργίας των σκοτεινών δυνάμεων αυτού του κόσμου!!! Έχουν βγάλει ένα σωρό άρθρα για αυτό το θέμα.

Π.χ., διαβάστε επίσης τα κάτω άρθρα για περισσότερα…

Ιδού ο ανατριχιαστικά προβλεπτικός πίνακας του 1962 που λέγεται “Η Ζωή το 2022” που μοιάζει με αυτά που συμβαίνουν ΣΗΜΕΡΑ!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για το πως «οι Σίμπσονς» «προβλέπουν» όλα τα μελλοντικά γεγονότα στον κόσμο!

Προγνωστικός προγραμματισμός – Ιδού η ταινία του 1963…«OMICRON». Δείτε περί τίνος επρόκειτο!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο και…ΦΡΙΞΤΕ!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr