Home ΗΠΑ Ο Τραμπ απαρνείται τη κόρη του ΙΒΑΝΚΑ αφού είπε στην επιτροπή της 6ης Ιαν. ότι δεν πιστεύει ότι οι εκλογές του 2020 είχαν κλαπεί!!!

Ο Τραμπ απαρνείται τη κόρη του ΙΒΑΝΚΑ αφού είπε στην επιτροπή της 6ης Ιαν. ότι δεν πιστεύει ότι οι εκλογές του 2020 είχαν κλαπεί!!!

by _
0 comment 210 views

JIM WATSON/AFP/GETTY IMAGES

Ο Τραμπ απαρνείται τη κόρη του ΙΒΑΝΚΑ αφού είπε στην επιτροπή της 6ης Ιανουαρίου ότι δεν πιστεύει ότι οι εκλογές του 2020 είχαν κλαπεί: Εξαγριωμένος ο πρώην πρόεδρος λέει ότι η κόρη του έχει «αποχωρήσει του πολιτικού στρατοπέδου του εδώ και πολύ καιρό» και δεν συμμετείχε στην εξέταση ψήφων…
Σύμφωνα με το DailyMail.co.uk

Ο Ντόναλντ Τραμπ στράφηκε κατά της κόρης του Ιβάνκα Τραμπ το πρωί της Παρασκευής.

Η κατάθεσή της στην επιτροπή της Βουλής που διερευνά την επίθεση της 6ης Ιανουαρίου έδειξε ότι δεν πίστευε ότι οι εκλογές του 2020 ήταν νοθευμένες.

«Η Ιβάνκα Τραμπ δεν συμμετείχε στην εξέταση ή τη μελέτη των εκλογικών αποτελεσμάτων. Έχει από καιρό κάνει «check out» από το πολιτικό στρατόπεδο του πατέρα της, έγραψε ο Τραμπ στο Truth Social, τη νέα πλατφόρα του.

Ο πρώην πρόεδρος επιτέθηκε επίσης στον Μπιλ Μπαρ, τον γενικό εισαγγελέα του, ο οποίος είπε ότι οι ισχυρισμοί του Τραμπ ότι οι εκλογές ήταν νοθευμένες ήταν «βλακίες».

«Οι Δημοκρατικοί είχαν επιτυχία με τον Μπαρ, ήταν ανόητος», είπε ο Τραμπ.

Ο Τραμπ αρνήθηκε επίσης ότι είπε ότι ο αντιπρόεδρός του Μάικ Πενς «άξιζε» τον απαγχονισμό.

Ο Τραμπ ήταν έξαλλος με τον αντιπρόεδρό του για τον τελετουργικό του ρόλο στην επίβλεψη της πιστοποίησης των εκλογικών αποτελεσμάτων του 2020.

Διαβάστε όλο το άρθρο τους εδώ >> https://www.dailymail.co.uk/news/article-10904155/Trump-turns-IVANKA-said-long-checked-election.html

Σύμφωνα με τούτο το σάιτ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com)

Εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ  (GreekNewsOnDemand.com) έχουμε γράψει εδώ και 18 μήνες περίπου πάρα πολλά άρθρα για αυτό το θέμα περι της μεγάλης κλοπής των αμερικανικών εκλογών από τον Μπάιντεν και τους Δημοκραστικούς. Για περισσότερα, δείτε το ειδικό τμήμα του σάιτ μας που λέγεται ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΑΜΠ V. ΜΠΑΙΝΤΕΝ. ΕΚΕΙ θα τα μάθετε ΟΛΑ…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr