Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Το εμβόλιο κατά της ευλογιάς των Πιθήκων, που χρηματοδοτήθηκε από τον Δρ. Φάουτσι σε σχέση με έρευνα για τη βιοτρομοκρατία, εγκρίθηκε από τον FDA το…2019

Το εμβόλιο κατά της ευλογιάς των Πιθήκων, που χρηματοδοτήθηκε από τον Δρ. Φάουτσι σε σχέση με έρευνα για τη βιοτρομοκρατία, εγκρίθηκε από τον FDA το…2019

by _
0 comment 9 views

Το εμβόλιο κατά της ευλογιάς των Πιθήκων, που χρηματοδοτήθηκε από τον Δρ. Φάουτσι σε σχέση με έρευνα για τη βιοτρομοκρατία, εγκρίθηκε από τον FDA το…2019


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 25 Μάιου 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η εξάπλωση της ευλογιάς των πιθήκων ενίσχυσε τις μετοχές μιας δανικής εταιρείας βιοτεχνολογίας που ονομάζεται Bavarian Nordic A/S (Βαυαρική Σκανδιναβία), η οποία λέει ότι είναι η μόνη που έχει κατασκευάσει ένα εμβόλιο εγκεκριμένο για την ιογενή λοίμωξη.

Σύμφωνα με τον CEO Paul Chaplin, η Bavarian Nordic  έλαβε ήδη αιτήματα από δεκάδες χώρες που αναζητούν το εμβόλιο και επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία εξασφάλισε συμβόλαιο για την παροχή του εμβολίου σε μια ανώνυμη χώρα στην Ευρώπη.

Το “Monkeypox”, η ευλογιά των πιθήκων – ποιος θα μπορούσε να την είχε δει να έρχεται;

Λοιπόν, ρίξτε μια ματιά στο ποιος χρηματοδότησε τη Βαυαρική Σκανδιναβία, που δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον ….Δρ Anthony Fauci.

Δείτε εικόνα >> https://cdn.newspunch.com/wp-content/uploads/2022/05/fauci-2.jpg.webp

Μετάφρασις:

Σε άρθρο της Wall Street Journal με τίτλο “Ο επικεφαλής της υπηρεσίας υποκινεί την έρευνα για τη βιοτρομοκρατία – και διαμάχες” διαβάζουμε…

 

Από τον Bernard Wysocki Jr. Staff Reporter της THE WALL STREET JOURNAL

6 Δεκεμβρίου 2005 12:01 π.μ. ET

 

Καθώς ο Δρ Φάουτσι διοχετεύει κεφάλαια από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ σε κατασκευαστές εμβολίων, κάποιοι λένε ότι υπερβαίνει, το παρακάνει

Χρηματοδοτικοί αντίπαλοι

Η τακτική του Δρ. Fauci να χρηματοδοτεί ανταγωνιστές με άμεσα ανταγωνιστικά προϊόντα μπορεί επίσης να δημιουργήσει διαμάχες. Το 2001, η Bavarian Nordic A/S, μια δανική εταιρεία βιοτεχνολογίας, έφερε μια ιδέα για ένα εμβόλιο κατά της ευλογιάς στο Ινστιτούτο του Δρ. Fauci. Αυτό τράβηξε την προσοχή του, καθώς το νέο εμβόλιο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε ασθενείς με AIDS ή άλλες παθήσεις που θέτουν σε κίνδυνο το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Το υπάρχον εμβόλιο θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνο για τέτοιους ασθενείς.

 

Ο Δρ Fauci άρχισε να χρηματοδοτεί την έρευνα και την ανάπτυξη της Bavarian για ένα νέο εμβόλιο κατά της ευλογιάς. Άρχισε επίσης να χρηματοδοτεί έναν αντίπαλο, την Acambis PLC. Το NIH βράβευσε περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια σε κάθε εταιρεία, με στόχο να τις καταστήσει ανταγωνιστές για ένα συμβόλαιο Bioshield. Αυτή η σύμβαση για 20 εκατομμύρια δόσεις του νέου εμβολίου κατά της ευλογιάς αναμένεται να ανατεθεί το 2006.

 

Σε μια κίνηση που εξέπληξε τη Bavarian, το NIH έδωσε στον Acambis δείγματα ενός τροποποιημένου ιού ευλογιάς που χρησιμοποιούσε η Βαυαρία. Είχε λάβει τα δείγματα από τον προμηθευτή της Βαυαρίας, καθηγητή στη Γερμανία.

 

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://www.wsj.com/articles/SB113383825463714813

Και…ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, η ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, η Bavarian Nordic, έχει έτοιμο ένα «εμβόλιο» για την Ευλογιά των Πιθήκων!!!

Και αυτόν τον τροποποιημένον ιόν ευλογιάς θα τα ενσωματώσουν μετά σε ένα νέο εμβόλιο κατά της ευλογιάς, όπως έγινε και με το..ΜΠΟΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟ!!! Ο κορωνοϊός (ο…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ που είναι και χιμαιρικός, οπλοποιημένος) βρίσκεται..ΜΕΣΑ -ΟΧΙ «έξω» μέσω αέρος– ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ «ΕΜΒΟΛΙΟΥ» COVID και αυτός είναι κι ο λόγος για τον οποίον τόσο που εμβολιασμένοι έχουν..ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΟΡΟΪΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΠΟΛΙΟΥ!!! ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΨΕΥΤΟ-ΜΠΟΛΙ, ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ…2005, ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ «ΕΥΛΟΓΙΕΣ» ΤΟΥ..ΔΡ. ΦΑΟΥΤΣΙ !!!

Και κοιτάξτε μερικούς από τους μεγαλομετόχους…κυρίως τα την Vanguard και την BlackRock, ..ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Δείτε εικόνα >> https://cdn.newspunch.com/wp-content/uploads/2022/05/FTJZ8TwVEAIkFaM.png.webp

Ο Δρ Sam Bailey αναφέρει: Όπως και με τον COVID-19, φαίνεται ότι και άλλα μέρη περίμεναν με ανυπομονησία μια αγορά που θα παρουσίαζε μια τέτοια «πανδημία».Ομοίως, αυτοί οι μάντεις ετοίμαζαν εμβόλια για να πάνε εκεί που κανένα εμβόλιο δεν είχε πάει πριν. Σε αυτήν την περίπτωση, η εταιρεία βιοτεχνολογίας Bavarian Nordic κέρδισε την έγκριση από τον FDA το 2019 για την εμπορία του JYNNEOS, ενός εμβολίου κατά της ευλογιάς και της ευλογιάς των πιθήκων.

Άλλες υγειονομικές αρχές ήταν επίσης έτοιμες να αντιδράσουν σε μια παλαιότερα σπάνια πάθηση που δεν απασχολούσε τα έθνη τους… μέχρι τώρα προφανώς. Για παράδειγμα, στις 20 Μαΐου 2022, η Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου δημοσίευσε ένα έγγραφο με τίτλο, «Συστάσεις για τη χρήση εμβολιασμού πριν και μετά την έκθεση κατά τη διάρκεια ενός περιστατικού ευλογιάς των πιθήκων». Όπως το COVID-19, αρχίζει να νιώθει ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούν ξανά σε εμβόλια…

Δείτε εικόνα >> https://cdn.newspunch.com/wp-content/uploads/2022/05/FDA-approval-smallpox-and-monkeypox.jpg.webp

Είναι θέμα χρόνου να έρθει στη γειτονιά σας το «σπάνιο» εμβόλιο της ευλογιάς των πιθήκων.

Τώρα λοιπόν που έχει στηθεί το σκηνικό μπορούμε να μπούμε στην «επιστήμη» της ευλογιάς των πιθήκων ξεκινώντας με μια επίσημη περιγραφή της υποτιθέμενης ιογενούς ασθένειας. Το CDC δηλώνει ότι, «Η ευλογιά των πιθήκων ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 1958, όταν δύο κρούσματα ασθένειας που μοιάζει με ευλογιά εμφανίστηκαν σε αποικίες πιθήκων που κρατήθηκαν για έρευνα, εξ ου και η ονομασία «ευλογιά των πιθήκων». Η πρώτη περίπτωση ανθρώπινης ευλογιάς καταγράφηκε το 1970 στο Δημοκρατικό Δημοκρατία του Κονγκό». Συνεχίζουν δηλώνοντας ότι, «στους ανθρώπους, τα συμπτώματα της ευλογιάς των πιθήκων είναι παρόμοια αλλά πιο ήπια από τα συμπτώματα της ευλογιάς». Λέγεται ότι η ασθένεια μοιάζει με γρίπη με την προσθήκη διόγκωσης των λεμφαδένων και στη συνέχεια εμφάνιση εξανθήματος και στη συνέχεια βλάβες που εξελίσσονται από κηλίδες σε κυστίδια και σε ψώρες.

Όσον αφορά τη θνησιμότητα της ευλογιάς των πιθήκων, το CDC αναφέρει ότι, «στην Αφρική, η ευλογιά των πιθήκων αποδειχθηκε ότι προκαλεί θάνατο σε 1 στα 10 άτομα που προσβάλλονται από την ασθένεια». Αυτό το ποσοστό θνησιμότητας 10% έχει ήδη πυροδοτήσει το αφήγημα του φόβου και χρησιμοποιήθηκε επίσης ως το ποσοστό θνησιμότητας στο όνειρο  θερινής νυκτός του NTI (Πρωτοβουλία για την Πυρηνική Απειλή) για την ευλογιά των πιθήκων. Πρέπει να σημειωθεί ότι ιστορικά η ευλογιά των πιθήκων ήταν σχεδόν ανήκουστη στις χώρες του πρώτου κόσμου και οι σπάνιες περιπτώσεις είναι συνήθως σε άτομα που έφτασαν πρόσφατα από την Αφρική.Για περισσότερα για τον ύπουλο ρόλο του NTI στην κατασκευή αυτής της νέας μορφής της «ευλογιάς των πιθήκων», διαβάστε επίσης >> ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ – Συμμετείχαν ΠΟΥ, Ίδρυμα Γκεϊτς και Big Pharma (μεγάλες φαρμακευτικές) σε μια «προσομοίωση» πανδημίας της ευλογιάς των πιθήκων το 2021.

Διαβάστε επίσης >> Το εργαστήριο της Γουχάν της Κίνας πειραματιζόταν με την ευλογιά των πιθήκων το…2021. – ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Πράγματι, ένα από τα μόνα καταγεγραμμένα «ξεσπάσματα» της ευλογιάς των πιθήκων στον πρώτο κόσμο ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Απρίλιο του 2003. Τα κρούσματα δηλώθηκαν σε 6 πολιτείες και λέγεται ότι προκλήθηκαν από τρωκτικά που εισήχθησαν στο Τέξας από την Γκάνα. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που αναφέρθηκε η ευλογιά των πιθήκων εκτός Αφρικής και το CDC δημοσίευσε ένα έγγραφο το 2006 που αναλύει το περιστατικό. Το έγγραφο αναφέρει ότι, «η εξάπλωση του ιού από άτομο σε άτομο θεωρείται ότι συμβαίνει κυρίως μέσω μολυσματικών στοματοφαρυγγικών εκκρίσεων», αν και είναι σαφές ότι αυτό δεν έχει τεκμηριωθεί ποτέ επιστημονικά. Συνεχίζουν να λένε ότι «ο ιός πιστεύεται ότι έχει μεταδοθεί από ζώα της Αφρικής» – με άλλα λόγια, είναι ένα ακόμα παραμύθι για ένα παθογόνο που πηδά από το ένα είδος στο άλλο.

Περισσότερα ΕΔΩ από τη πηγή >> https://drsambailey.com/viruses/monkeypox-mythology/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: GreekNewsOnDemand.jdk@gmail.com

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr