Home ΔΙΕΘΝΗ Το εργαστήριο της Γουχάν της Κίνας πειραματιζόταν με την ευλογιά των πιθήκων το…2021. – ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Το εργαστήριο της Γουχάν της Κίνας πειραματιζόταν με την ευλογιά των πιθήκων το…2021. – ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

by _
0 comment 236 views

Το εργαστήριο της Γουχάν της Κίνας πειραματιζόταν με την ευλογιά των πιθήκων το…2021


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 22 Mάιου 2022 | 02: 21ππ | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το διαβόητο εργαστήριο της Γουχάν στην Κίνα πειραματιζόταν με την ευλογιά των πιθήκων πέρυσι και είχε δημοσιεύσει μάλιστα μια ερευνητική έκθεση σε Διεθνές Περιοδικό νωρίτερα φέτος.

Το έγγραφο, το οποίο συνέταξαν εννέα ερευνητές του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν, είχε δημοσιευθεί από ένα διεθνές περιοδικό που ονομάζεται Virologica Sinica, το οποίο ισχυρίζεται ότι παρουσιάζει έρευνα αιχμής για τους δήθεν «ιούς» σε όλο τον κόσμο.

Τον Φεβρουάριο του 2022, η Virologica Sinica δημοσίευσε μια έκθεση ερευνητικού έργου βασισμένη σε έρευνα κέρδους λειτουργικότητας (gain-of-function) που είχε διεξαχθεί από επιστήμονες στο Ινστιτούτο της Γουχάν τον Αύγουστο του 2021. Ήταν τη στιγμή που η ψευτο-πανδημία του ψευδο-Covid εξακολουθούσε να προκαλεί φόβο και χάος σε όλο τον κόσμο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τον ιστότοπό τους και ΠΡΟΣΕΞΤΕ εκεί που λέει…monkeypox (δηλαδή, ευλογιά των πιθήκων)…

Σύμφωνα με άρθρο του The National Pulse:

Το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν συγκέντρωσε ένα γονιδίωμα του ιού της ευλογιάς των πιθήκων, επιτρέποντας την ταυτοποίηση του ιού μέσω δοκιμών PCR, χρησιμοποιώντας μια μέθοδο που επισήμαναν οι ερευνητές για πιθανή δημιουργία ενός «μεταδοτικού παθογόνου».



Αλλά, ως γνωστόν, το δήθεν τεστ PCR έχει χρησιμοποιθεί με λάθος τρόπο εδώ και πραπάνω από δύο χρόνια για να χτιστεί η όλη ψευτο-πανδηία του ψευδο-κροωνϊού, του οποίού η ύπαρξη παραμένει ακόμη…ΑΦΑΝΤΗ και τούτο μάλστα σύμφωνα με πλήθος εγγράφων του ίδιου του Κέντρου Προλήψεως και Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΒΟΜΒΑ «ΠΥΡΗΝΙΚΗ» – Το ίδιο το CDC παραδέχεται τώρα με ΈΓΓΡΑΦΑ πως ΟΛΟΙ οι δήθεν «ιοί» είναι…ΨΕΥΤΙΚΟΙ, όπως ο…«ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ»!!! ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΙΟΙ = ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ!!! για περισσότερα.
Όσο για το test PCR, διαβάστε στο άρθρο μας με τίτλο Ιδού ο μυστηριώδης θάνατος του πιο αξιοσημείωτου επικριτή του Δρ. Φάουτσι κι εφευρέτη του τέστ…PCR. To COVID = COV(A)ID(S) – Μέρος Β’ τι είχε πει για αυτό το τεστ ο ίδιος ο εφευρέτης του, ο Δρ. Κάρι Μάλις (Kary Mullis), ο όποίος έλεγε χρόνια να ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΕΣΤ για την ανίχνευση ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΗΘΕΝ ΙΟΥ γιατί…ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!! Και…«όλως τυχαίως»…ΠΕΘΑΝΕ ξανφνικά ο άνρθπως τον Αυγ. του 2019, δηλαδή, λίγους μήνες ΠΡΙΝ από την έναρξη της «πανδημίας» του κορωνοϊού!!!
ΩΣΤΟΣΟ, ήταν το ίδιο το ΚΕΕΛΠΝΟ (ή CDC) της Κίνας που είχε επιβεβαιώσει ΠΕΡΣΙ ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ιός»!!! ΔΗΛΑΔΗ, πώς μπορείτε να κάνετε τεστ και εμβόλιο, φίλες και φίλοι, αφού δεν υπάρχει ιός;;; Διαβάστε επόσης το άρθρο μας με τίτλο Το ΚΕΕΛΠΝΟ (ή CDC) της Κίνας επιβεβαιώνει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ιός»!!! Πώς μπορείτε να κάνετε τεστ και εμβόλιο αφού δεν υπάρχει ιός;;; για περισσότερα.


ΔΗΛΑΔΗ, φάσκουν και αντιφάσκουν οι Κινέζοι σχετικά με όλους. αυτούς δήθεν ιούς!! ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ έχουν κάνει και οι Αμερικανοί αλλά και πάρα πολλές άλλες χώρες εκεί έξω λέγοντας από τη μια ότι «υπάρχει» κορωνοϊός, κτλ., και ότι έχει «σκορπίσει το θάνατο παντού εδώ και δύο χρόνια, ενώ, από την άλλη, συνεχίζουν οι ΙΔΙΕΣ να λένε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι τον «ιδο» ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΟΜΩΣΕΙ ΠΟΤΕ, ΟΠΕΡ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ–ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΘΕΝ «ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ…ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΩΝ»!!!

ΩΣΤΟΣΟ, και σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ του InfoWars του Alex Jones , κορυφαίοι επιστήμονες επιβεβαιώνουν την αύξηση της ευλογιάς των πιθήκων σε παγκόσμια κλίμακα που προκαλείται, ΟΧΙ από μια δήθεν «ασθένεια» που «πετάει μέσω αέρος», όπως ισχυρίστηκαν για τον ψευδο-κορωνοϊό, αλλά από τις… πειραματικές ενέσεις COVID μέσω αποβολής δέρματος (“shedding”) που κάνουν οι εμβολιασμένοι με το μπόλι COVID και που επιδρά αρνητικά στην υγεία των…ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ!!! 

ΓΙ’ ΑΥΤΟ, και όπως σας έχουμε τονίσει τόσες φορές, τον κορωνοϊο τον…ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΥΜΠΕΡΛΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ…ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΩΣ ΜΟΡΦΗ…ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΤΑΙ ΣΕ…ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΨΕΥΤΟ-ΕΜΒΟΛΙΟΥ!!!  ΆΛΛΟ, δηλαδή, αυτός ο δήθεν κορωνοϊός που λένε ότι «υπάρχει» και που «ταξιδεύει» στον αέρα «κολλώντας» έτσι τους ανθρώπους, και…ΆΛΛΟ αυτή η ομάδα…ΧΗΜΑΙΡΙΚΩΝ ΚΟΡΩΝΟΪΩΝ που ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ στα προαναφερθέντα εργαστήρια, προοριζόμενα να ενσωματοθούν στο περιεχέομενο του εμβολίου για τον κορωνϊού. Ο ΔΕ…ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο …ΑΛΗΘΙΝΟΣ!!! ΓΙ’ ΑΥΤΟ, κάθε φορά που ο Μπιλ Γκεϊτς χορηγούσε τα ψεύτο-μπόλια του σε διάφορες χώρες διαχρονικά, προκαλούσε μετά…ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΑΥΤΆ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤA «ΕΜΒΟΛΙΑ» COVID-19!!! 

Αλλά τώρα οι παρενέργειες των εμβολίων (ιδιαίτερα για τον κορωνοϊό) δεν βασανίζουν μόνο τους εμβολιασμένους, αλλά και τους…ΜΗ εμβολιασμένους μέσω “shedding”, όπως σας ανέφερα παραπάνω.

Ο ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΓΙΝΟΜΕΝΕΣ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ…ΙΔΙΟΣ. Δηλαδή, έχει ως εξής:

ΨΕΥΤΟ-ΙΟΣ –> ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ –> ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ –> Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΜΕΣΩ LOCKDOWN, κτλ.) ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ –>  “ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ” ΓΙΑ ΤΗΝ «ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ» –> ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΨΕΥΟ-ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΑΣΘΕΝΕΙΑ –> ΑΠΟΣΤΟΛΗ (ΤΗΣ ΕΛΙΤ) ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ.



Και τέλος, όλα αυτά προέκυψαν ξαφνικά λίγες μέρες ΠΡΙΝ από την έναρξη των εργασιών της 75ης Παγκόσμιας Συνέλευσης για την Υγεία του ΟΗΕ (22-28 Μαΐου στη Γενεύη της Ελβετίας), στην οποία θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι από 192 χώρες. Και κατά τη διάρκεια αυτής της συνεδρίασης τα μέλη θα ψηφίσουν τις 13 τροπολογίες που θα παραδώσουν πρόσθετη κυριαρχία, έλεγχο και νομική εξουσία στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Ο ΠΟΥ, εάν εγκριθούν αυτές οι τροποποιήσεις, θα λάβει την εξουσία να κηρύξει διεθνή κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία, υπερισχύοντας των εθνικών κυβερνήσεων.  Δηλαδή, πιο ΒΟΛΙΚΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ…ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΩΝ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΝ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΩΝ!!!

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο μας με τίτλο ALERT – Έρχονται ακόμη πιο αυστηρά λοκντάουν και μέτρα!!! Θα δοθεί απόλυτη εξουσία στον ΠΟΥ να κηρύσσει ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ «πανδημίες» στη επερχόμενη Παγκόσμια Συνέλευση για την Υγεία και θα απολεσθεί η κυριαρχία όλων των εθνών αν δεν ξεσηκωθούμε πρώτα!!!

Δείτε την σχετική εκπομπή για αυτό το θέμα….
___________

-με πληροφορίες από >> https://newspunch.com/chinas-wuhan-lab-was-experimenting-with-monkeypox-in-2021/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr