Home Greek News ΟΛΑ μαζί τα φάγαμε;;; ΣΑΛΟΣ με την δήλωση Πορτοσάλτε για τα 43 δις που δανείστηκε η Ελλάδα για την «πανδημία», vid

ΟΛΑ μαζί τα φάγαμε;;; ΣΑΛΟΣ με την δήλωση Πορτοσάλτε για τα 43 δις που δανείστηκε η Ελλάδα για την «πανδημία», vid

by _
0 comment 145 views

ΟΛΑ μαζί τα φάγαμε;;; ΣΑΛΟΣ με την δήλωση Πορτοσάλτε για τα 43 δις που δανείστηκε η Ελλάδα για την «πανδημία», vid


Δείτε…

Αντιδράσεις κατάφερε να προκαλέσει για ακόμα μία φορά ο Άρης Πορτοσάλτε με το σχόλιο που έκανε το πρωί της Παρασκευής!

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα μέτρα που ανακοίνωσε στο διάγγελμά του χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εξειδικεύτηκαν από τους αρμόδιους υπουργούς.

Σε κάποια στιγμή ο Δημήτρης Οικονόμου τον ρώτησε αν αυτές οι επιδοτήσεις θα φανούν στην αγορά με μειώσεις των τιμών, με τον Άρη Πορτοσάλτε να υιοθετεί μεν το «Μαζί τα φάγαμε», αναφορικά με τα 43 δισ. που δανείστηκε πέρυσι η Ελλάδα, αλλά πολλούς να αναρωτιούνται: «ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΩΣΑΝ;;;».

«Να μειώσει; Μακάρι, να πάμε να ανάψουμε κανένα κερί. Δεν είμαστε σε φάση ως κοινωνία να μειώσουμε. Τουλάχιστον να μην πάμε παραπάνω. Θέλω να θυμίσω κάτι που συνέβη πριν από ένα χρόνο. 43 δισ. δανείστηκε η Ελλάδα για την πανδημία. Όλοι μας δανειστήκαμε 43 δισ. και αυτοενισχυθήκαμε και αυτό, συγγνώμη που θα το πω ωμά, φαίνεται. Δηλαδή θέλω να πω, πως είναι αυτό που λένε “έχουμε καλή ατμόσφαιρα στα παρασκήνια και αυτό φαίνεται στην σκηνή”. Τα 43 δισ. δεν κρύβονται, όσο και αν έχουν στοκαριστεί σε τραπεζικούς λογαριασμούς, δεν κρύβονται. Και ξαναγυρίζουμε πάλι σε αυτό που είχε πει ο Πάγκαλος. Όλοι μαζί τα καταναλώνουμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

 

ΠΗΓΗ >> https://www.el.gr/ellada/kommata/ola-mazi-ta-mme-ta-fagane-salos-me-tin-d/?fbclid=IwAR3MsHfZuW5Tx5PhSCcAng1e2VA2ZniZ22RvOi6QKV4RQ8be1s8IR2xf60Y

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr