Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΒΟΜΒΑ «ΠΥΡΗΝΙΚΗ» – Το ίδιο το CDC παραδέχεται τώρα με ΈΓΓΡΑΦΑ πως ΟΛΟΙ οι δήθεν «ιοί» είναι…ΨΕΥΤΙΚΟΙ, όπως ο…«ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ»!!! ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΙΟΙ = ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ!!!

ΒΟΜΒΑ «ΠΥΡΗΝΙΚΗ» – Το ίδιο το CDC παραδέχεται τώρα με ΈΓΓΡΑΦΑ πως ΟΛΟΙ οι δήθεν «ιοί» είναι…ΨΕΥΤΙΚΟΙ, όπως ο…«ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ»!!! ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΙΟΙ = ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ!!!

by _
0 comment 2.6K views

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΟΜΒΑ «ΠΥΡΗΝΙΚΗ» – Το ίδιο το CDC παραδέχεται τώρα με ΈΓΓΡΑΦΑ πως ΟΛΟΙ οι δήθεν «ιοί» είναι…ΨΕΥΤΙΚΟΙ, όπως ο…«ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ»!!! ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΙΟΙ = ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ!!!

Το CDC παραδέχεται τώρα ότι δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ «Χρυσό Πρότυπο» της απομόνωσης ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ιού, μιας και ΟΛΟΙ οι δήθεν «ιοί» είναι ΨΕΥΤΙΚΟΙ, όπως κι ο…κορωνορωνοϊός!!!

F. E. A. R = False Evidence Appearing Real!

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙ-ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟ-ΜΠΟΛΙΩΝ, ΚΤΛ., ΚΤΛ.!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 08 Μάιου 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το μεγάλο ιατρικό και ενημερωτικό για την «πανδημία» του κορωνοϊού σάιτ drrobertyoung.com έρχεται να ρίξει άπλετο το φώς σε αυτό το θέμα που σίγουρα αν κάποιος διαβάσει τα άρθρα του θα ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ για την πραγματικότητα της μεγάλης ΑΠΑΤΗΣ του COVID-19!!! Εδώ θα εστιάσουμε την προσοχή μας στο άρθρο τους με τίτλο Το CDC παραδέχεται τώρα ότι δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ «Χρυσό Πρότυπο» της απομόνωσης ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ιού (CDC NOW Admits NO ‘Gold Standard’ for the Isolation for ANY Virus!)…

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕ, ΚΑΘΑΡΙΣE Η/KAI ΑΠEΔΕΙΞΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΩΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΕ ΟΠΟΙOΔΗΠΟΤΕ ΤΟΠΟ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!…

Τους τελευταίους μήνες ζητήσαμε από το Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) αποδεικτικά στοιχεία της απομόνωσης και της ύπαρξης όλων των ιών, συμπεριλαμβανομένων των CoV – 2 και 19, MERS, Γρίπη, Πολιομυελίτιδος, Ιλαράς, HIV, XMRV, HTLV -1, HTLV-III/LAV, HPV, Έμπολα, Ζίκα, για να αναφέρουμε μόνο μερικούς από τους λεγόμενους ιούς, που αποκαλύπτονται στο πλαίσιο του Νόμου περί Ελευθερίας της Πληροφορήσεως (FOIA, Freedom Of Information Act).

Αυτά τα γραπτά αιτήματα υποβλήθηκαν από την κα Christine Massey προς τον Υπεύθυνο του CDC για τα FOIA/ATSDR, κ. Robert Andoh, για να εντοπίσει και να παραδώσει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αρχεία, έρευνα και/ή ευρήματα ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ “ιικής” απομόνωσης και καθαρισμού (από οποιονδήποτε, οπουδήποτε, οποτεδήποτε στον κόσμο) από δείγμα ασθενούς μέσω διαβροχής, διήθησης ή/και χρήσης υπερφυγοκέντρου ή αυτού που ονομάζεται «Χρυσό Πρότυπο» (ή Κανών) της απομόνωσης και του εντοπισμού ενός παθολογικού μικρο ή νανο-μικροοργανισμού. Το «χρυσό πρότυπο» της απομόνωσης και της ταυτοποίησης μικροβίων αναφέρεται ως Koch’s and Rivers Postulates (οι Διατυπώσεις των Koch και Rivers) που καθιερώθηκε πριν από πολλά χρόνια.

Ευθείες απαντήσεις από το CDC – Δεν υπάρχει “Κανένα αρχείο” οποιουδήποτε ιού

Ο επικεφαλής του CDC για τα FOIA (Freedom Of Information Act, δηλαδή, για τα αιτήματα στο πλαίσιο του Νόμου περί Ελευθερίας της Πληροφορήσεως), κ. Roger Andoh έχει δόσει ξεκάθαρες απαντήσεις σε κάθε ένα από τα αιτήματά μας, παραδεχόμενος γραπτώς ότι ΔΕΝ έχουν ΚΑΝΕΟ ΑΡΧΕΙΟ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ, των ακόλουθων λεγόμενων φαντασματικών «ιών», συμπεριλαμβανομένων των CoV – 2 -19, HIV , HPV, XMRV, HTMV-1, HTMV-111/LV, Ιλαράς, Γρίπης, MERS, EBOLA, ZIKA ή ΠΟΛΙΟ!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ “ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΣ” ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΙΟΥ;

Όλες οι κυβερνήσεις και οι σχετικοί φορείς και φορείς υγείας τους βασίζονται σε μια δημοσιευμένη μελέτη, «Ανίχνευση του 2019 Novel Coronaivrus (2019-nCoV) από RT-PCR σε πραγματικό χρόνο» ( Detection of 2019 Novel Coronaivrus (2019-nCoV) by Real-Time RT-PCR”)

Εάν διαβάσετε τον στόχο της μελέτης, θα δείτε ότι ΔΕΝ είχαν απομονώσει έναν ιό με βάση τις διατυπώσεις των Koch και Rivers. Δηλώνουν στον «ΣΤΟΧΟ» και τη «Μεθοδολογία» τους στη λεγόμενη μελέτη ως εξής:

Σκοπός

«Στοχεύσαμε να αναπτύξουμε και να αξιοποιήσουμε ισχυρή μια διαγνωστική μεθοδολογία για χρήση σε εργαστήρια δημόσιας υγείας χωρίς να έχουμε διαθέσιμο υλικό ιών».

Μέθοδοι

«Εδώ παρουσιάζουμε μια επικυρωμένη διαγνωστική ροή εργασιών για τον 2019-nCoV, ο σχεδιασμός του βασίζεται στη στενή γενετική συγγένεια του 2019-nCoV με τον κοροναϊό SARS, χρησιμοποιώντας τεχνολογία συνθετικών νουκλεϊκών οξέων».

Δια στόματος των συγγραφέων της μελέτης, οι ίδιοι οι συγγραφείς καταδικάζουν τον εαυτό τους δηλώνοντας ότι δεν είχαν απομονώσει τον CoV-19, έτσι δημιούργησαν τον ιό και τη μεθοδολογία του ελέγχου αυτού του λεγόμενου κοροναϊού από «στενή γενετική συγγένεια» που επινοήθηκε από τη δική τους φαντασία και αυτή των άλλων με αλγόριθμους υπολογιστών.Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχω δηλώσει εδώ και χρόνια ότι οι ιοί υπάρχουν μόνο επι χάρτου και έχω δημοσιεύσει μια εργασία σχετικά με αυτή τη λεγόμενη θεωρία, “Ο ιός είναι μια έννοια που υπάρχει μόνο επί χάρτου” (“The Virus Is A Concept That Only Exists On A Piece of Paper”) [https:// www.drrobertyoung.com/post/the-virus-is-a-concept-that-only-exists-on-a-piece-of-paper]

7 Ιουνίου 2021: Το CDC παραδέχεται ότι δεν έχει κανένα αρχείο για οποιονδήποτε «ιό COV – 2 ή 19» που να έχει καθαριστεί από δείγμα ασθενούς μέσω διαβροχής, διήθησης και χρήσης υπερφυγοκέντρου, από οποιονδήποτε, οπουδήποτε, ποτέ:

 

7 Ιουνίου 2021: Το CDC παραδέχεται ότι δεν έχει κανένα αρχείο για οποιονδήποτε «ιό HPV» που να έχει καθαριστεί από δείγμα ασθενούς μέσω διαβροχής, διήθησης και χρήσης υπερφυγοκέντρου, από οποιονδήποτε, οπουδήποτε, ποτέ: (σημείωση: Το CDC έκανε λάθος στο αρχική απάντηση και αργότερα παρείχε μια διορθωμένη έκδοση παρακάτω): 

7 Ιουνίου 2021: Το CDC παραδέχεται ότι δεν έχει κανένα αρχείο για οποιονδήποτε «ιό ιλαράς» που να έχει καθαριστεί από δείγμα ασθενούς μέσω διαβροχής, διήθησης και χρήσης υπερφυγοκέντρου, από κανέναν, οπουδήποτε, ποτέ! Χωρίς απομόνωση, χωρίς καθαρισμό και χωρίς ταυτοποίηση του ιού της ιλαράς!

15 Μαρτίου 2021 Απάντηση FOIA του CDC: δεν υπάρχουν αρχεία για την απομόνωση ή καθαρισμό οποιουδήποτε «ιού Έμπολα» από δείγμα ασθενούς, από κανέναν, οπουδήποτε στον πλανήτη, ποτέ:

Στις 23 Μαρτίου 2021, το CDC παραδέχτηκε σε μια απάντηση σε αίτημα FOIA ότι δεν έχει κανένα αρχείο απομόνωσης οποιουδήποτε καθαρισμένου και απομονομένου «ιού HIV», «ιού ηπατίτιδας», «ιού STD» (σεξουαλικώς μεταδιδόμενης ασθένειας) και «βακτηριδίου του βακίλλου της φυματίωσης» από δείγμα ασθενούς, οπουδήποτε, ποτέ.

Εάν κανείς πουθενά και σε οποιαδήποτε στιγμή στον κόσμο δεν έχει ούτε απομονώσει ούτε αποδείξει την ύπαρξη οποιουδήποτε τέτοιου νέου κορωνοϊού ή οποιουδήποτε ιού ως μοναδικού παθογόνου, ΤΟΤΕ, πώς στο καλό μπορεί οποιαδήποτε φαρμακευτική εταιρεία να παρέχει θεραπεία με “εμβόλιο” για έναν δήθεν «ιό» που…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ;;;!!!

Το εξής γράφημα αποδεικνύει 100 τοις 100 ότι οι πραγματικοί θάνατοι της «πανδημίας» ξεκίνησαν άμα τη αφίξει των…ΘΑΝΑΤΗΡΟΦΩΝ ΨΕΥΤΟ-ΕΜΒΟΛΙΩΝ!!!….

Απαντήσεις στο πλαίσιο του Νόμου για την Ελευθερία της Πληροφόρησης από 90 ιδρύματα (συμπεριλαμβανομένων των Οργανισμών Δημόσιας Υγείας του Καναδά, ΗΠΑ CDC, Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας του Ηνωμένου Βασιλείου, Ινδικού Συμβουλίου Ιατρικής Έρευνας) 20 χωρών/δικαιοδοσιών δείχνουν ότι τα ιδρύματα υγείας/επιστήμης ΔΕΝ έχουν ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ για το “SARS- COV – 2 και 19” από ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΣΘΕΝΗ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ!!! – ΟΡΙΣΤΕ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ για περισσότερα: https://www.fluoridefreepeel.ca/fois-reveal-that-health-science-institutions-around-the-world-have-no-record-of-sars-cov-2-isolation-purification/

ΟΠΟΤΕ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΝ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΛΥΣ…ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ!!!

Περισσότερα στοιχεία και βίντεο από τη πηγή μας >> https://www.drrobertyoung.com/post/cdc-now-admits-no-gold-standard-for-the-isolation-for-any-virus

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr