Home ΚΟΣΜΟΣ Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ροκφέλερ προειδοποιεί ότι η «μαζική επισιτιστική κρίση» βρίσκεται στον Ορίζοντα

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ροκφέλερ προειδοποιεί ότι η «μαζική επισιτιστική κρίση» βρίσκεται στον Ορίζοντα

by _
0 comment 218 views
Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ροκφέλερ προειδοποιεί ότι η «μαζική επισιτιστική κρίση» βρίσκεται στον Ορίζοντα
Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ροκφέλερ προειδοποιεί ότι η «μαζική επισιτιστική κρίση» βρίσκεται στον Ορίζοντα

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ροκφέλερ προειδοποιεί ότι η «μαζική επισιτιστική κρίση» βρίσκεται στον Ορίζοντα


Ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ροκφέλερ, Ρατζίβ Σαχ (Rajiv Shah), προειδοποίησε ότι θα μπορούσε να προκύψει «μαζική, άμεση επισιτιστική κρίση» μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Είπε στον David Westin του Bloomberg Television ότι η επόμενη παγκόσμια επισιτιστική κρίση θα μπορούσε να ξεκινήσει σε φτωχότερες χώρες μέσα στους επόμενους έξι μήνες.

Η Zero Hedge αναφέρει: Είπε ότι οι παγκόσμιες διακοπές στον εφοδιασμό λιπασμάτων που προκλήθηκαν από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία θα είχαν «ακόμα χειρότερο» αντίκτυπο στην κρίση, μειώνοντας τις αποδόσεις των καλλιεργειών παγκοσμίως.

Ο Σαχ είπε ότι απαιτείται ελάφρυνση χρέους και επείγουσα βοήθεια για τις χώρες των αναδυόμενων αγορών για να μετριαστούν οι επιπτώσεις της επισιτιστικής κρίσης.

Η εμφάνιση του Σαχ στο Bloomberg είναι ενδιαφέρουσα λόγω των επαναλαμβανόμενων συζητήσεων του ιδρύματος για την ανάγκη επαναφοράς του παγκόσμιου εφοδιασμού τροφίμων σε πιο βιώσιμη. Το ίδρυμα έχει στενά ευθυγραμμισμένες απόψεις με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (ΠΟΦ ή WEF, World Economic Forum), υποστηρίζοντας μια «παγκόσμια επανεκκίνηση».

Ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Klaus Schwab, είχε πει περίφημα στις αρχές του 2020, μήνες μετά την έναρξη της πανδημίας του ψευτο-ιού: «Η πανδημία αντιπροσωπεύει ένα σπάνιο αλλά στενό παράθυρο ευκαιρίας να σκεφτούμε, να φανταστούμε ξανά και να επανεκκινήσουμε τον κόσμο μας για να δημιουργηθεί ένα πιο υγιές, πιο δίκαιο και πιο ευήμερο μέλλον.”



Ενώ ο Schwab και άλλοι παγκόσμιοι ελιτιστές ζητούν μια παγκόσμια επανεκκίνηση (Great Reset), η διευθύνουσα σύμβουλος του Food Initiative του Rockefeller Foundation Sara Farley απηχεί το ίδιο μήνυμα.

Το σημείωμα της Farley που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του WEF με τίτλο «Πώς να ξαναφανταστούμε τα συστήματα διατροφής μας για έναν κόσμο μετά την COVID-19» περιέγραφε την ανάγκη «επανασχεδιασμού των αλυσίδων εφοδιασμού με γνώμονα τη διατροφή και την ανθρώπινη υγεία».

Ο ανώτερος αντιπρόεδρος της Food Initiative του Ιδρύματος Ροκφέλερ, Ρόι Στάινερ, δήλωσε πρόσφατα, «ο κόσμος ξοδεύει πάρα πολλά σε τρόφιμα που είναι κακά για τους ανθρώπους και βλαβερά για τον πλανήτη».



Και σε τι θα μπορούσε πιθανότατα να αναφερόταν ο Στάινερ; Α, ναι, πιθανώς στην…κτηνοτροφία και πώς χρησιμοποιεί τεράστιες ποσότητες φυσικών πόρων, όπως νερό και ζωοτροφές, για την παραγωγή κρέατος. Το WEF υποστηρίζει την ανάγκη για την παγκόσμια προσφορά τροφίμων να εισάγει έντομα στην ανθρώπινη διατροφή.

Είναι να απορεί κανείς το γεγονός πως έχουν καεί τόσα πολλά εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων σε όλες τις ΗΠΑ τους τελευταίους έξω μήνες;;; Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Τώρα έρχεται το…FBI να μας προειδοποιήσει για κυβερνοεπιθέσεις σε…μονάδες τροφίμων μετά από μυστηριώδεις πυρκαγιές σε πολλές από αυτές!!! για περισσότερα.

___________

-με πληροφορίες από >> https://newspunch.com/president-of-the-rockefeller-foundation-warns-massive-food-crisis-is-on-the-horizon/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr