Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Δύο νοκ ντάουν και τελείωμα ΤΚΟ ο Κωνσταντίνος Βεργέτης τον Πολωνό ! (βίντεο)

Δύο νοκ ντάουν και τελείωμα ΤΚΟ ο Κωνσταντίνος Βεργέτης τον Πολωνό ! (βίντεο)

by _
0 comment 211 views

Δύο νοκ ντάουν και τελείωμα ΤΚΟ ο Κωνσταντίνος Βεργέτης τον Πολωνό ! (βίντεο)


Το αήττητο κράτησε στο επαγγελματικό του ρεκόρ στην πυγμαχία ο Κωνσταντίνος Βεργέτης .

grmmaf banner dromo pros anagnorisi

Ο 25χρονος πυγμάχος προπονείται στο ‘Phoenix Boxing Club’ στην Αγία Παρασκευή με προπονητές τους Στέφανο Φιλιμιάνοφ και Θοδωρή Ριτζάκη.

Ο Βεργέτης, αγωνίστηκε το Σάββατο 2 Απριλίου στο πυγμαχικό show ονόματι ‘Rocky Boxing Night’ που έγινε στο Κατόβιτσε της Πολωνίας απέναντι στον Πολωνό Remigiusy Woz.

Πρόκειται για έναν πυγμάχο αρκετά έμπειρο σε επαγγελματικό επίπεδο ο 35χρονος Πολωνός, με ρεκόρ 12 νίκες 6 ήττες και 1 ισοπαλία όντας ενεργός από το 2006.

Ο Βεργέτης όπως μπορείτε και στα highlights της αναμέτρησής του με τον Woz , που σας μεταφέρει το ufight.gr μέσα από την πολωνική μετάδοση, κατάφερε να τον κερδίσει με τεχνικό νοκ άουτ στον δεύτερο γύρο.



Είχαν προηγηθεί δύο νοκ ντάουν που ήταν η επικύρωση της κυριαρχίας του Έλληνα πυγμάχου στο ρινγκ, καθώς ήταν πιο ισχυρός στις ανταλλαγές με καλύτερη κίνηση.

Δείτε πως σημείωσε την 3η επαγγελματική του νίκη :

Ακολουθείστε το UFight.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία μαχητικά νέα για το ΜΜΑ στο ufight.gr

ΠΗΓΗ >> https://ufight.gr/boxing/7788-dyo-knock-down-kai-teleioma-tko-o-konstantinos-vergetis-ton-polono-video.html?fbclid=IwAR203OSKuJ22x-5q_SHDPHWLn5haPnYNePRnfMqoaP1ue-OBGsExAsQt1fs#.Ykwe5vxzR8c.facebook

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr