Home ΔΙΕΘΝΗ Το Φως εναντίον του Σκοταδιού – ΔΕΙΤΕ τους Ρώσους στρατιώτες με σημαίες με το Χριστό επάνω ενώ οι σημαίες των συμμάχων της Ουκρανίας με το…ΔΙΑΒΟΛΟ!!!

Το Φως εναντίον του Σκοταδιού – ΔΕΙΤΕ τους Ρώσους στρατιώτες με σημαίες με το Χριστό επάνω ενώ οι σημαίες των συμμάχων της Ουκρανίας με το…ΔΙΑΒΟΛΟ!!!

by _
0 comment 394 views

Το Φως εναντίον του Σκοταδιού – ΔΕΙΤΕ τους Ρώσους στρατιώτες με σημαίες με το Χριστό επάνω ενώ οι σημαίες των συμμάχων της Ουκρανίας με το…ΔΙΑΒΟΛΟ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 03 Aprl. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Σε πρόσφατη εκπομπή του “Stew Peter’s Show”, μαθαίνουμε για τα σύμβολα που ευρίσκονται επάνω τόσο στις σημαίες που φέρουν οι Ρώσοι στρατιώτες στο πεδίο της μάχης όσο και στις σημαίες που φέρουν οι Ουκρανοί και οι μισθοφόροι-σύμμαχοί τους.

Δείτε πρώτα τις εξής εικόνες ρωσικών σημαίων με την εικόνα του…ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΠΑΝΩ…!!!….

Δείτε τώρα τις εξής εικόνες που δείχνουν μερικούς Αμερικανούς μισθοφόρους που πολεμάνε στην Ουκρανία κατά των Ρώσων. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ το σύμβολο που βρίσκεται επάνω στη δική τους σημαία, που δεν είναι τίποτε άλλο από τον μεγάλο…ΔΑΙΜΟΝΑ τον…ΜΠΑΦΟΜΕΤ!!!

Οι μισθοφόροι Blackwater στη Ρωσία 

Σύμφωνα με το RT.com σε άρθρο τους από τις 9 Μαρ. 2022…

Στο YouTube κυκλοφόρησαν βίντεο που ισχυρίζονται ότι η αμερικανική ιδιωτική υπηρεσία ασφαλείας, παλαιότερα γνωστή ως Blackwater, δραστηριοποιείται στην πόλη Ντόνετσκ της ανατολικής Ουκρανίας. Ο δυτικός Τύπος αντεπιτίθεται, κατηγορώντας τη Ρωσία ότι κατασκευάζει αναφορές για να δικαιολογήσει την «επιθετικότητα».

Η αυθεντικότητα των βίντεο που φέρεται ότι έγιναν στο κέντρο του Ντόνετσκ στις 5 Μαρτίου είναι δύσκολο να επαληθευτεί. Στο βίντεο, άγνωστοι ένοπλοι άνδρες με στρατιωτικές στολές εξοπλισμένες με ρωσικά τυφέκια επίθεσης AK και αμερικανικές καραμπίνες М4А1 εξασφαλίζουν την προστασία ορισμένων ακτιβιστών υπέρ του Κιέβου εν μέσω αντικυβερνητικών λαϊκών διαδηλώσεων.

Σίγουρα αυτοί οι άνδρες δεν ήταν η Blackwater – απλώς και μόνο επειδή μια τέτοια εταιρεία δεν υπάρχει πια. Άλλαξε το όνομά του δύο φορές τα τελευταία χρόνια και πλέον ονομάζεται Academi.

Το τελευταίο άρθρο για την υπόθεση, που δημοσιεύτηκε από την Daily Mail, υποστηρίζει ότι αν και αυτοί οι άνθρωποι έμοιαζαν με επαγγελματίες μισθοφόρους, διεξήγαγαν την επιχείρηση πολύ ανοιχτά.

Αλλά ήδη υπάρχουν πάμπολες αναφορές εκεί έξω ότι το Blackwater ΟΝΤΩΣ υπάρει ΑΚΟΜΗ και ότι εκπαιδεύουν ακροδεξιές πολιτοφυλακές στην Ουκρανία. Π.χ., αυτό το ισχυρίζεται από τον…ΙΑΝ. ΦΕΤΟΣ ο στρατιωτικός διοικητής του Ντόνετσκ!

Οι μισθοφόροι της Blackwater είναι γνωστοί ως οι πιο διαβόητοι και κακοί μισθοφόροι εκεί έξω και έχουν σκοτώσει πολλούς αθώους ανθρώπους σε διάφορες χώρες κατά τη διάρκεια πολεμικών εκστρατειών των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ!….

Στο παρακάτω βίντεο μπορούμε επίσης να δούμε μερικές σκηνές από τους βομβαρδισμούς που έκαναν οι Ρώσοι στην Ουκρανία και κάτω από τα ερείπια ανακαλύφθηκε ναός αφιερωμένος στον…ΣΑΤΑΝΑ!!! ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!

Δείτε πρώτα τα σχετικά στιγμιότυπα οθόνης από το σχετικό παρακάτω βίντεο. ΔΕΙΤΕ το….ΕΙΔΩΛΑ αφιερωμένα στον…ΣΑΤΑΝΑ!!!…

Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ, δηλαδή,  ΛΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΕΖΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ!!! ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο από το 11:28 και μετά…

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr