Home ΔΙΕΘΝΗ Πιάστηκαν στα πράσα! Το Κίεβο σχεδίασε επίθεση με άνθρακα στο ρωσικό Ντονμπάς με χρήση βιο-όπλων των ΗΠΑ

Πιάστηκαν στα πράσα! Το Κίεβο σχεδίασε επίθεση με άνθρακα στο ρωσικό Ντονμπάς με χρήση βιο-όπλων των ΗΠΑ

by _
0 comment 224 views

Πιάστηκαν στα πράσα! Το Κίεβο σχεδίασε επίθεση με άνθρακα στο ρωσικό Ντονμπάς με χρήση βιο-όπλων των ΗΠΑ

Κατονομάζονται συγκεκριμένοι αξιωματούχοι που συμμετείχαν στη δημιουργία συστατικών βιολογικών όπλων.

Από VT Editors -30 Μαρτίου 2022


Ο ρωσικός στρατός έχει περάσει εβδομάδες ρίχνοντας φως στην έρευνα για θανατηφόρα παθογόνα που διεξάγονται σε εργαστήρια της Ουκρανίας υπό την καθοδήγηση του Πενταγώνου των ΗΠΑ και με χρηματοδότηση των ΗΠΑ. Η Ουάσιγκτον αρχικά αρνήθηκε την αναφορά του Υπουργείου Αμύνης της Ρωσίας ως «ρωσική παραπληροφόρηση», αλλά αξιωματούχοι και μέσα ενημέρωσης επιβεβαίωσαν από τότε πολλούς από τους ισχυρισμούς του.

Οι ουκρανικές αρχές εξέτασαν σοβαρά το ενδεχόμενο χρήσης βιολογικών όπλων εναντίον αμάχων στο Ντονμπάς και της Ρωσίςα και ο στρατός θα πραγματοποιήσει ειδική ενημέρωση για το θέμα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Ιγκόρ Κονασένκοφ.

«Τα γεγονότα που αποκαλύφθηκαν δείχνουν ότι το καθεστώς του Κιέβου εξέτασε σοβαρά τη δυνατότητα χρήσης βιολογικών όπλων εναντίον αμάχων στο Ντονμπάς και στη Ρωσική Ομοσπονδία», δήλωσε ο Κονασένκοφ σε ενημέρωση την Τετάρτη.

Ο εκπρόσωπος είπε ότι ο ρωσικός στρατός συνεχίζει την ανάλυση των εγγράφων που έλαβε από υπαλλήλους βιολογικών εργαστηρίων που εδρεύουν στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων των μυστικών στρατιωτικών βιολογικών δραστηριοτήτων που διεξάγονται στη χώρα από τις ΗΠΑ.



«Ως αποτέλεσμα της ανάλυσης νέων υλικών από ειδικούς από τα ρωσικά στρατεύματα ραδιολογικής, χημικής και βιολογικής άμυνας, κατονομάστηκαν συγκεκριμένοι αξιωματούχοι που συμμετείχαν στη δημιουργία εξαρτημάτων βιολογικών όπλων. Σε αυτούς περιλαμβάνονται οι επικεφαλής των τμημάτων και οι υπάλληλοι του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, καθώς και οι κύριες ανάδοχες εταιρείες του. Όπως δείχνουν οι συνεχιζόμενες δημοσιογραφικές έρευνες στον δυτικό Τύπο, αυτές οι εκστρατείες συνδέονταν άμεσα με τον Χάντερ Μπάιντεν, τον γιο του προέδρου των ΗΠΑ», είπε ο Konashenkov.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Αμύνης δεν διευκρίνισε πότε θα δημοσιοποιηθούν οι νέες πληροφορίες. Ο ρωσικός στρατός πέρασε τον περασμένο μήνα τραβώντας αργά την αυλαία της έκτασης της έρευνας που χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ για επικίνδυνα παθογόνα σε εργαστήρια που εδρεύουν στην Ουκρανία. Την περασμένη εβδομάδα, το Υπουργείο Αμύνης ανέφερε έγγραφα που εμπλέκουν μια επενδυτική εταιρεία συνδεδεμένη με τον Χάντερ Μπάιντεν στη χρηματοδότηση του στρατιωτικού βιολογικού προγράμματος στην Ουκρανία.

Περισσότερα εδώ > https://www.veteranstoday.com/2022/03/30/caught-kiev-planned-anthrax-attack-on-russia-donbass-using-us-bio-weapons/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr