Home ΚΟΣΜΟΣ «Συμπτώσεις» – Πούτιν και Ζελένσκι: Δύο όψεις του ΙΔΙΟΥ «νομίσματος» του…ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

«Συμπτώσεις» – Πούτιν και Ζελένσκι: Δύο όψεις του ΙΔΙΟΥ «νομίσματος» του…ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

by _
0 comment 323 views

«Συμπτώσεις» – Πούτιν και Ζελένσκι: Δύο όψεις του ΙΔΙΟΥ «νομίσματος» του…ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 05 Mar. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Οι εξής φωτογραφίες τα λένε ΟΛΑ….

Κάτι ΚΟΙΝΟ έχει τελικά ο Πούτιν με τον…ΖΕΛΕΝΣΚΙ, ένα κοινό που τυχαίνει να έχει και με…ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ εκεί έξω, είτε είναι φιλορωσικά είτε όχι….

Και αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από την συμμετοχή τους στο…ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ (από τη μάνα του) ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ, ο οποίος έχει δηλώσει εδώ και χρόνια ότι πάρα πολλοί παγκόσμιοι πολιτικοί ηγέτες πολλών χωρών είναι…ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ, παιδιά του Φόρουμ.

Το ακριβώς ίδιο έχει πει και για τον Ζελένσκι αλλά και για τον…ΠΟΥΤΙΝ, τον υποτιθέμενο «εχθρό» του Εβραίου Ουκρανού προέδρου. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, Πούτιν και Ζελένσκι, εκπαιδεύτηκαν από το Φόρου ώστε να αναλάβουν και τις πολιτικές τους θέσεις αλλά και τους…ΡΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ πάνω στο παγκόσμιο πολιτικό προσκήνιο…ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ…ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΕΝΟΚΟΤΕΡΑ…

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ υποστηρίζουν την δόλια ατζέντα του Φόρου για τη…ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ (The Great Reset), την μεγάλη, δηλαδή, επέκταση της….ΨΕΥΤΟ-πανδηνίας του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού.

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ κυβερνήσεις έχουν υπογράψει την δόλιο Ατζέντα 2030 που συνδέεται με το Great Reset που έχει σαν σκοπό όχι μόνο την κομουνιστικοποίηση του…ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ αλλά την…ΜΕΙΩΣΙΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!!

Ήδη σας έχουμε βγάλει αρκετά αποκαλυπτικά για το ΓΕΓΟΝΟΣ πως ακόμη κι η…«ορθόδοξη» ρωσική κυβέρνηση του «ορθόδοξου» Βλαντιμίρ ΠΟΥΤΙΝ προσυπέγραψε την άκρως ΔΟΛΙΑ ατζέντα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (Π.Ο.Φ., The World Economic Forum) του περιβόητου..ΚΛΑΥΟΥΣ ΣΒΑΜΠ (του οποίου η μητέρα είναι…ΡΟΤΣΙΛΝΤ) για την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση, επίσης γνωστή ως….Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ!!! (THE GREAT RESET)!!!

Δείτε τώρα το εξής βίντεο όπου βλέπουμε τον Κ. Σβάμπ να επαναλαμβἄνει το ΓΕΓΟΝΟΣ πως τόσο η A. Μέρκελ όσο κι ο Τόνι Μπλερ καθώς κι ο…ΠΟΥΤΙΝ είναι…ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ….ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ!!! ΟΛΟΙ (καθώς και εκατοντάδες άλλοι διαχρονικά) έχουν «σπουδάσει» –μάλλον…ΜΗΥΘΕΙ— στην ειδική «σχολή» του Φόρουμ για την «ανατροφή» «Νεαρών Μελλόντων Ηγετών του Π.Ο.Φ.»!!!

KLAUS SCHWAB (WEF) ADMITS PUTIN IS JUST ANOTHER WORLD ECONOMIC FORUM PUPPET (YOUNG GLOBAL LEADER)

Δείτε τώρα το προφίλ του Ζελένσκι στο σάιτ του Φόρουμ…

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο από το Φεβ. του 2020 όπου ο Φόρουμ είχε καλέσει για πρώτη φορά εκεί τον Ζελένσκι, αρχές, δηλαδή, της ψευτο-πανδημίας….

Και για να τηρούνται τα προσχήματα της παρούσης συγκρούσεως μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας, διαβάζουμε τα εξής από το RT.com…

Ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab καταδίκασε τη ρωσική στρατιωτική επιχείρηση στη χώρα

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) και ο πρόεδρός του, Klaus Schwab, έχουν υποστηρίξει την Ουκρανία, υποσχόμενοι να κάνουν «ό,τι είναι δυνατό για να βοηθήσουν» τη χώρα ενάντια στη ρωσική «επιθετικότητα».

Στη δήλωση της Κυριακής, ο Schwab – ο συγγραφέας του «Covid-19: The Great Reset» – και ο πρόεδρος του WEF Borge Brende δήλωσαν ότι «καταδικάζουν βαθιά την επιθετικότητα της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας» και τις «επιθέσεις και φρικαλεότητες».

«Η πλήρης αλληλεγγύη μας είναι προς τον ουκρανικό λαό και όλους εκείνους που υποφέρουν αθώα από αυτόν τον εντελώς απαράδεκτο πόλεμο», πρόσθεσε. δήλωσαν.

«Ελπίζουμε μόνο ότι μακροπρόθεσμα, η λογική θα επικρατήσει και ο χώρος για την οικοδόμηση γεφυρών και τη συμφιλίωση θα αναδυθεί ξανά», είπαν, ενώνοντας τις δυνάμεις του με το ΝΑΤΟ, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τον αρχηγό του ΟΗΕ και άλλες δυτικές δυνάμεις καταδικάζοντας δημόσια τον στρατό της Ρωσίας δράση στην Ουκρανία.

Κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του Φεβρουαρίου 2020 στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, που έλαβε χώρα λίγους μήνες πριν από την αμφιλεγόμενη συνεδρίαση του WEF για τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση», ο Ουκρανός Πρόεδρος Volodymyr Zelensky κάλεσε τους «δυτικούς επενδυτές» να γίνουν «οι ενδιαφερόμενοι, οι μέτοχοι της επιτυχίας μιας νέας Ουκρανίας», και είπε ότι η Ουκρανία ήταν «ένα μέρος όπου γίνονται θαύματα».

«Η Ουκρανία πρόκειται να γίνει επενδυτική Μέκκα στην Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη», είπε.

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση απαιτεί τη δημιουργία «εντελώς νέων θεμελίων για τα οικονομικά και κοινωνικά μας συστήματα» και την Επανεκκίνηση του καπιταλισμού ως απάντηση στην πανδημία του Covid-19. Οι επικριτές, ωστόσο, το κατηγόρησαν ως παγκοσμιοποιητική συνωμοσία για την αύξηση της ισχύος των κυβερνήσεων και την εφαρμογή μιας νέας παγκόσμιας οικονομικής τάξης.

Και τέλος, «κ» Σβάμπ, ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΙ Ο…ΠΟΥΤΙΝ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ…ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr