Home ΗΠΑ Stew Peters Show – Καταγγέλλουσα: Τα νοσοκομεία των ΗΠΑ σκοτώνουν ασθενείς για να πουλήσουν τα όργανά τους!

Stew Peters Show – Καταγγέλλουσα: Τα νοσοκομεία των ΗΠΑ σκοτώνουν ασθενείς για να πουλήσουν τα όργανά τους!

by _
0 comment 344 views

Stew Peters Show – Καταγγέλλουσα: Τα νοσοκομεία των ΗΠΑ σκοτώνουν ασθενείς για να πουλήσουν τα όργανά τους!

“Αυτό είναι απολύτως κακό και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας!” – βίντεο

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 19:35


Σε πρόσφατη εκπομπή του «Stew Peters Show» με τον δημοσιογράφο Stew Peters, ακούσαμε όλοι εμείς εδώ ΑΝΑΥΔΟΙ όταν μίλησε εκεί μια νοσοκόμα-καταγγέλλουσα, η οποία κατήγγειλε δημόσια τα εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ εν μέσω της όλης ψευτο-πανδημίας του ψευδο-κορωνοϊού…

Είναι νοσοκόμα στην Καλιφόρνια, η οποία καλύτερα να είναι στην σταλινική Ρωσία για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η Πολιτεία τους κατοίκους της. Η καταγγέλλουσά μας λέει ότι βλέπει το ίδιο μοτίβο να επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά στα νοσοκομεία:

Στους ασθενείς χορηγείται ρεμντεσιβίρη και ένα άλλο θανατηφόρο «φάρμακο», η βανκομυκίνη. Και τα δύο ΒΛΑΠΤΟΥΝ τα νεφρά και έχουν ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ στα νοσοκομεία ΜΟΝΟ στις ΗΠΑ.

Αλλά η γενική κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία είναι η εξής…

-Κανείς δεν παίρνει επαρκή διατροφή ή ενδοφλέβια.

-Σε κανέναν δεν δίνεται νεφελοποιητής.

-Σε κανέναν δεν χορηγούνται τα αντιβιοτικά.

-Ως αποτέλεσμα, οι ασθενείς καταλήγουν να πεθαίνουν από όλα αυτά, και στη συνέχεια τους…ΟΡΜΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ και τους αφαιρούν τα…ΟΡΓΑΝΑ αφού είναι δότες οργάνων.

-Το ανθρώπινο σώμα αξίζει εκατομμύρια δολάρια!!!

-Μόνο μια καρδιά αξίζει 1,4 εκατομμύρια δολάρια!!!

ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΩΜΑ-ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΩΝ. ΜΟΝΟ ΕΠΙ…COVID-19 ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!!!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι άνθρωποι που περιμένουν στην σειρά για περιμένοντας μεταμόσχευση οργάνου, λαμβάνουν πλέον -όλως «τυχαίως»– τα μοσχεύματά τους σε χρόνο ρεκόρ!!!

ΨΑΞΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ένα τα…ΙΔΙΑ συμβαίνουν και στην …ΕΛΛΑΔΑ, ιδιαίτερα υπο το πρίσμα όλων εκείνων των αποκαλύψεων για τους πολλούς θανάτους στις….ΜΕΘ!!!

Δείτε τώρα το βίντεο και…ΦΡΙΞΤΕ!!!


ΠΗΓΗ >> https://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2022/01/must-stew-peters-whistleblower-hospitals-killing-for-organs-this-is-absolutely-evil-a-crime-against-humanity-must-video-3615620.html

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr