Home Greek News Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Λόγω του χιονιά δεν μπορούμε να πάρουμε σωρούς νεκρών με αποτέλεσμα να γίνει ένας «συνωστιμός» νεκρών στα νοσοκομεία!!!

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Λόγω του χιονιά δεν μπορούμε να πάρουμε σωρούς νεκρών με αποτέλεσμα να γίνει ένας «συνωστιμός» νεκρών στα νοσοκομεία!!!

by _
0 comment 118 views

ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΦΩΝΟΙ! ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΚΟΥΕΙ;; “ΕΙΧΑΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔOΜΑΔΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ …

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Λόγω του χιονιά δεν μπορούμε να πάρουμε σωρούς νεκρών με αποτέλεσμα να γίνει ένας «συνωστιμός» νεκρών στα νοσοκομεία!!!

AlertTV.gr / 26 Ιαν. 2022

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ. ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ  ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ.

ΤO ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΖΩΝΤΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 22:00 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YouTube ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ www.alerttv.com.gr

Πατήστε ¨ΕΓΓΡΑΦΗ” στο Κανάλι ΚΑΙ το ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΙ των ειδοποιήσεων, για να ενημερώνεστε για όλα τα video που ανεβάζουμε, αλλά  και για τις ζωντανές μας  μεταδόσεις!

ΠΑΤΗΣΤΕ “ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ” ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ VIDEO ΜΑΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΕΠΙΛΟΓΗ

KAI ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ VIDEO  ΜΑΣ!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr