Home ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΚ – Θαυμάστρια της περιβόητης, σατανικής μάγισσας της Ελίτ ΜΑΡΙΝΑ ΑΒΡΑΜΟΒΙΤΣ η γυναίκα του…ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ!!!

ΣΟΚ – Θαυμάστρια της περιβόητης, σατανικής μάγισσας της Ελίτ ΜΑΡΙΝΑ ΑΒΡΑΜΟΒΙΤΣ η γυναίκα του…ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ!!!

by _
0 comment 432 views

ΣΟΚ – Θαυμάστρια της περιβόητης, σατανικής μάγισσας της Ελίτ ΜΑΡΙΝΑ ΑΒΡΑΜΟΒΙΤΣ η γυναίκα του…ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ!!!

Εμ…ΟΧΙ…ΔΕΝ είμαστε όλοι ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 26 Ιαν. 2022 | 15:26 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Στα πρόσφατα άρθρα μας για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, σας αποκαλύψαμε πως, παρ’όλο που ο ίδιος είναι αρνητής, κτλ., και με το δίκιο του, τυχαίνει να έχει δεσμούς τόσο με τους…ΜΑΣΟΝΟΥΣ όσο και τους ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ!! Επίσης, αποκαλύφθηκε τελευταίως ότι ο κος Νόβακ εξαγόρασε το 80% εταιρείας που αναπτύσσει ΨΕΥΤΟ-θεραπεία για τον…ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟ, η οποία «θεραπεία» έχει σχέση με τη …ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ που πειράζει το ….DNA των ληπτών της!!! Μήπως μας ακούγεται λίγο γνωστό αυτό;;;

Διαβάστε επίσης τα δύο κάτω άρθρα μας για αυτό το θέμα για να καταλάβετε…

ΟΧΙ, ΔΕΝ είμαστε όλοι Τζόκοβιτς: ΙΔΟΥ ο γκουρού της Νέας Εποχής του…Νοβάκ Τζόκοβιτς που κάνει μαθήματα για τους….ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ (Πεφωτισμένους) στους μαθητές του…
Είναι ομολογητής της Ορθοδοξίας ο Τζόκοβιτς; Μάλλον όχι. Για να μην πούμε και για τις…μασονικές του πόζες…
ΣΟΚ – Απένειμε στον DJOKOVIC το ΜΑΣΟΝΙΚΟ παράσημο του Τάγματος του Αγίου Σάββα η ίδια η…ΣΕΡΒΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!! ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ το επίθετό του!!!
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εξαγόρασε το 80% εταιρείας που αναπτύσσει ΨΕΥΤΟ-θεραπεία για τον…ΨΕΥΤΟ-ΙΟΝ!!!

Αλλά έρχεται όμως κι η σύζυγος του Νόβακ Τζόκοβιτς, η Γελένα Νόβακ Τζόκοβιτς (Jelena Djokovic), να μας κάνει κι αυτή να πέσoυμε από τα…ΣΥΝΝΕΦΑ με μια ανάρτησή της σχετικά με τον θαυμασμό που έχει για τη διαβόητη, σατανική μάγισσα της Ελίτ,… Μαρίνα Αμπράμοβιτς (Marina Abramovic)!!!…

Novak Djokovic and his wife Jelena ( Image: Rex Features)

Αρκετά εξαιρετική γυναίκα η Μαρίνα Αμπράμοβιτς. Λατρεύω το πνεύμα και την πρωτοτυπία της.

Αν δεν ξέρετε ακόμη ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι αυτή η «κυρια», τότε, διαβάστε τα εξής άρθρα για να καταλάβετε…

Συναινέσει της κυβερνήσεως Μητσοτάκη, κάνουν «σεμενάρια» στην ΕΛΛΑΔΑ οι μεγάλοι σατανιστές-παιδεραστές της Ελίτ!!!
Έρχεται τον Ιουλ. στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Ελλάδα η “μεγάλη” καλλιτέχνης-ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ Μαρίνα Αμπράμοβιτς! (βίντεο)

Φίλη του…Bill Gates και των Ρότσιλντ η Αμπράμοβιτς

Σε άλλο άρθρο του NewsPunch στις 13 Απριλ του 2020 διαβάζουμε….

Η καλλιτέχνης του «Spirit Cooking» (Μαγιρεύματος Πνευμάτων) Marina Abramovic, η οποία φωτογραφήθηκε πρόσφατα μαζί με τον Λόρδο Jacob Rothschild και να θαυμάζει έναν πίνακα του 1797 με τίτλο «Satan Summoning His Legions» (Ο Σατανάς Επιστρατεύει τους Λεγεώνες Του), αναδύθηκε από τη σκιά για να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα διαφήμιση για τη Microsoft του Bill Gates.

Δείτε τώρα το βιντεο!!!…

Σε ένα άλλο άρθρο του NewsPunch στις 15 Απριλ του 2020 διαβάζουμε….

Τη Μεγάλη Παρασκευή, την πιο ιερή ημέρα του χριστιανικού ημερολογίου, η Microsoft του Μπιλ Γκέιτς κυκλοφόρησε μια διαφήμιση που προωθεί τη σχέση της με την αγαπημένη καλλιτέχνιδα της ελίτ: τη Μαρίνα Αμπράμοβιτς, μια διάσημη σατανίστρια.

 

Μετά από μια τεράστια αντίδραση από τους χρήστες του Διαδικτύου, το επίσημο βίντεο της Microsoft ορίστηκε ως “ιδιωτικό” και όλα τα ίχνη της καταδικασμένης καμπάνιας έχουν πλέον απαλειφθεί από τον επίσημο ιστότοπο της Microsoft.

Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς και το μεγάλο σκάνδαλο παιδεραστών….ΠΙΤΣΑΓΚΕΪΤ

H Marina Abramovic έχει γίνει επίσης γνωστή για τους δεσμούς που έχει με μεγάλα πολτικά ονόματα της Ουάσινγκτον, όπως ο…ΤΖΟΝ ΠΟΝΤΕΣΤΑ (John Podesta), η…ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ και όχι μόνο!!! Μιλάμε για πολιτικά ονόματα που είναι συνδεδεμένα με το μεγάλο σκάνδαλο….ΠΙΤΣΑΓΚΕΪΤ (πατήστε ΕΔΩ για περισσότερα) που ξέσπασε τον Οκτ. του 2016 και έχει να κάνει με τα μεγάλα κυκλώματα…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ και ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!

Στο παρακάτω εμάιλ λοιπόν, βλέπουμε τον Tony Podesta, τον αδερφό του John Podesta, να καλεί τον John και τη γυναίκα του στο σπίτι της…Marina Abramovic για δείπνο!!!

Διαβάστε επίσης το αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο Εξαφάνιση μικρής Μαντλίν – Ερευνητές: Δεν είναι ο Γερμανός ο δολοφόνος της, αλλά ο… ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΖΟΝ ΠΟΝΤΕΣΤΑ και ο αδελφός του!!!διότι τόσο ο Τζον όσο και ο αδελφός του έχουν έχουν εμπλακεί στην εξαφάνιση της μικρής ΜΑΝΤΛΊΝ!!!

ΤΕΛΟΣ….

Ναι…ΣΩΣΤΑ διαβάσατε τα παραπάνω. ΑΥΤΗΝ θαυμάζει η κα…ΤΖΕΛΕΝΑ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ, η ΔΗΘΕΝ «Ορθόδοξη πιστή»!!! Αλλά αφού ο…ΑΝΔΡΑΣ δεν διορθώνει τη ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, τότε ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!

Photograph by Martin Schoeller

Δείτε τώρα τη σχετική ανάρτησή στο facebook και διαβάστε και τα σχόλια!…

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr