Home Greek News ΤΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΧΑΠΙΩΝ CAPTAGON ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ; … “ναρκωτικά των τζιχαντιστών”…

ΤΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΧΑΠΙΩΝ CAPTAGON ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ; … “ναρκωτικά των τζιχαντιστών”…

by _
0 comment 145 views

ΤΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΧΑΠΙΩΝ CAPTAGON ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ;…


“ναρκωτικά των τζιχαντιστών”…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Έγραφα στις 17 Ιουλίου 2020 σε άρθρο μου:

Στις 6 Ιουλίου 2020 στην περιοχή του Τυχερού Έβρου συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης ναρκωτικών (υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης), δυο Σύροι οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στην ελληνική Επικράτεια από την Τουρκία, μεταφέροντας σημαντική ποσότητα κατεργασμένου χασίς και ναρκωτικών χαπιών Captagon και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης!

Πολύ θα θέλαμε να ξέραμε αν αποκαλύφθηκε ο προμηθευτής αυτών των ναρκωτικών ουσιών, γιατί τα χάπια Captagon, είναι σίγουρο ότι προορίζονταν για παράνομους μετανάστες, που ενδεχομένως να έχουν κατά νου να προκαλέσουν επεισόδια και ταραχές στην ελληνική Επικράτεια! Άλλωστε τα  Captagon, δεν ονομάζονται τυχαία και ως “ναρκωτικά των τζιχαντιστών”! Η επήρεια χορηγίας των Captagon μπορεί να κρατήσει ξάγρυπνους για 48+ ώρες αυτούς στους οποίους θα χορηγηθούν αυτά τα ναρκωτικά χάπια!

Το ερώτημα είναι λοιπόν, έχουμε τζιχαντιστές στην Ελλάδα;…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! >> https://egerssi.gr/%cf%84%ce%b9-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%84%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b7-%cf%87%ce%b1%cf%80%ce%b9%cf%89%ce%bd-captagon/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr