Home ΔΙΕΘΝΗ ΒΟΜΒΑ-ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ: Έφτιαξαν οι Εβραίοι τα εμβόλια κορωνοϊού για να είναι ειδικά για τη φυλή και να μην βλάπτουν ούτε ΑΥΤΟΥΣ ούτε τους…ΤΟΥΡΚΟΥΣ;;;…!!!…

ΒΟΜΒΑ-ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ: Έφτιαξαν οι Εβραίοι τα εμβόλια κορωνοϊού για να είναι ειδικά για τη φυλή και να μην βλάπτουν ούτε ΑΥΤΟΥΣ ούτε τους…ΤΟΥΡΚΟΥΣ;;;…!!!…

by _
0 comment 412 views

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ…

ΒΟΜΒΑ-ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ: Έφτιαξαν οι Εβραίοι τα εμβόλια κορωνοϊού για να είναι ειδικά για τη φυλή και να μην βλάπτουν ούτε ΑΥΤΟΥΣ ούτε τους…ΤΟΥΡΚΟΥΣ;;;…!!!…

ΓΙΑΤΙ;;; Γιατί Τούρκοι και Εβραίοι ΤΟ ΕΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!….

ΙΔΟΥ η …”ΕΘΝΟ-ΒΟΜΑ” των Εβραίων και των Τούρκων ΕΘΝΟΚΤΟΝΩΝ που έχει ήδη «σκάσει» στα θεμέλια της ανθρωπότητος για την…ΕΞΩΝΤΟΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 18 Ιαν. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


ΓΙΑΤΙ τόσο το Ισραήλ όσο και η…ΤΟΥΡΚΙΑ χορηγάνε συνέχεια τα θανατηφόρα μπόλια στους λαούς τους, ωσάν να ΜΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ το παραμικρό;;; ΙΔΟΥ η ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!! 
Και για όσους δεν τον ξέρουν, οι Τούρκοι και οι Εβραίοι είναι…ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Σοκ: New York Times: Δεν είναι Ισραηλίτες της Βίβλου οι Εβραίοι οι σημερινοί αλλά…ΤΟΥΡΚΟΙ. Τούρκοι και Εβραίοι το εν και το…ΑΥΤΟ!!! για περισσότερα και που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πλήρως το παρκάτω άρθρο-βόμβα.

Είναι να απορεί κανείς το ΓΕΓΟΝΟΣ πως η ελεγχόμενη από ΕΒΡΑΙΟΥΣ Pfizer συνεργάζεται με την ελεγχόμενη από…ΤΟΥΡΚΟΥΣ BIONTECH;;;
Και όσον αφορά σε ΕΜΑΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ, είναι να απορεί κανείς το…ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ πως ήταν οι…ΕΒΡΑΟΙ που υποβοηθούσαν τους ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ να κρατήσουν ΔΟΥΛΟΥΣ τους…ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ επι 400 έτη;;;
Διαβάστε επίσης Ο σκοτεινός Ρόλος Των Εβραίων Στην Επανάσταση Του 1821…

Δείτε επίσης το βίντεο με τίτλο ΕΒΡΑΙΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ: ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ…..

Με λίγα λόγια, τα εμβόλιο για τον ψευδο-κορωνοϊό, που μέχρι τώρα έχουν παραλύσει ή / και ΣΚΟΤΩΣΕΙ πολλά εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, τα έφτιαξαν οι Εβραίοι, σε συνεργασία με τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ, για να είναι βλαπτικά για την υγεία ΟΧΙ ΑΥΤΩΝ αλλά των…ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΩΝ εκεί έξω!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!!…

Είναι οι ενέσεις COVID-19 η «εθνο-βόμβα» που άρχισε να αναπτύσσει το Ισραήλ στα τέλη της δεκαετίας του 1990;

TheCOVIDBlog.com
17 Ιανουαρίου 2022 (ενημερώθηκε στις 7:07 μ.μ. Ειρηνικός)


Το Ισραήλ ήταν η πρώτη χώρα που άρχισε να χορηγεί τις τέταρτες ενισχυτικές δόσεις στις αρχές του 2022. Αλλά την ίδια στιγμή, η… Τουρκία άρχισε να χορηγεί τις πέμπτες ενισχυτικές δόσεις. Αλλά υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις ότι οι άνθρωποι αυτών των εθνών μπορεί να είναι λιγότερο επιρρεπείς ή ακόμα και να έχουν ήδη αποκτήσει ανοσία έναντι δυσμενών επιπτώσεων από τα εμβόλια για τον κορωνοϊό.

Οι αναφορές περι «εθνοβομβών»

Οι Sunday Times στο Ηνωμένο Βασίλειο ανέφεραν στις 15 Νοεμβρίου 1998 ότι το Ισραήλ αναπτύσσει ένα βιολογικό όπλο που σκοτώνει Άραβες, αλλά είναι ακίνδυνο για τους Εβραίους Ασκενάζι. Η αναφορά, επικαλούμενη δυτικές πηγές πληροφοριών, ανέφερε ότι Ισραηλινοί επιστήμονες «προσπαθούν να εντοπίσουν διακριτικά γονίδια που φέρουν οι Άραβες για να δημιουργήσουν ένα γενετικά τροποποιημένο βακτήριο ή ιό». Το όπλο, όπως περιγράφεται στην ιστορία, πιθανότατα ακούγεται πολύ οικείο σε όσους ακολουθούν αυτό το blog.

«Η πρόθεση είναι να χρησιμοποιηθεί η ικανότητα των ιών και ορισμένων βακτηρίων να αλλάξουν το DNA μέσα στα ζωντανά κύτταρα του ξενιστή τους. Οι επιστήμονες προσπαθούν να κατασκευάσουν θανατηφόρους μικροοργανισμούς που επιτίθενται μόνο σε αυτούς που φέρουν τα διακριτικά γονίδια».



Αρκετά μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ προσπάθησαν να «απομυθοποιήσουν» την αναφορά. Αλλά μια από τις πηγές τους που χρησιμοποιήθηκαν για να απομυθοποιήσει την ιστορία μπορεί να παρείχε τη μεγαλύτερη ένδειξη ως προς τη σύνδεση μεταξύ της εθνοβόμβας του 1998 και των ενέσεων COVID-19 σήμερα. Ο Δρ Bill Richardson διετέλεσε Αναπληρωτής Βοηθός του Υπουργού Άμυνας τόσο επι Reagan όσο και επι Γερο-Μπούς. Το γνωστό σάιτ Salon του πήρε συνέντευξη για να απομυθοποιήσει την ιστορία.

«Νομίζω ότι είναι ανοησία», είπε ο Ρίτσαρντσον στον δημοσιογράφο Τζεφ Στάιν. Συνέχισε με αυτό το απόσπασμα που σου «ανεβάζει την κεραία» (σου πιάνει τη προσοχή, δηλαδή), καθώς σχετίζεται με πιθανή ανάπτυξη μιας… εθνοβόμβας:

«Ακόμα κι αν μια εθνο-βόμβα αναπτύχθηκε σε ένα τρυβλίο Petri, είπε [ο Ρίτσαρντσον], «υπάρχει ένα μεγάλο «άλμα» από την ύπαρξη ενός μηχανισμού στην ύπαρξη περιβαλλοντικής βιωσιμότητας, ενός όπλου ή φορέα ή μέσων διάδοσης», είπε.

Φυσικά τα «εμβόλια» της Johnson & Johnson και της AstraZeneca COVID-19 είναι ιικοί φορείς. Η J&J, συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί τον αδενοϊό 26 για να παραδώσει DNA που καθοδηγεί τα κύτταρα να παράγουν πρωτεΐνες ακίδας.

Η προέλευσις εκ του Απαρτχάιντ της Νότιας Αφρικής των εθνο-βομβών



Κάθε αναφορά για την εθνο-βόμβα του Ισραήλ για να σκοτώσει Άραβες έλεγε ότι Ισραηλινοί επιστήμονες χρησιμοποίησαν τις έρευνες της Νότιας Αφρικής ως βάση. Οι Ευρωπαίοι που κυβέρνησαν τη Νότια Αφρική προσπάθησαν να αναπτύξουν ένα βιολογικό όπλο που σκοτώνει μόνο μαύρους στη δεκαετία του 1980. Η παραπάνω συνδεδεμένη αναφορά UPI λέει τα εξής:

Το Foreign Report τον Οκτώβριο επικαλέστηκε ανώνυμες νοτιοαφρικανικές πηγές λέγοντας ότι Ισραηλινοί επιστήμονες χρησιμοποίησαν έρευνες της Νότιας Αφρικής σε μια προσπάθεια να αναπτύξουν μια «εθνοτική σφαίρα» εναντίον των Αράβων. Ο επικεφαλής ενός εργοστασίου χημικών και βιολογικών πολέμων της Νότιας Αφρικής, Δρ. Daan Goosen, είπε ότι η ομάδα του έλαβε εντολή τη δεκαετία του 1980 να αναπτύξει ένα «όπλο μελάγχρωσης» για να στοχεύει μόνο τους μαύρους. Είπε ότι η ομάδα συζήτησε την εξάπλωση μιας ασθένειας σε μπύρα, καλαμπόκι ή ακόμα και εμβολιασμούς, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να αναπτύξει τέτοιο όπλο.

Η αναφορά συνεχίζει λέγοντας ότι Ισραηλινοί επιστήμονες ανακάλυψαν γενετικά χαρακτηριστικά ειδικά για τους Άραβες που μπορούσαν να εκμεταλλευτούν με βιολογικά όπλα. «Η πρόθεση είναι να χρησιμοποιήσουμε την ικανότητα των ιών και ορισμένων βακτηρίων για να αλλάζουν το DNA μέσα στα ζωντανά κύτταρα του ξενιστή τους», λέει η αναφορά.

Η καλή Δρ Lee Merritt, σε πρόσφατη εκπομπή με τον δικηγόρο Reiner Fuellmich, διευκρίνισε περαιτέρω τα παραπάνω. Μίλησε για το πώς οι Αυστραλοί επιστήμονες χρησιμοποίησαν την τεχνολογία «ανοσογονικής αντισύλληψης» για να μειώσουν κατά πολύ τον πληθυσμό των ποντικών.

Τα τρωκτικά αιχμαλωτίστηκαν και εγχύθηκαν με αυτοδιαδιδόμενα «εμβόλια» που σκοτώνουν τις θηλυκές ωοθήκες. Τα ποντίκια στα οποία έγινε η ένεση απελευθερώθηκαν πίσω στη φύση και μετέδωσαν τα εμβόλια σε άλλα ποντίκια μέσω αποβολής. Στείρωσε χιλιάδες από αυτά. Ο Δρ Merritt είπε ότι τα εμβόλια DNA ποντικών κατασκευάστηκαν ακριβώς όπως τα εμβόλια J&J. Σημείωση – το βίντεο είναι πιο κάτω στο άρθρο, όπως αναφέρεται ξανά.

Το “Project Coast” στη Νότια Αφρική



Η Δρ Merritt είπε ότι δεν υπήρχε κάτι τέτοιο όπως “αναδυόμενες μολυσματικές ασθένειες” έως ότου ο Έμπολα και ο HIV “βγήκαν από τις ζούγκλες της Αφρικής”. Το Project Coast ήταν το όνομα του προαναφερθέντος προγράμματος χημικών και βιολογικών όπλων στη Νότια Αφρική. Ο στόχος ήταν να κατασκευαστούν αυτά τα όπλα ώστε να είναι μη ανιχνεύσιμα και μη αντιληπτά. Θα σκότωναν, θα ακρωτηρίαζαν και θα χειραγωγούσαν αργά, οπότε είναι πιο δύσκολο να εντοπιστεί η αιτία. Αναφέρθηκε ότι αυτά τα όπλα όχι μόνο μπορούσαν να αποστειρώσουν και να παραλύσουν, αλλά και να αλλάξουν την προσωπικότητα των μαύρων ανδρών ώστε να είναι πιο υπάκουοι και να αποτρέψουν εξεγέρσεις.

Ο προαναφερθείς Dr. Goosen ήταν επικεφαλής του Project Coast. Τα όπλα δεν αναπτύχθηκαν ποτέ πλήρως επειδή το Project Coast διαλύθηκε μόλις ο Νέλσον Μαντέλα ανέλαβε την εξουσία το 1994. Αλλά ο Δρ Γκούζεν είπε, «τα όπλα που τοποθετήθηκαν σε λάθος χέρια θα μπορούσαν να είχαν σκοτώσει εκατομμύρια».

Εδώ είναι ένα σύντομο ντοκιμαντέρ για το Project Coast.

ΠΟΙΟΙ ανέπτυξαν τα «εμβόλια» για τον COVID-19;

Ο Albert Bourla είναι στην Pfizer από το 1993. Προήχθη σε Chief Operating Officer τον Ιανουάριο του 2018, προτού διοριστεί Διευθύνων Σύμβουλος αργότερα το ίδιο έτος. Έτσι είναι επικεφαλής της Pfizer από τότε που ξεκίνησε η λεγόμενη “πανδημία”.

Ο Μπουρλά μιλάει συχνά για την αγάπη του για το Ισραήλ και για το πώς οι γονείς του επέζησαν του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Στην πραγματικότητα, αποδέχθηκε το βραβείο Theodor Herzl στις 9 Νοεμβρίου 2021. Το βραβείο δημιουργήθηκε από τον Παγκόσμιο Σιωνιστικό Οργανισμό Herzl, και απονέμεται στον πιο σημαντικό και σημαίνοντα Σιωνιστή στον κόσμο. Στην ομιλία αποδοχής του, ο Bourla συνέκρινε τις 9 Νοεμβρίου 1938 (Kristallnacht) με τις 9 Νοεμβρίου 2020, όταν η Pfizer ανακοίνωσε ότι οι ενέσεις mRNA της ήταν αποτελεσματικές κατά του COVID-19. Πάρτε το όπως θέλετε. Ο Bourla δεν ανέπτυξε τις ενέσεις mRNA της Pfizer. Αλλά διάλεξε τα παιδιά που το έκαναν.

Ο Δρ Mace Rothenberg προήχθη σε Chief Medical Officer από τον νέο CEO Bourla τον Ιανουάριο του 2019. Ο Rothenberg ηγήθηκε ολόκληρης της προσπάθειας ανάπτυξης για τις ενέσεις mRNA της Pfizer. Παράτησε τη δουλειά του στην Pfizer τον Ιανουάριο του 2021 μόλις τα εμβόλια mRNA, που ανέπτυξε ο ίδιος, αναπτύχθηκαν κατά της ανθρώπινης φυλής. Ο Ρότενμπεργκ είναι Σιωνιστής. Ο Mikael Dohlsten είναι ο επικεφαλής επιστημονικός διευθυντής της εταιρείας και επικεφαλής έρευνας και ανάπτυξης. Είναι κι αυτός σιωνιστής.

Αλλά γιατί το Ισραήλ να δηλητηριάζει τον δικό του λαό με τις ενέσεις;



Δύο από τις πρώτες 13 ιστορίες που γράψαμε στο The COVID Blog τον Ιανουάριο του 2021 αφορούσαν το Ισραήλ. Τουλάχιστον τέσσερις Ισραηλινοί πέθαναν και άλλοι 13 εμφάνισαν παράλυση Bell (Μπέλ) μετά από ενέσεις mRNA της Pfizer έως τις 16 Ιανουαρίου πέρυσι. Αλλά η πιο ενδιαφέρουσα ιστορία αφορούσε την Επιτροπή του Ελσίνκι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα που κατηγόρησε το Ισραήλ για μη εξουσιοδοτημένες δοκιμές σε ανθρώπους στη χώρα. Η Pfizer και η ισραηλινή κυβέρνηση υπέγραψαν συμφωνία που επέτρεπε στην Pfizer να συλλέγει δεδομένα για όλους τους Ισραηλινούς που έλαβαν τις ενέσεις.

Η Δρ Merritt μίλησε για τις διαφορές στους υποδοχείς του μετατρεπτικού ενζύμου 2 ή ACE2 της αγγειοτενσίνης ανά φυλή. Είναι οι υποδοχείς ACE2 στους οποίους αγκιστρώνονται οι πρωτεΐνες-ακίδας στις ενέσεις mRNA και αρχίζουν να προκαλούν τον όλεθρο στο ανθρώπινο σώμα.

Ο Δρ. Merritt αναφέρθηκε σε μια εργασία του Ιουλίου 2020 που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό BMC Medicine. Οι επιστήμονες της κλινικής του Κλίβελαντ μελέτησαν τη φυλετική ιδιαιτερότητα του «περάσματος» ACE2. Η μελέτη μέτρησε την αυξημένη (ή προς τα πάνω) ρύθμιση των υποδοχέων ACE2 ανά φυλή, που σημαίνει ότι οι εν λόγω υποδοχείς είναι σε συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων.

Οι λευκοί Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί (εκτός από τους Φινλανδούς) έχουν 54% προς τα πάνω ρύθμιση των υποδοχέων ACE2, την υψηλότερη από όλους τους ανθρώπους. Επομένως, είναι τα πιο ευαίσθητα σε ανεπιθύμητες ενέργειες μετά την ένεση και σε θανάτους. Οι Μαύροι Αμερικανοί και οι Μαύροι Αφρικανοί έχουν αυξημένη ρύθμιση κατά 39%. Ο Δρ Merritt είπε ότι οι μαύροι Αμερικανοί έχουν την ίδια αύξηση 54% με τους Λευκούς Αμερικανούς, ενώ οι Μαύροι Αφρικανοί βρίσκονται στο 39%. Αυτός ο blogger δεν το είδε αυτό στη μελέτη. Αλλά ο Δρ Merritt είναι ο γιατρός, οπότε ίσως μας διαφεύγει κάτι.

Οι Φινλανδοί, μαζί με τους Ανατολικούς και Νοτιοασιάτες και τους Λατίνους, κυμαίνονται από 2 έως 10% σε ανοδική ρύθμιση. Αλλά το πιο εκπληκτικό μέρος της μελέτης είναι πώς τόσο οι Αμίς όσο και οι Εβραίοι Ασκενάζι έχουν ΜΗΔΕΝΙΚΗ ανοδική ή αυξημένη ρύθμιση. Διαβάστε την πλήρη μελέτη εδώ και παρακολουθήστε τον Δρ Merritt να μιλάει για αυτήν παρακάτω.

Υπάρχει επίσης η μελέτη του Δεκεμβρίου 2020 που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Biochemistry and Biophysics Report. Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το ACE2-K26R μειώνει την ηλεκτροστατική έλξη για τις πρωτεϊνες ακίδας. Αυτοί οι υποδοχείς βρίσκονται πιο συχνά σε πληθυσμούς Ασκενάζι Εβραίους. Όλες οι άλλες παραλλαγές ACE2 αυξάνουν την ηλεκτροστατική έλξη για τις πρωτεϊνες ακίδας, με τους Νοτιοασιάτες και τους Ευρωπαίους να έχουν την ισχυρότερη έλξη. Διαβάστε την πλήρη μελέτη εδώ.

Τι σημαίνουν όλα αυτά λοιπόν;

Ο Σιωνισμός είναι μια πολιτική ιδεολογία που επιχειρεί να δικαιολογήσει το κράτος απαρτχάιντ του Ισραήλ. Πολλοί άνθρωποι θα θυμούνται όταν ο γερουσιαστής Τζο Μπάιντεν δήλωσε «δεν χρειάζεται να είσαι Εβραίος για να είσαι Σιωνιστής. Είμαι Σιωνιστής» το 2008 αφού ο Μπαράκ Ομπάμα τον επέλεξε ως υποψήφιο αντιπρόεδρο.

Αυτό που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι ότι το Ισραήλ μιλάει για αυτήν την εθνοβόμβα από τη δεκαετία του 1990. Γνωρίζουμε επίσης ότι οι Ισραηλινοί χρησιμοποίησαν έρευνες του Project Coast της Νότιας Αφρικής ως οδηγό για όπλα ειδικά για τη φυλή. Επιπλέον, οι θανατηφόρες πρωτεΐνες ακίδας συμπεριφέρονται διαφορετικά στους εθνοτικούς Ασκενάζι από ό,τι σε όλες τις άλλες φυλές στη γη.

–––––––––––––-

Πηγή >> https://thecovidblog.com/2022/01/17/are-covid-19-injections-the-ethno-bomb-israel-began-developing-in-the-late-1990s/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr