Home Greek News ΑΚΚΕΛ: ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ

ΑΚΚΕΛ: ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ

by _
0 comment 119 views

ΑΚΚΕΛ: ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά το Αιγαίο είναι έτοιμη να προχωρήσει σε “ξεπούλημα” της Θράκης…

 Αμερικανική μαχαιριά στην Θράκη μας με κερασάκι τις ΕΟΖ παράνομων μεταναστών…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν ξεχνά ποτέ την επεκτατική πολιτική του έναντι της Ελλάδος. Πόσο δε μάλλον, όταν αυτή εξυπηρετεί το σχέδιό του περί της περιχαράκωσης των σημερινών συνόρων της Τουρκίας.

Γι΄ αυτό μεθοδικά ξεδίπλωσε το σχέδιο μετατροπής της Ελλάδος σε ένα απέραντο στρατόπεδο “μεταναστών – προσφύγων” από διάφορες εξαθλιωμένες χώρες. Καθ΄ ότι στις βόρειες περιοχές της Πατρίδος μας, αλλά και στα νησιά (κυρίως) του Βορειοανατολικού Αιγαίου, οι Έλληνες αυτών των περιοχών, στενάζουν υπό το βάρος των Hot spots και προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την αλλόφρονα πολιτική της Ε.Ε. (λέγε με Γερμανία) περί της “διαχείρισης” αυτών των ψυχών.

Από την άλλη πλευρά, μια υποταγμένη και δουλική κυβέρνηση, εν μέσω της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσεως που μαστίζει την Πατρίδα μας, αποδέχεται την αλλοίωση του πληθυσμού μας και την επιπλέον επιβάρυνση της ήδη πτωχευμένης οικονομίας μας.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%b1%ce%ba%ce%ba%ce%b5%ce%bb-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%87%cf%89%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%83%ce%b5-%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%be%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b7%cf%83%ce%b7/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr