Home Greek News Οργανώνουν γιαούρτωμα του Σάκη Ρουβά! Σε επιφυλακή οι αρχές…

Οργανώνουν γιαούρτωμα του Σάκη Ρουβά! Σε επιφυλακή οι αρχές…

by _
0 comment 141 views

Οργανώνουν γιαούρτωμα του Σάκη Ρουβά! Σε επιφυλακή οι αρχές…

Απαράδεκτα φαινόμενα στην ελληνική κοινωνία


Προβληματισμό στις αρχές έχει προκαλέσει η δημιουργία διαδικτυακής ομάδας η οποία οργανώνει γιαούρτωμα του δημοφιλή καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά κατά την πρωτοχρονιάτικη συναυλία που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από newsbreak.gr, η συγκεκριμένη ομάδα περιγράφει την επερχόμενη δράση της ως «Κάλεσμα σε γιαούρτωμα του Σάκη Κουβά και του επιτελείου κ*, που του ανέθεσε την εκδήλωση με αμοιβή 215.000€ για 17 λεπτά (κι αυτό βασανιστικό είναι για τα αυτιά μας) την στιγμή, που η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, εξαιτίας του Covid-19 και της οικονομικής κρίσης δεκαετίας».

74B6611E 9305 411A A35F E68C87893FA1
Η διαδικτυακή ομάδα που καλεί σε γιαούρτωμα του γνωστού καλλιτέχνη

Το ανησυχητικό είναι ότι εκατοντάδες πολίτες έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη ενέργεια και είναι επόμενο να σημάνει συναγερμός στις διωκτικές αρχές προκειμένου να αποτραπεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο το οποίο εξυπακούεται ότι θα εκθέσει την χώρα μας διεθνώς.

——————

ΠΗΓΗ >> https://sofalogia.gr/w-734/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr