Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αγγλία: Μάντσεστερ και Λίβερπουλ θα κάνουν μεταγραφές μόνο εμβολιασμένων ποδοσφαιριστών

Αγγλία: Μάντσεστερ και Λίβερπουλ θα κάνουν μεταγραφές μόνο εμβολιασμένων ποδοσφαιριστών

by _
0 comment 133 views

Αγγλία: Μάντσεστερ και Λίβερπουλ θα κάνουν μεταγραφές μόνο εμβολιασμένων ποδοσφαιριστών

Και αυτό την ώρα που το φαινόμενο της ξαφνικής κατάρρευσης αθλητών και ειδικά ποδοσφαιριστών έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ, οι δυο κατά τεκμήριο πιο σημαντικές ομάδες της Premiere League, σκέφτονται να προχωρήσουν σε μια άκρως ρατσιστική κίνηση και να αγοράζουν μόνο εμβολιασμένους παίκτες στις μεταγραφές διαχωρίζοντας, έτσι τους ποδοσφαιριστές τους εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Οι προπονητές και των δυο μεγάλων συλλόγων είναι συμπωματικά Γερμανοί και φαίνεται να ασπάζονται την ίδια φιλοσοφία αναφορικά με την θωράκιση των ποδοσφαιριστών από την πανδημία και θέλουν να διασφαλίσουν την υγεία στο εσωτερικό των ομάδων τους.

Κάπως έτσι, σύμφωνα με το gazzetta, μετά τον Γιούργκεν Κλοπ, ο Ραλφ Ράνγκνικ θα εξετάσει τις μεταγραφικές επιλογές που θα έχει τον Ιανουάριο βάσει και του θέματος του εμβολιασμού.

«Ναι αντιλαμβάνομαι απόλυτα όσα είχε πει ο Κλοπ και θα λάβουμε υπόψιν μας το θέμα με τα εμβόλια όταν κι αν θα κάνουμε κάποια κίνηση για μεταγραφή.

Δεν θέλει κανείς μας να κάνει μια προσθήκη και για κάποιο διάστημα να μην είναι διαθέσιμη η επιλογή που κάναμε λόγω της νόσου…» ήταν η δήλωση του τεχνικού της Γιουνάιτεντ στην Telegraph.



Την ίδια ώρα όμως οι ξαφνικοί θάνατοι αθλητών έχουν πάρει διαστάσεις επιδημίας. Και στην μακριά μακάβρια λίστα προστίθενται συνεχώς και νέα ονόματα. Μάλιστα ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σάουθάμπτον Mathew Paul le Tissier ζήτησε να γίνει έρευνα σχετικά με τις καταρρεύσεις ποδοσφαιριστών από καρδιακά προβλήματα εν ώρα αγώνος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το φαινόμενο έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις με πιο πρόσφατο γνωστό περιστατικό αυτό του Lindelof της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
_____________

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr