Home ΚΟΣΜΟΣ Προγνωστικός προγραμματισμός – Ιδού η ταινία του 1963…«OMICRON». Δείτε περί τίνος επρόκειτο!!!

Προγνωστικός προγραμματισμός – Ιδού η ταινία του 1963…«OMICRON». Δείτε περί τίνος επρόκειτο!!!

by _
0 comment 333 views

Προγνωστικός προγραμματισμός – Ιδού η ταινία του 1963…«OMICRON» («ΟΜΙΚΡΟΝ»).

Δείτε περί τίνος επρόκειτο!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 30 Noem. 2021, 17:20 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η ιταλική ταινία «Omicron» του 1963 έχει να κάνει με ένα εξωγήινο…παράσιτο που κυριεύει έναν…άνθρωπο…

Το Omicron είναι μια ταινία του 1963 σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ugo Gregoretti. Είναι μια σάτιρα βασισμένη σε μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας.

Ένας εξωγήινος αναλαμβάνει το σώμα ενός εργάτη σε εργοστάσιο για να μάθει για τον πλανήτη, ώστε να τον καταλάβει η φυλή του.

Συνδέεται αυτή η ταινία με τη νέα ψευτο-παραλλαγή του ψευδο-COVID;;; Μήπως το «παράσιτο» είναι, στην πραγμαστικότηα, το…COVID-19 μαζί με όλες τις «μεταλλάξεις» του στην…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ;;;

Μέχρι τώρα, εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) έχουμε δημοσιεύσει δεκάδες άρθρα για τον προγνωστικό, προβλεπτικό και προφητικό προγραμματισμό που κάνουν συνέχεια τόσο τα ΜΜΕ όσο και το Χόλιγουντ. Και τι σημαίνει αυτό;; Σημαίνει ότι τα αυτά λειτουργούν περισσότερο ως…ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΑΡΑ ΩΣ «ΜΕΣΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΩΣ»! Και υπάρχει πλέον ένας είσημος όρος που περιγράφει ακριβώς αυτό: PREDITIVE PROGRAMMING, ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΤΙΣΜΟΣ.

Αυτό απλά σημαίνει ότι οι εκπομπές, ταινίες, και ειδήσεις που βλέπουμε και…«ΧΑΦΤΟΥΜΕ», χωρίς δεύτερη σκέψη (δυστυχώς!), είνα ήδη σχεδιασμένες με έναν τρόπο πολύ ύπουλο ώστε να περάσουν μια υποχθόνια ατζέντα στο ευρές κοινό για την πλύση εγκεφάλου του ίδιου για την συγκεκριμένη ατζέντα, που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχει και τις καλύτερες προθέσεις κατά νούν για μας!



ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ!!!

Π.χ., το καλύτερο παράδειγμα που έχουν αναδείξει εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» είναι αυτό των αινιγματικών, υποσυνείδητων μηνυμάτων που βρίσκονται σε ταινίες του Hollywood (Χόλιγουντ), μηνύματα που “πετιούνται” συνέχεια στο πρόσωπο μας, ενώ είναι οι ελάχιστοι από εμάς που μπορούμε να τα πάρουμε «χαμπάρι» διότι οι περισσότεροι εξ ημών ευρισκόμεθα εν υπνώσει. Τα μηνύματα αυτά περιέχουν και προβάλλουν την μελλοντική ατζέντα της ελίτ για την προώθηση και επέκταση αυτής της λεγομένης Νέας Τάξεως Πραγμάτων, που είναι ΗΔΗ ΕΔΩ, και που έχει ήδη επισκιάει όλη τη γη με τη…ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΑΝ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!

Η μέθοδος του προγνωστικού προγραμματισμού της ελίτ προετοιμάζει και προϊδεάζει την κοινή γνώμη για την…πλύση εγκεφάλου που πρόκειται να υποστεί στο…ΜΕΛΛΟΝ σχετικά με κάποια ύπουλη ατζέντα της…

Δείτε τώρα το βίντεο!….

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr