Home Greek News  Πώς το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ επιλέγει μέλλοντες ηγέτες, όπως ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, η Μέρκελ, ο Μπέζος, ο Ζούκερμπεργκ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!…

 Πώς το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ επιλέγει μέλλοντες ηγέτες, όπως ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, η Μέρκελ, ο Μπέζος, ο Ζούκερμπεργκ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!…

by _
0 comment 652 views

 Πώς το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ επιλέγει μέλλοντες ηγέτες, όπως ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, η Μέρκελ, ο Μπέζος, ο Ζούκερμπεργκ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!…

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 21 Νοεμ. 2021, 17:28 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Στο «κόλπο» των προαλειφόμενων από το Φόρουμ μελλόντων πολιτικών ηγετών κι ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ καθώς και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου!!!….

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός (ΠΟΦ, WEF, World Economic Forum) είναι ένα κορυφαίο φόρουμ κυβερνήσεων, παγκόσμιων εταιρειών και διεθνών επιχειρηματιών. Το WEF, το οποίο ιδρύθηκε το 1971 από τον μηχανικό και οικονομολόγο Klaus Schwab, περιγράφει την αποστολή του ως «διαμόρφωση παγκόσμιων, περιφερειακών και βιομηχανικών ατζέντηδων» και «βελτίωση της κατάστασης του κόσμου». Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, «Η ηθική και πνευματική ακεραιότητα βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνει».

Το WEF εμπλέκεται στην ψευτο-πανδημία του ψευδο-κορωνοϊού με διάφορους τρόπους. Κι όμως, ο ίδιος ο επικεφαλής του Φόρουμ, Κ. Σβάμπ, το έχει έχει παραδεχθεί αυτό. Στο άρθρο με τίτλο Βιβλίο «Η Μεγάλη Επανεκκίνηση» παραδέχεται: «Oι συνέπειες του Covid-19 από άποψης υγείας και θνησιμότητας είναι ήπιες σε σύγκριση με προηγούμενες πανδημίες»…!!! διαβάζουμε τα εξής απίστευτα για το βιβλίο του με τίτλο “COVID-19: The Great Reset”….

Ταυτόχρονα, ο συγγραφέας παραδέχεται ότι “οι συνέπειες του Covid-19 από την άποψη της υγείας και της θνησιμότητας θα είναι ήπιες σε σύγκριση με προηγούμενες πανδημίες. Στο τέλος του Ιουνίου 2020, ο Covid-19 σκότωσε λιγότερο από το 0,006% του παγκόσμιου πληθυσμού”. (σελ.247) και αναγνωρίζοντας ότι «ο μέσος όρος ηλικίας αυτών που πεθαίνουν από τον Κόβιντ-19 είναι σχεδόν 80 χρόνια [στην Ιταλία]» (σελ.221) Αλλά αυτό δεν τον κάνει να αλλάζει γνώμη, εξακολουθεί να προπαγανδίζει την μαζική παρακολούθηση και την αναγκαιότητα των lockdowns.

Πρώτον, το WEF ήταν, μαζί με το Ίδρυμα Gates, χορηγός της «προφητικής «άσκησης προσομοίωσης πανδημίας κορωνοϊού Event 201» , που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 18 Οκτωβρίου 2019 – την ίδια ημέρα με την έναρξη των Στρατιωτικών Παγκοσμίων Αγώνων της Γουχάν, που ορισμένοι θεωρούν ως  “σημείο μηδέν » της παγκόσμιας πανδημίας. Η ίδια η Κίνα υποστηρίζει ότι αθλητές του αμερικανικού στρατού μπορεί να έφεραν τον δήθεν ιό στη Γουχάν.

Δεύτερον, το WEF υπήρξε κορυφαίος υποστηρικτής των συστημάτων ψηφιακής βιομετρικής ταυτότητας, υποστηρίζοντας ότι θα κάνουν τις κοινωνίες και τις βιομηχανίες πιο αποτελεσματικές, πιο παραγωγικές και πιο ασφαλείς. Τον Ιούλιο του 2019, το WEF ξεκίνησε ένα έργο για «τη διαμόρφωση του μέλλοντος των ταξιδιών με βιομετρική δυνατότητα διαχείρισης ψηφιακής ταυτότητας ταξιδιωτών». Επιπλέον, το WEF συνεργάζεται με τη συμμαχία ID2020 (Ταυτότητα2020), η οποία χρηματοδοτείται από τα ιδρύματα Gates και Rockefeller και εκτελεί ένα πρόγραμμα για «τη παροχή ψηφιακής ταυτότητας με εμβόλια». Ειδικότερα, το ID2020 βλέπει τον εμβολιασμό των παιδιών ως “σημείο εισόδου για την ψηφιακή ταυτότητα. ”

Τρίτον , ο ιδρυτής του WEF Klaus Schwab είναι ο συγγραφέας του βιβλίου COVID-19: The Great Reset (COVID-19: Η Μεγάλη Επανεκκίνηση) που δημοσιεύτηκε τον Ιούλιο του 2020, το οποίο υποστηρίζει ότι η πανδημία του κορωνοϊού μπορεί και πρέπει να χρησιμοποιηθεί για μια «οικονομική, κοινωνική, γεωπολιτική, περιβαλλοντική και τεχνολογική επαναφορά (ή επανεκκίνηση)», συμπεριλαμβανομένων, ειδικότερα, της προώθησης της παγκόσμιας διακυβέρνησης, της επιτάχυνσης του ψηφιακού μετασχηματισμού και της αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής.

Στο άρθρο του PRONEWS.GR με τίτλο «The Great Reset»: Το βιβλίο-έμμεση «δήλωση» του Κ.Μητσοτάκη στο γραφείο του γι αυτό που ετοιμάζουν μετά την πανδημία διαβάζουμε ….

Μόνο τυχαία δεν ήταν η παρουσία του βιβλίου «Covid-19: The Great Reset» στο γραφείο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια πρόσφατης τηλεδιάσκεψης.

Σύμφωνα με το… επίσημο σενάριο ο φακός «έπιασε τυχαία» επάνω στο γραφείο του πρωθυπουργού, το βιβλίο η «Μεγάλη Επαναφορά» ή η «Μεγάλη Επανεκκίνηση» που έχουν γράψει οι Klaus Schwab και Thierry Malleret ανώτερα στελέχη του διεθνιστικού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF).

Η έμμεση αυτή «δήλωση» του πρωθυπουργού, δείχνει ότι ο Κ.Μητσοτάκης φαίνεται να ενστερνίζεται πλήρως το νέο δόγμα της πριν και της μετά κορωνοϊού εποχής, όπου σύμφωνα με τους εμπνευστές του σχεδίου η πανδημία μπορεί και πρέπει να αποτελέσει την αιτία για την μεγάλη παγκόσμια μεταρρύθμιση.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για να αντιληφθεί κάποιος τους σκοπούς του σχεδιασμού αυτού: Δημιουργία οικονομικής ασφυξίας και κατάρρευσης προκειμένου ο κόσμος να οδηγηθεί σε ένα νέο «οικονομικό μοντέλο» άκρατης παγκοσμιοποίησης, μιλώντας για «νέα εποχή», ως συνέχεια της «νέας παγκόσμιας τάξης» που είχε εγκαινιάσει ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος το 1990.

Έτσι το “Great Reset” θα γίνει αφορμή για να δούμε κινήσεις μεγάλων παγκόσμιων θεσμών, όπως είναι η Τριμερής Επιτροπή, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου και η Ευρωπαϊκή Ένωση να «μεταρρυθμίζονται» και να «μεταρρυθμίζουν» άλλους, ενίοτε και δια απειλών.

Άλλωστε ο πρωθυπουργός είχε δηλώσει πως «το 2021 πρέπει να είναι η χρονιά της ‘μεγάλης επανεκκίνησης».



Τέλος , το WEF «τρέχει», από το 1993, ένα πρόγραμμα που ονομάζεται «Global Leaders for Tomorrow» (Οι Παγκόσμιοι Ηγέτες του αύριον), που μετονομάστηκε, το 2004, ως “Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες » (Young Global Leaders”) . Αυτό το πρόγραμμα στοχεύει στον εντοπισμό, την επιλογή και την προώθηση μελλοντικών παγκόσμιων ηγετών τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στην πολιτική. Πράγματι, αρκετοί «Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες» κατάφεραν αργότερα να γίνουν Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί ή Διευθύνοντες Σύμβουλοι μεγάλων εταιρειών (βλ. παρακάτω).

Κατά τη διάρκεια της «πανδημίας» του κορωνοϊού, αρκετοί παγκόσμιοι ηγέτες του WEF και Global Shapers ή Παγκόσμιων Διαμορφωτών (ένα κατώτερο πρόγραμμα των Global Leaders, Παγκόσμιων Ηγετών) έχουν διαδραματίσει εξέχοντα ρόλο, συνήθως προωθώντας στρατηγικές μηδενικού Covid, lockdown, εντολές μάσκας και «διαβατήρια εμβολίων».

Από αυτή την άποψη, μερικοί αξιοσημείωτοι νέοι ηγέτες περιλαμβάνουν τον Jeffrey Zients (Συντονιστής Αντιμετώπισης του Κορωνοϊού των ΗΠΑ του Λευκού Οίκου), ο Stéphane Bancel (Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna), ο Jeremy Howard (ιδρυτής της ομάδας λόμπι με επιρροή “Masks for All ”, «Μάσκες Για Όλους»), η Leana Wen (ιατρική αναλύτρια του CNN για μηδενικό covid), ο Eric Feigl-Ding (προσωπικότητα Twitter για μηδενικό covid), ο Gavin Newsom (Κυβερνήτης της Καλιφόρνια, επιλεγμένος το 2005), η Devi Sridhar (Βρετανίδα καθηγήτρια για μηδενικό Covid) , η Jacinda Ardern (Πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας), ο Greg Hunt (Αυστραλός Υπουργός Υγείας και πρώην διευθυντής στρατηγικής WEF), ο Γάλλος Πρόεδρος Emanuel Macron (επιλέχθηκε ένα χρόνο πριν από την εκλογή του το 2017), ο Αυστριανός Καγκελάριος Sebastian Kurz,  η Γερμανίδα Καγκελάριος Angela Merkel (επιλέχθηκαν το 1993), ο Γερμανός υπουργός Υγείας Γενς Σπαν και ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ ( κύριος υποστηρικτής των παγκόσμιων “διαβατηρίων εμβολιασμού”).



Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση των μελών τους, ανατρέξτε στο Global Leaders for Tomorrow και Young Global Leaders στο WikiSpooks (ένα Wiki που επικεντρώνεται σε μυστικές δομές εξουσίας) καθώς και στον επίσημο ιστότοπο των Young Global Leaders. Για μια επισκόπηση ορισμένων αξιοσημείωτων μελών της πολιτικής και των μέσων ενημέρωσης, δείτε παρακάτω.

Συμπερασματικά, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός έχει πράγματι συμμετάσχει στη στρατηγική διαχείριση της «πανδημίας» του κορωνοϊού, με μεγάλη έμφαση στη χρήση της πανδημίας ως καταλύτη για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την παγκόσμια εισαγωγή συστημάτων ψηφιακής ταυτότητας.

Ψηφιακή Ταυτότητα: Το όραμα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για το 2018

Η Ψηφιακή Ταυτότητα: Το όραμα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ ( WEF, 2018 )

«Οι Νέοι παγκόσμιοι ηγέτες» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (ή WEF)



Μια επισκόπηση ορισμένων Young Global Leaders ἠ Νέων Παγκόσμιων Ηγετών του WEF (2005-2021) και Global Leaders for Tomorrow ή Παγκόσμιων Ηγετών του Αύριον (1993-2003) στην πολιτική και τα μέσα ενημέρωσης. Ο κατάλογος δεν είναι εξαντλητικός.

Πηγές Global Leaders for Tomorrow και Young Global Leaders στο WikiSpooks.    

Ηνωμένες Πολιτείες

Πολιτική και Πολιτική

Ο Jeffrey Zients (Συντονιστής του Λευκού Οίκου για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού από το 2021, επιλεγμένος το…2003), ο Jeremy Howard (συνιδρυτής της ομάδας λόμπι «μάσκες για όλους», επιλέχθηκαν το 2013), ο Κυβερνήτης της Καλιφόρνια Gavin Newsom (επιλέχθηκε το 2005), Pete Buttigieg (επιλέχτηκε το 2019, υποψήφιος για Πρόεδρος των ΗΠΑ το 2020, υπουργός Μεταφορών των ΗΠΑ από το 2021), η Chelsea Clinton (μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος Κλίντον), η Huma Abedin (βοηθός της Χίλαρι Κλίντον, επιλεγμένη το 2012), η Nikki Haley (πρεσβευτής των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, 2017-2018), η Samantha Power (πρεσβευτής των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, 2013-2017, Διαχειριστής της USAID από το 2021), η Ian Bremmer (ιδρυτής του Eurasia Group), ο Bill Browder (ιδρυτής του νόμου Magnitsky), ο Jonathan Soros (γιος του George Soros), ο Kenneth Roth ( σκηνοθέτης του “Human Rights Watch » από το 1993), ο Paul Krugman (οικονομολόγος, επιλεγμένος το 1995), ο Lawrence Summers (πρώην επικεφαλής οικονομολόγος της Παγκόσμιας Τράπεζας, πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, πρώην Πρόεδρος του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, επιλεγμένος το 1993), η Alicia Garza (συνιδρυτής των Black Lives Matter, επιλεγμένη το 2020), η Stéphane Bancel (Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna).

ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ



Η ιατρική αναλύτρια του CNN Leana Wen (επιλεγμένη το 2018), o επικεφαλής ιατρικός ανταποκριτής του CNN Sanjay Gupta, η προσωπικότητα Twitter για τον COVID-19 κος Eric Feigl-Ding (ένας ‘WEF Global Shaper‘ του WEF από το 2013), ο Andrew Ross Sorkin (οικονομικός αρθρογράφος της New York Times), ο Thomas Friedman (αρθρογράφος New York Times, επιλεγμένος το 1995), ο Έλληνο-Αμερικανός George Stephanopoulos (ABC News, 1993), η Lachlan Murdoch (CEO της Fox Corporation).

Τεχνολογία και Social Media

Ο ιδρυτής της Microsoft Bill Gates (1993), ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, Steven Ballmer (2000-2014, επιλεγμένος το 1995), ο ιδρυτής της Amazon, Jeff Bezos (1998), οι συνιδρυτές της Google, Sergey Brin και Larry Page (2002/2005), ο πρώην CEO της Google, Eric Schmidt (2001-201, επιλεγμένος το 1997), ο συνιδρυτής της Wikipedia Jimmy Wales (2007), ο συνιδρυτής του PayPal Peter Thiel (2007), ο συνιδρυτής του eBay Pierre Omidyar (1999), ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Facebook Mark Zuckerberg (20), ο COO του Facebook Sheryl Sandberg (2007).                  

Μεγάλη Βρετανία, Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία

Ο καθηγητής Devi Sridhar (ο κορυφαίος προωθητής για μηδενικό covid, επιλεγμένος το 2020/21), οι πρώην πρωθυπουργοί της Βρετανίας Τόνι Μπλερ και Γκόρντον Μπράουν (και οι δύο επιλέχθηκαν το 1993),  ο δημοσιογράφος του BBC World Service Dawood Azami, η κα Lynn Forester de Rothschild (η συνιδιοκτήτρια του The Economist), ο Nathaniel Rothschild (γιος του Λόρδου Τζέικομπ Rothschild), ο ιστορικός Niall Ferguson (επιλέχθηκε το 2005), William Hague του ΗΒ (Υπουργός Εξωτερικών, 2010-2014), ο Charles Allen (CEO του ITV, 2004-2007· Πρόεδρος της EMI, 2008-2010).

Η Πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern (από το 2017, επιλέχθηκε το 2014), ο υπουργός Υγείας της Αυστραλίας Greg Hunt (επιλέχτηκε το 2003, πρώην διευθυντής στρατηγικής του WEF ),  ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης του Καναδά Chrystia Freeland (επιλέχθηκε το 2001, πρώην διευθύνουσα σύμβουλος του Reuters). Ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό συμμετέχει στο WEF, αλλά δεν είναι επιβεβαιωμένος νέος παγκόσμιος ηγέτης.

Γερμανία

Η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ (επιλέχθηκε το 1993, 12 χρόνια πριν γίνει Καγκελάριος), ο νυν υπουργός Υγείας Γενς Σπαν και οι πρώην υπουργοί Υγείας Philipp Roesler και Daniel Bahr, η σημερινή συμπρόεδρος του Κόμματος των Πρασίνων και αποτυχημένη υποψήφια για τη καγκελαρία Annalena Baerbock (επιλέχθηκε το 2020), ο πρώην συμπρόεδρος του Κόμματος των Πρασίνων Cem Özdemir ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ (επιλέχθηκε το 2002), ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης και Διευθύνων Σύμβουλος της Axel Springer Mathias Doepfner (επιλέχτηκε το 2001), οικοδέσποινα μεγάλου παδιόφωνικού σταθμού Sandra Maischberger, ο εκλιπών Υπουργός Εξωτερικών και Αντικαγκελάριος Guido Westerwelle (1997),  ο πρώην Γερμανός Πρόεδρος Christian Wulff (επιλέχθηκε το 1995, 15 χρόνια πριν γίνει Πρόεδρος), ο Reto Francioni (πρώην διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Boerse).

Ευρωπαϊκή Ένωση

Οι Πρόεδροι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο (2004-2014, επιλεγμένος το 1993) και Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ (2014-2019, επιλεγμένος το 1995), ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν (από το 2017, επιλεγμένος το 2016), ο πρώην Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σακόζυ (2017-2012, επιλέχτηκε το 1993), ο Αυστριακός καγκελάριος Sebastian Kurz, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Matteo Renzi (2014-2016, επιλεγμένος το 2012), ο πρώην πρωθυπουργός της Ισπανίας Jose Maria Aznar (1996-2004, επιλεγμένος το 1993), ο Klaus Regling (ο Δ.Σ. του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας από το 2012), ο Γκυ Φερχόφσταντ (πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου, Πρόεδρος της Διευθύνουσας Ομάδας για το Brexit), ο Υπουργός Περιβάλλοντος της Δανίας Lea Wermelin, ο Φινλανδός πρωθυπουργός Sanna Marin, ο πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας Alexander Stubb και ο Mark Leonard (ιδρυτής διευθυντής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων που χρηματοδοτείται από τον Τζόρτζ Σόρος).

Ελβετία



Η Natalie Rickli (Διευθύντρια Υγείας του Καντονίου της Ζυρίχης, που επιλέχθηκε το 2012), οι πρώην Πρόεδροι του Εθνικού Συμβουλίου της Ελβετίας Christa Markwalder (επιλέχθηκε το 2011) και Pascale Bruderer-Wyss (επιλέχτηκε το 2009), ο πολιτικός της Γενεύης Pierre Maudet (επιλέχτηκε το 2013 ), ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου πολυμέσων NZZ Felix R. Graf (επιλέχθηκε το 2007), η πρώην υπουργός Δικαιοσύνης της Ελβετίας Ruth Metzler (επιλέχτηκε το 2002), ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ελβετικής τηλεόρασης Roger de Weck (2011-2017, επιλεγμένος το 1994), πρώην CEOs της UBS Peter Wuffli (επιλέχθηκε το 1994) και ο Marcel Rohner (επιλέχτηκε το 2003), πρώην διευθύνων σύμβουλος της Credit Suisse Tidjane Tiam (1998).            

Επιτροπή Υποψηφιοτήτων YGL του 2005

Η Επιτροπή Υποψηφιοτήτων για Νέους Παγκόσμιους Ηγέτες του WEF για το 2005 αποτελούνταν κυρίως από σημαντικούς εκδότες και συντάκτες των μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των Arthur Sulzberger και Steve Forbes (ΗΠΑ), James MurdochJonathan Rothermere και Tom Glocer (Ηνωμένο Βασίλειο)· Arnaud Lagardère (Γαλλία)· Mathias Doepfner και Hubert Burda (Γερμανία)· Michael Ringer (Ελβετία)· και Carl-Johan Bonnier (Σουηδία).

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΣΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ «ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ», ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ,…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ…ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!!!…

Στο άρθρο μας με τίτλο Ατζέντα 21 & Μεγάλη Επανεκκίνηση – 11 Εκατ. Ανεμογεννήτριες μέχρι το 2050! Η Σύνδεση Κλάους Σβάμπ &…ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!, σας είχαμε γράψει τα εξής διαφωτιστικά για τους δεσμούς του Μητσοτάκη με τον Κλάους Σμάμπ και το Φόρουμ…

Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρου, ο Κλάους Σβάμπ, είχε βραβεύσει το 2003 τον ίδιον τον…ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ως…ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ…ΑΥΡΙΟΝ. Μιλάμε για τον ΙΔΙΟΝ Κ. Σβάμπ, ο οποίος προωθεί πλέον την επέκταση της ΨΕΥΤΟ-πανδημίας του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού, δηλαδή, τη λεγόμενη…ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ (που δεν είναι τίποτε άλλο από ένα δόλιο σχέδιο ΜΕΤΑΝΡΘΩΠΙΣΜΟΥ), βάσει της οποίας δρά ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

 

 

Τον Κυριάκο τον προήλειφαν, τον προετοίμαζαν ήδη από…ΤΟΤΕ (το 2003) για την εξουσία στην Ελλάδα, και ΣΗΜΕΡΑ (2021) ευρίσκεται -όλως «τυχαίως»– στην εξουσία και εκτελεί την ΑΤΖΝΕΤΑ του Σβάμπ και του Π.Ο.Φ. για την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που προωθείται μέσα από την υπουλη Ατζέντα 21 του ΟΗΕ, που φτιάχτκε βάσει της ψευτο-…«ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ!» Εξ ου και οι….«ΦΩΤΙΕΣ» (οι εντελώς ΒΑΛΤΕΣ και ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ) καθώς και οι..ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ (δήθεν «καθαρή ενέγεια» για μην βλάψουμε τη μητέρα γη)..!!!

 

Αυτά όμως για τη σύνδεση Σβάμπ και Μητσοτάκη σας τα είχαμε ήδη αποκαλύψει ήδη από το Μάρτιο του 2020. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΒΟΜΒΑ: Ο Κούλης είναι σε πλακάκια με τούς ίδιους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ελιτιστές που είχαν στήσει την ΑΠΑΤΗ του κορωναϊου τον Οκτ. πέρσι (2019)!…

 

Και αν νομίζετε πως ο “αγαπημένος” μας “Ορθόδοξος”…ΠΟΥΤΙΝ δεν είναι στο κόλπο,…ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ….

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Έκπληξη για τους Πουτινιάρηδες – ΕΠΙΣΗΜΗ πλέον η συμμετοχή της Ρωσίας στην…ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ!!! για περισσότερα…

~~~~~


-με πληροφορίες από >> https://anti-empire.com/how-is-the-davos-world-economic-forum-involved-in-the-coronavirus-pandemic/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr