Home ΚΟΣΜΟΣ «Ζω με αρουραίους, με ανατριχιάζουν οι φύλακες», ισχυρίζεται η πρώην σύντροφος του Επστέιν

«Ζω με αρουραίους, με ανατριχιάζουν οι φύλακες», ισχυρίζεται η πρώην σύντροφος του Επστέιν

by _
0 comment 105 views
«Ζω με αρουραίους, με ανατριχιάζουν οι φύλακες», ισχυρίζεται η πρώην σύντροφος του Επστέιν
«Ζω με αρουραίους, με ανατριχιάζουν οι φύλακες», ισχυρίζεται η πρώην σύντροφος του Επστέιν

«Ζω με αρουραίους, με ανατριχιάζουν οι φύλακες», ισχυρίζεται η πρώην σύντροφος του Επστέιν

14/11/2021, 22:25


Η Γκισλέιν Μαξγουέλ, καταγγέλει τις συνθήκες κράτησης ως «απάνθρωπες» – Στις 29 Νοεμβρίου ξεκινά η πολύκροτη δίκη της – Κατηγορείται ως συνεργός του καταδικασμένου παιδόφιλου

Για πρώτη φορά, η Γκισλέιν Μάξγουελ, χρόνια σύντροφος του καταδικασμένου παιδόφιλου, Τζέφρι Επστέιν, δίνει συνέντευξη μέσα από την φυλακή στην βρετανική εφημερίδα Mail της Κυριακής. Καταγγέλλει ως «απάνθρωπες» τις συνθήκες κράτησης στην φυλακή, λέγοντας ότι στο κελί της κυκλοφορούν αρουραίοι ενώ τα βάζει και με τους φύλακες, λέγοντας ότι την ανατρχιάζουν και ότι την παρακολουθούν.

Η χρυσή κληρονόμος, κατηγορείται ότι συμμετείχε στο δίκτυο που είχε φτιάξει ο Επστέιν με ανήλικα κορίτσια τα οποία βίαζε και κακοποιούσε. Μάλιστα, όπως λέει το κατηγορητήριο, η ίδια πλησίαζε τις ανήλικες και της έφερνε σε επαφή με τον σύντροφο της.

Η Μαξγουέλ μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμη και ποινή φυλάκισης 80 ετών αν κριθεί ένοχη. Η ίδια δηλώνει αθώα και διαμηνύει ότι θα υποστηρίξει με σφοδρότητα την αθωότητα της στο δικαστήριο. Ήδη οι δικαστικές αρχές έχουν αρνηθεί 4 φορές να αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση. Για τον λόγο αυτό, υποστηρίζει ότι δεν θα έχει μια «δίκαιη δίκη».

Η Μαξγουέλ, ισχυρίζεται ότι κρατείται σε μια απάνθρωπη απομόνωση ενώ αποφεύγει να κάνει μπάνιο καθημερινά, όπως συνήθιζε στην αρχή. Και αυτό, διότι κατηγορεί τους φύλακες ότι την παρακολουθούν.



Αύριο Δευτέρα, θα γίνει η επιλογή των ενόρκων που θα συμμετάσχουν στην δίκη που αναμένεται να διαρκέσει 6 εβδομάδες. Η δίκη ξεκινά στις 29 Νοεμβρίου και μεταξύ άλλων θα εξετάσει και την σχέση της κατηγορούμενης με τον πρίγκιπα Άντριου.

Ένα από τα θύματα που κατηγορούν το ζευγάρι, η Βιρτζίνα Ρόμπερτς, έχει κατηγορήσει τον Βρετανό πρίγκιπα ότι την έχει κακοποιήσει τρεις φορές

Η Βιρτζίνια Ρόμπρετς, είναι μια από τις γυναίκες που έχουν δηλώσει θύματα του sex trafficking, έχει κατηγορήσει τον Πρίγκιπα Άντριου ότι έχουν συνευρευθεί 3 φορές, όσο ήταν ανήλικη. Η Ρόμπερτς, θα είναι και εκείνη ανάμεσα στα θύαμτα που κατηγορούν την Μαξγουελ.

https://www.protothema.gr/world/article/1181525/zo-me-arouraious-proin-sudrofos-tou-epstein/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr