Home ΗΠΑ Άρχισε το «ξήλωμα» των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ: Σαρωτική νίκη στην Βιρτζίνια του υποψήφιου κυβερνήτη των Ρεπουμπλικανών!

Άρχισε το «ξήλωμα» των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ: Σαρωτική νίκη στην Βιρτζίνια του υποψήφιου κυβερνήτη των Ρεπουμπλικανών!

by _
0 comment 177 views

Άρχισε το «ξήλωμα» των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ: Σαρωτική νίκη στην Βιρτζίνια του υποψήφιου κυβερνήτη των Ρεπουμπλικανών!


Μεγάλη νίκη για τους Ρεπουμπλικάνους στην Βιρτζίνια και προσωπική ρεβάνς για τον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς ο Glenn Youngkin, ο υποψήφιος του κόμματος κατάφερε να επικρατήσει σε μια πολιτεία που θεωρείται ένα από τα εκλογικά κάστρα των δημοκρατικών στις ΗΠΑ.

Ο Glenn Youngkin, 54 χρονών επιχειρηματίας χωρίς εμπειρία στην πολιτική, κέρδισε με  διαφορά 2,7 εκατοστιαίων μονάδων τον Τέρι Μακόλιφ, 64 ετών, πρώην κυβερνήτη της πολιτείας κατά το διάστημα 2014-18.

Η συγκεκριμένη εκλογική αναμέτρηση αντιμετωπίστηκε το τελευταίο διάστημα ως ένα είδος δημοψηφίσματος στην προεδρία του Τζο Μπάιντεν και η ήττα θεωρείται βέβαιο ότι θα εκνευρίσει τους δημοκρατικούς αφού συνιστά ανατροπή και αποδεικνύει την δυσαρέσκεια των πολιτών για μια σειρά από επιλογές της κυβέρνησης Μπάιντεν.

Στην πανηγυρική ομιλία του για την μεγάλη του νίκη ο Ρεπουμπλικάνος νέος κυβερνήτης υποσχέθηκε πως θα εργαστεί «μαζί με τους αληθινούς ανθρώπους για να μεταμορφώσει την πολιτεία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr