Home Greek News «Πληρωμένη» απάντηση Γ.Πετράκου σε Γ.Παπαδάκη: «Να ασχοληθείτε με πιο σοβαρά θέματα – Όπως η υπερβάλλουσα θνητότητα»

«Πληρωμένη» απάντηση Γ.Πετράκου σε Γ.Παπαδάκη: «Να ασχοληθείτε με πιο σοβαρά θέματα – Όπως η υπερβάλλουσα θνητότητα»

by _
0 comment 148 views
«Πληρωμένη» απάντηση Γ.Πετράκου σε Γ.Παπαδάκη: «Να ασχοληθείτε με πιο σοβαρά θέματα – Όπως η υπερβάλλουσα θνητότητα»
«Πληρωμένη» απάντηση Γ.Πετράκου σε Γ.Παπαδάκη: «Να ασχοληθείτε με πιο σοβαρά θέματα – Όπως η υπερβάλλουσα θνητότητα»

«Πληρωμένη» απάντηση Γ.Πετράκου σε Γ.Παπαδάκη: «Να ασχοληθείτε με πιο σοβαρά θέματα – Όπως η υπερβάλλουσα θνητότητα»

Ο Γ.Παπαδάκης είπε «με τον Γ.Πετράκο θα κάτσω να ασχοληθώ τώρα;»


«Πληρωμένη» απάντηση στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1, Γιώργο Παπαδάκη, για τα όσα είπε στην πρωινή εκπομπή του γι’ αυτόν έδωσε ο Γρηγόρης Πετράκος. 

Ο παρουσιαστής είπε με υποτιμητικό τρόπο «με τον Γ.Πετράκο θα ασχοληθώ τώρα;», ενώ υποστήριξε ότι ο εκπρόσωπος του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι έβριζε στο στούντιο.

Ο τραγουδιστής με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε τα όσα είπε γι’ αυτόν ο Γ.Παπαδάκης και αφού διέψευσε τ’ ότι έβρισε τους παρουσιαστές, συμβούλευσε τον παρουσιαστή να ασχοληθεί με πιο σοβαρά θέματα.

Όπως για παράδειγμα… η «τρομερή υπερβάλλουσα θνητότητα που δεν αποδίδεται στον κορωνοϊό», τα όσα λένε καθηγητές όπως ο Γ.Ιωαννίδης και ο Δ.Κούβελας, αλλά και το κίνημα του Γιώργου Τράγκα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Γ.Πετράκος

«Για τη χθεσινή συνέντευξη δεν θα πω τίποτα άλλο, άλλωστε μίλησε μόνη της. Μια απάντηση μόνο οφείλω στον Γιώργο Παπαδάκη με το σεβασμό προς έναν παλαιό δημοσιογράφο.Κύριε Παπαδάκη,

Είπατε σήμερα το πρωί επί λέξη :

“με τον Πετράκο θ ασχοληθώ..; Που τον είχαν χθες στο πρωινό και μέχρι εδώ ακουγόντουσαν τα ευχαριστώ, και μετά όταν βγήκε τους έβρισε;”

Λόγω σεβασμού στην ηλικία και τη μεγάλη σταδιοδρομία σας οφείλω να αποκαταστήσω την πληροφόρηση που σας μετέφεραν λάθος οι συνεργάτες σας μιας και δεν πιστεύω ότι παρακολουθήσατε ο ίδιος το θέμα…

1ον. Εγώ δε ζήτησα ποτέ να ασχοληθεί κάποιος απ’ την τηλεόραση μαζί μου. Αντιθέτως το τηλέφωνο μου χτυπάει όλη μέρα από ανθρώπους της τηλεόρασης που μου ζητούν να μιλήσω σε εκπομπές. Αυτές οι εκπομπές δε, συνήθως ή λογοκρίνονται ή κόβονται γι’ αυτό και όταν με κάλεσαν στο πρωινό ζήτησα να είναι ζωντανή η συνέντευξη.Να ξανασημειώσω ότι δεν αυτοκαλέστηκα στην εκπομπή. Η εκπομπή με κάλεσε και μάλιστα πολλές φορές.

2ον. Ήμουν ευγενικός καθ όλη τη διάρκεια της συζήτησης ως οφείλει ένας πολιτισμένος συνομιλητής. Οι οικοδεσπότες μου αντιθέτως με ειρωνεύονταν διαρκώς και προσπαθούσαν να μειώσουν την προσωπικότητα μου. Εγώ είπα με επιχειρήματα όσα ήθελα να πω και έφυγα αξιοπρεπώς χωρίς -όπως λέτε- να ακούγονται τα ευχαριστώ μου ως εκεί. Δεν “εγλυφα” κανέναν, αντιθέτως θα έλεγα.

Δείτε το βίντεο…

3ον. Φεύγοντας και ως τη στιγμή που σας γράφω δεν έχω πει λέξη, ούτε στα κοινωνικά δίκτυα αλλά ούτε και σε όλα τα κανάλια που με παίρνουν από χθες να σχολιάσω τη συμπεριφορά του κ. Λιάγκα. Αντιθέτως, δημοσίευσα μόνο το βίντεο της συνέντευξης και το έθεσα στην κρίση του κοινού.

Δεν έβρισα ποτέ τους οικοδεσπότες της εκπομπής. Παρακαλώ ανακαλέστε. Είχατε λάθος πληροφόρηση. Τους έβρισε βέβαια όλος ο κόσμος σε χιλιάδες σχόλια κάτω απ το βίντεο που ο ANT1 δημοσίευσε και εγώ απλά αναδημοσίευσα. Γι αυτό δεν ευθύνομαι εγώ αλλά η συμπεριφορά τους που αντί για ουδέτερη δημοσιογραφία ήταν σα να έχω απέναντί μου τους εκπροσώπους της κυβέρνησης με εντολή να με αποδομήσουν.Αντί όμως να αποδομήσουν εμένα κατάφεραν να γίνουν αντιπαθείς στο κοινό.

Τέλος, δε ζήτησα ποτέ να ασχοληθείτε εσείς μαζί μου. Οι τηλεθεατές σας το ζήτησαν. Εγώ όμως θα συμφωνήσω να ασχοληθειτε με πιο σοβαρά θέματα.

-Για παράδειγμα με αυτά που λένε οι σπουδαίοι επιστήμονες Ιωαννίδης και Κούβελας και καταρρίπτουν όλο το κυβερνητικό αφήγημα…

-Για την τρομερή υπερβαλλουσα θνητότητα το τελευταίο εξάμηνο που δεν αποδίδεται στον ιό.

-Για την κατάρρευση του συστήματος υγείας λόγω της άδικης και τιμωρητικής αναστολής των υγειονομικών.Ή για παράδειγμα για το φίλο σας το Γ. Τράγκα που ηγείται ενός νέου κινήματος και σας έχει διαφύγει… Άραγε περιμένετε να μπει στη Βουλή για να τον καλέσετε…;

ΥΓ : γυρνώντας χθες στο σπίτι μου άκουσα επί λέξη στο ραδιόφωνο να λένε “ας ανάψουν ένα κεράκι στον Πετράκο εκεί στο Πρωινό, γιατί μετά από πολύ καιρό την ώρα της συνέντευξης του πέρασαν σε τηλεθέαση τη Δανάη.

Απλά το αναφέρω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr