Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Τρέπεται σε φυγή η…ΕΒΡΑΙΑ Ανώτερη Διευθύντρια Παγκόσμιας Έρευνας της Pfizer όταν την αντιμετωπίζει ρεπόρτερ για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ!!! Βάζουν εμβρυϊκά κύτταρα στο εμβόλιο!!!…

Τρέπεται σε φυγή η…ΕΒΡΑΙΑ Ανώτερη Διευθύντρια Παγκόσμιας Έρευνας της Pfizer όταν την αντιμετωπίζει ρεπόρτερ για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ!!! Βάζουν εμβρυϊκά κύτταρα στο εμβόλιο!!!…

by _
0 comment 413 views

Τρέπεται σε φυγή η…ΕΒΡΑΙΑ Ανώτερη Διευθύντρια Παγκόσμιας Έρευνας της Pfizer όταν την αντιμετωπίζει ρεπόρτερ για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ!!!…

Βάζουν εμβρυϊκά κύτταρα στο εμβόλιο!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 14 Οκτ., 2021,19:42,  Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Ετράπη εις φυγήν μόλις αντελήφθη ότι παρηκολουθείτο από δημοσιογράφον η Ανώτερη Διευθύντρια Παγκόσμιας Έρευνας της Pfizer, κας Βανέσα Γκέλμαν (Vanessa Gelman, ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ)! Ήθελε απλά να της θέσει μερικά ερτήματα ο δημοσιογράφος, συμπεριλαμβανομένων ερωτημάτων για τον…ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ που έχει παίξει μέχρι τώρα αυτή η «περιούσια» στην…ΘΑΝΑΤΩΣΙΝ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΆΔΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ!

Η Vanessa Gelman, η οποία εργάζεται στην Ουάσινγκτον, είναι η Ανώτερη Διευθύντρια Παγκόσμιας Έρευνας, Ανάπτυξης και Ιατρικής Επικοινωνίας στην Pfizer.

Πρόσφατα η ομάδα ακτιβιστών Project Veritas αποκάλυψε ένα email που είχε στείλει σε μερικούς συναδέλφους της σχετικά με τα αμφιλεγόμενα συστατικά του εμβολίου του Pfizer για τον κορονοϊό.

Στο email έγραψε τις ακόλουθες συγκλονιστικές δηλώσεις:



«Από την άποψη των εταιρικών υποθέσεων, θέλουμε να αποφύγουμε να έχουμε τις πληροφορίες για τα εmβρυϊκά κύτταρα να αιωρούνται εκεί έξω».

Μιλά για το γεγονός ότι τα εμβρυϊκά κύτταρα έχουν ενσωματωθεί στο περιεχόμενο του εμβολίου του Pfizer για τον κορονοϊό. Αυτό δεν είναι μόνο εξωφρενικό είναι και εγκληματικό !!!

Έγραψε επίσης:



«Πιστεύουμε ότι ο κίνδυνος να μαθευτεί αυτό τώρα υπερβαίνει κάθε πιθανό όφελος που θα μπορούσαμε να δούμε ιδιαίτερα με τα γενικά μέλη του κοινού που μπορούν να λάβουν αυτές τις πληροφορίες και να τις χρησιμοποιήσουν με τρόπους που μπορεί να μην τις θέλουμε εκεί έξω».

Δείτε τώρα το βίντεο-τουίτ. ΕΑΝ αυτή η γυναίκα είχε έστω ένα μικρό ίχνος ειλικρίνειας μέσα της, θα σταματούσε και θα απαντούσε στα ερωτήματα του δημοσιογράφου!

Διαβάστε τώρα το αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο «ΣΟΚ» ή μάλλον όχι – Οι «Περιούσιοι» του «θεού» ομολογούν: Το COVID και τα εμβόλιά του είναι ΜΟΝΟ για τους ΜΗ Εβραίους και ΟΧΙ για ΜΑΣ. ΕΒΡΑΪΚΗ η…ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ της ψευτοπανδημίας!!! για να δείτε πως οι ΕΒΡΑΟΙ σκορπίζουν τον…ΘΑΝΑΤΟ παντού με τα θανατηφόρα τους μπόλια και είναι ελάχιστοι που τολμούν να το αναφέρουν!!!… 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr