Home Greek News «Πληρωμένη» απάντηση μαθητών στην κυβέρνηση: «Χαιρόμαστε για τα νέα μαθήματα του κανόε-καγιάκ και της κολύμβησης»

«Πληρωμένη» απάντηση μαθητών στην κυβέρνηση: «Χαιρόμαστε για τα νέα μαθήματα του κανόε-καγιάκ και της κολύμβησης»

by _
0 comment 160 views
«Πληρωμένη» απάντηση μαθητών στην κυβέρνηση: «Χαιρόμαστε για τα νέα μαθήματα του κανόε-καγιάκ και της κολύμβησης»
«Πληρωμένη» απάντηση μαθητών στην κυβέρνηση: «Χαιρόμαστε για τα νέα μαθήματα του κανόε-καγιάκ και της κολύμβησης»

«Πληρωμένη» απάντηση μαθητών στην κυβέρνηση: «Χαιρόμαστε για τα νέα μαθήματα του κανόε-καγιάκ και της κολύμβησης»

Η κυβέρνηση τους άφησε να πνιγούν και οι μαθητές απάντησαν


«Πληρωμένη» απάντηση μέσω ανακοίνωσης έδωσαν οι μαθητές της Αθήνας με την οποία στρέφουν τα «βέλη» τους στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως. 

Λίγες ώρες μετά τις προκλητικές δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ν.Ρωμανού ότι τα παιδιά στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν θα πάθαιναν και κάτι οι μαθητές έδωσαν την δική τους απάντηση «ευχαριστώντας» την κυβέρνηση για τα νέα μαθήματα του κανόε-καγιάκ και της κολύμβησης. 

Να θυμίσουμε ότι και χθες μαθητές της Νέας Φιλαδέλφειας είχαν κάνει επίθεση στην κυβέρνηση για το πρωτοφανές περιστατικό όπου μαθητές με αυτοσχέδιες γέφυρες με θρανία προσπάθησαν να απεγκλωβιστούν από τα κοντέινερ στα οποία κάνουν μάθημα, εδώ και 10 χρόνια.



«Είναι οι εγκληματικές επιλογές που μας αφήνουν απροστάτευτους. Δεν είναι δυνατόν να πνιγόμαστε μέσα στα ίδια μας τα σχολεία!». Στο ίδιο σχολικό συγκρότημα στεγάζεται  το 1ο νηπιαγωγείο, το 2ο Δημοτικό, το 1ο Γυμνάσιο και το 1ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας», είχαν αναφέρει οι μαθητές της Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Αθήνας:

«Αγαπητό Υπουργείο «Παιδείας» και αγαπητή Κυβέρνηση,

Εκ μέρους όλων των σχολείων και μαθητών, η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλετε ώστε να προστατέψετε τα δικαιώματά μας στη μόρφωση, ώστε να είναι τα σχολεία μας ασφαλή, χωρίς κενά σε καθηγητές, ώστε να εξασφαλίζεται ότι όλοι οι μαθητές θα απολαμβάνουμε υψηλού επιπέδου εκπαίδευση.

Σας ενημερώνουμε ότι η «Αξιολόγηση» των σχολικών κτιρίων και υποδομών κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα χάρη στη γενναία κρατική σας χρηματοδότηση. Μας χαροποίησε ιδιαίτερα τα νέα μαθήματα που προστέθηκαν στο ημερήσιο σχολικό πρόγραμμά μας, αυτά του κανόε-καγιάκ και της κολύμβησης.



Επίσης πήγε πολύ καλά η τηλε-άντληση των υδάτων μέσω webex από τα προαύλιά μας και από τα ολοκαίνουργια κοντέινερ που έχουμε για αίθουσες.

Επιπρόσθετα, ευχαριστούμε για τα θρανία πολλαπλών χρήσεων με τα οποία εξοπλίσατε τα σχολεία μας. Το γιορτάσαμε χορεύοντας ΜΠΑΛ(Λ)Ο πάνω τους.

Τέλος, ενημερώστε εκ μέρους μας την αντιτρομοκρατική και τα ΜΑΤ ότι σήμερα και αύριο λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων δεν χρειάζεται να έρθουν από τα σχολεία και τις γειτονιές μας. Από Δευτέρα. Προς το παρόν μπορείτε να στείλετε το Λιμενικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υ.Γ. Θυμάστε που νομίζατε ότι βρέχει; Τότε δεν έβρεχε… Τώρα βρέχει!»

Πηγή >> https://www.pronews.gr/koinonia/1025380_pliromeni-apantisi-mathiton-stin-kyvernisi-hairomaste-gia-ta-nea-mathimata-toy

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr