Home Greek News ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΟΣ ΜΑΝΙΑΚΟΥ ΦΟΝΙΑ! ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ; Η 30ΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ! ΣΟΚ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ, ΠΟΥ ΖΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ…

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΟΣ ΜΑΝΙΑΚΟΥ ΦΟΝΙΑ! ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ; Η 30ΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ! ΣΟΚ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ, ΠΟΥ ΖΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ…

by _
0 comment 139 views

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΟΣ ΜΑΝΙΑΚΟΥ ΦΟΝΙΑ! ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ; Η 30ΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ! ΣΟΚ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ, ΠΟΥ ΖΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ…


Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία της 30χρονης εκπαιδευτικού στη Ρόδο από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος μετά την αποτρόπαια πράξη του έβαλε τέλος και στη δική του ζωή.

Ο δράστης είχε τέτοια εμμονή με το θύμα που, όπως αποκάλυψε η θεία της 31 ετών εκπαιδευτικού στη «Ροδιακή», ο 40χρονος είχε εμφανιστεί, μία μέρα πριν από τη δολοφονία, έξω από το σπίτι όπου η Ντόρα είχε πάει να κάνει μάθημα σε παιδιά. Η κηδεία θα γίνει σήμερα στις 16:00 στη Ρόδο.

«Μία μέρα πριν να γίνει το κακό τον είδε! Ήταν έξω από ένα σπίτι που έκανε μάθημα σε παιδιά. Ήταν φιλόλογος. Τον είδε που περίμενε απ’ έξω, με ένα αυτοκίνητο που είχε ενοικιάσει (σ.σ. το λευκό Golf που χρησιμοποίησε για να πάει στον τόπο της δολοφονίας). Μια μέρα πριν το φονικό όλα αυτά. Και βέβαια αυτή η κίνηση την υποψίασε. Το είπε στη μητέρα της» περιέγραψε η θεία της Ντόρας.

Αποκαλυπτική είναι και η μαρτυρία της φίλης του θύματος, Μαριέττας Διάκου. Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, η φίλη της αδικοχαμένης Ντόρας είπε πως είχαν μιλήσει για τελευταία φορά μια μέρα πριν από τη δολοφονία της. Ένα βράδυ, ο 40χρονος είχε φτάσει στο σημείο να κλειδώσει την Ντόρα έξω από το σπίτι όπου έμεναν μαζί για να την… τιμωρήσει επειδή θεωρούσε ότι είχε αργήσει! Άλλες φορές, σύμφωνα με τη μαρτυρία της φίλης της Ντόρας, ο δράστης δεν την άφηνε ούτε στο μπαλκόνι να βγει για να καπνίσει!

Ακόμα η Ντόρα είχε απευθυνθεί και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αφού ο 40χρονος είχε χακάρει τον υπολογιστή της και είχε διαγράψει φωτογραφίες της!«Κτητικός, χειριστικός και ζηλιάρης»

Επίσης, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται προκαταρκτική εξέταση κατόπιν μηνύσεως που υπέβαλε μια 40χρονη, κάτοικος της Ρόδου, που υπήρξε συμμαθήτριά του και είχε σχέση μαζί του επί τέσσερις μήνες και συγκεκριμένα από τα μέσα του Φεβρουαρίου 2020 έως και τα μέσα Ιουνίου του 2020.

Η 40χρονη τον περιέγραψε ως έναν άνθρωπο κτητικό, χειριστικό και ζηλιάρη. «Είχε πρόβλημα με οποιονδήποτε άντρα έκανα παρέα ή απλώς μιλούσα, ζήλευε πάρα πολύ, επενέβαινε στις παρέες μου, στην εμφάνισή μου και στη ζωή μου γενικότερα με απόλυτο τρόπο. Μου δήλωνε “ανατολίτης”, όπως χαρακτηριστικά έλεγε ο ίδιος, θεωρούσε ότι η γυναίκα είναι κατώτερο ον και ότι έπρεπε να υπακούει στις εντολές του και στις επιθυμίες του. Αυτό ήρθε σε μεγάλη αντίθεση με τη συμπεριφορά του στην αρχή, όπου μου παρουσιάστηκε κύριος, ευγενικός και ότι με νοιαζόταν» κατέθεσε η 40χρονη, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr.

Ήθελε να μάθει όλο το παρελθόν της, οτιδήποτε αφορούσε σε πρώην σχέσεις της με άντρες. Υποστήριξε ότι άρχισε σταδιακά να την παρακολουθεί, πότε μπαίνει, πότε βγαίνει από το σπίτι της και πού ακριβώς πηγαίνει. Παρακολουθούσε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέχρι και το σπίτι του πρώην συζύγου της και, όπως κατέθεσε, είχε βάσιμες υποψίες ότι είχε εγκαταστήσει κάμερα στο σπίτι της, γιατί διαπίστωσε ότι γνώριζε λεπτομέρειες για την καθημερινότητά της και την προσωπική της ζωή, που με άλλον τρόπο δεν θα ήταν εφικτό αυτό.

Μάλιστα, όπως η ίδια λέει, μία μέρα, με αφορμή έναν ασήμαντο λόγο, πέταξε το κινητό της στον τοίχο διαλύοντάς το, με σκοπό να της πάρει καινούριο προκειμένου να εγκαταστήσει εφαρμογές παρακολούθησης.Διαπίστωσε, όπως είπε η 40χρονη, ότι «άκουγε συνομιλίες της μέσω εφαρμογής» και ειδικότερα το βράδυ της 12ης Ιουνίου 2020 πήγε στην οικία της και της έδειξε μια συνομιλία που είχε προηγηθεί λίγη ώρα πριν με έναν φίλο της τον οποίο εξαρχής ζήλευε. Την ημέρα εκείνη θυμωμένος, όπως υποστήριξε, τη χτύπησε στο πρόσωπο.

Η γυναίκα πήγε να ειδοποιήσει τις αρχές και, όπως υποστήριξε, την κυνήγησε με το αυτοκίνητό του με κίνδυνο να προκληθεί τροχαίο ατύχημα. Υπέβαλε μήνυση εις βάρος του και στην πορεία μετέβαινε στη δουλειά της προσπαθώντας να την επαναπροσεγγίσει.

Την παρακάλεσε να του δώσει έναν μήνα προθεσμία για να της αποδείξει ότι έχει αλλάξει και έχει μετανιώσει. Της ζητούσε να αποσύρει τη μήνυση και γενικά υπήρχε ένταση στο επόμενο διάστημα, νεύρα και θυμός στη μεταξύ τους σχέση. Όταν αποφάσισε ότι δεν μπορεί άλλο να συνεχίσει μαζί του και του το ανακοίνωσε, την απείλησε πως ό,τι της έκανε ως τότε δεν είναι τίποτα μπροστά σε ό,τι θα της κάνει στο εξής.

Την ίδια μέρα που του είπε ότι θέλει να χωρίσουν, όπως κατέθεσε η 40χρονη, κάλεσε έναν φίλο της, τον οποίο ζήλευε, με σκοπό να την εκθέσει δείχνοντάς του φωτογραφίες σε προσωπικές της στιγμές, τις οποίες είχε πάρει από το κινητό που της είχε κάνει δώρο και στο οποίο είχε εγκαταστήσει εφαρμογή παρακολούθησης. Το περιστατικό συνέβη στις 2 Αυγούστου 2020. Πληροφορήθηκε εκ των υστέρων ότι και την πρώην σύζυγό του τη χτυπούσε επανειλημμένα και την είχε απειλήσει με όπλο.ακομη ενας πανεμορφος αγγελος

Η σχέση του με την πρώην σύζυγό του

Ο 40χρονος είχε προκαλέσει ομοίως προβλήματα και στην πρώην σύζυγό του. Η πρώην σύζυγός του είχε προσφύγει συγκεκριμένα, καθώς ήταν σε διάσταση μαζί του, στα αστικά και ποινικά δικαστήρια με αίτημα την έκδοση απόφασης με την οποία θα του απαγορευτεί να προσβάλλει την προσωπικότητά της, καθώς και να μην πλησιάζει την ίδια, την κατοικία και τον τόπο εργασίας της στα 500 μέτρα.

Είχε ζητηθεί να παύσει να την παρακολουθεί και να εμποδίζει την ελεύθερη κίνησή της, να παύσει να παραβιάζει το άσυλο της κατοικίας της και το απόρρητο της ιδιωτικής της ζωής και τέλος να απέχει από κάθε παράνομη πράξη εις βάρος της ψυχικής και σωματικής της υγείας, ώστε να προληφθεί η καθημερινά απειλούμενη σωματική της ακεραιότητα.Είχε τελέσει με τον 40χρονο πολιτικό γάμο το έτος 2011 και ο έγγαμος βίος τους παρουσίασε από την αρχή πολλά προβλήματα, αποκλειστικά εξαιτίας της συμπεριφοράς του, καθώς σε κάθε διαφωνία τους έσπαγε ό,τι έβρισκε μπροστά του, μιλούσε απαξιωτικά για εκείνη και την οικογένειά της, την εξύβριζε και τη χτυπούσε, προσπαθούσε να τη μειώσει ως άνθρωπο και γυναίκα και δεν συνείσφερε καθόλου στις οικογενειακές ανάγκες.

Ενδεικτικό είναι ότι η γυναίκα αυτή είχε καταγγείλει ότι στις 5 προς 6 Ιουλίου του 2013 και περί ώρα 00:40 π.μ. μετέβη στην οικία της και με την απειλή όπλου την απήγαγε, την έβαλε να οδηγεί το αυτοκίνητό της καθώς εκείνος βρισκόταν στο πίσω κάθισμα με την κάννη του όπλου να τη σημαδεύει και την κράτησε έως τις 07:00 το πρωί, αφού τη σημάδευε επί ώρες με το όπλο και αφού τη χτύπησε στο πρόσωπο.

Ενώ τον αναζητούσε η αστυνομία για να τον συλλάβει, μόλις τελείωσε το αυτόφωρο, από 8 προς 9 Ιουλίου του 2013 και περί τις 00:30 π.μ., σκαρφάλωσε τον μαντρότοιχο της οικίας της και επιχείρησε να πλησιάσει, εκ νέου, αλλά εκδιώχθηκε από ιδιωτικό αστυνομικό και τον σκύλο του, τους οποίους είχε προσλάβει ο πατέρας της για την ασφάλειά της.

Τον Μάρτιο του 2014 ο 40χρονος είχε καταδικαστεί για παράνομη βία και παράνομη οπλοφορία κυνηγετικού όπλου για το περιστατικό με την πρώην σύζυγό του σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, η οποία σε δεύτερο βαθμό, τον Οκτώβριο του 2018, μειώθηκε στους 2 μήνες με 3ετή αναστολή, αφού του αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό.

Σημειώνεται ότι ο γάμος τους είχε γίνει το έτος 2011 και είχε λυθεί με δικαστική απόφαση τον Μάρτιο του 2015. Το δικαστήριο έκρινε ότι υπήρξε ισχυρός κλονισμός στις μεταξύ τους σχέσεις.

-Πηγή >> zougla.gr

-Μέσω >>  indobserver.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr