Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES MEGA ΜΠΟΥΜ – ΜΟΥΦΑ κι η «Μετάλλαξη Δ» όπως και το “COVID-19”!!! Δεν υπάρχει τέστ για αυτήν και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ και να γνωρίζεις αν την έχεις καν!!!…

MEGA ΜΠΟΥΜ – ΜΟΥΦΑ κι η «Μετάλλαξη Δ» όπως και το “COVID-19”!!! Δεν υπάρχει τέστ για αυτήν και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ και να γνωρίζεις αν την έχεις καν!!!…

by _
0 comment 416 views

MEGA ΜΠΟΥΜ – ΜΟΥΦΑ κι η «Μετάλλαξη Δ» όπως και το “COVID-19”!!! Δεν υπάρχει τέστ για αυτήν και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ και να γνωρίζεις αν την έχεις καν!!!…

via GIPHY


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Το πρώτο κομμάτι του παρόντος άρθρου είναι του κιου Jon Rappoport, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιατρικούς δημοσιογράφους σε όλο τον κόσμο, ο οποίος μας αποκαλύπτει πως τα εργαστήρια είναι νόμιμα ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ από το να αναφέρουν στους ασθενείς εάν έχουν το αρχικό SARS-CoV-2 ή το Delta διότι αυτή η διαδικασία χρήζει εγκρίσεως από το…FDA, κάτι το οποίο…ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! Άρα, ΠΩΣ μπορούμε να επιβεβαιώσουμε όλες αυτές τις δήθεν «περιπτώσεις COVID» ή / και «Μεταλλάξεως Δ» είναι «πραγματικές»;;;
Άρα,  το “παλιρροιακό κύμα” προπαγάνδας των ΜΜΕ που ισχυρίζεται ότι το Δέλτα είναι παντού και είναι υπεύθυνο για την κλιμάκωση των «περιπτώσεων COVID», είναι μια καθαρή κατασκευή, ένα μύθευμα!!!
Το δεύτερο κομμάτι αφορά της καταγγελλείες μιας νοσοκόμας που θα μας αποκαλύψει το ΓΕΓΟΝΟΣ πως η δήθεν «Μετάλλαξις Δ» είναι κι αυτή…ΑΠΟΚΎΗΜΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ (όπως ο «COVID-19 ») ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΕΣΤ!!! Κι όπως σας έχουμε αποκαλύψει εδώ στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ σχετικά με τα τέστ-PCR, ακόμη κι αυτό είναι μια μεγάλη…ΑΠΑΤΗ πάνω στην οποίαν έχει χτιστεί η όλη ψευτο-πανδημία του COVID-19!!!

Έχετε τη «Μετάλλαξη Δ»; Είναι…ΠΑΡΑΝΟΜΟ για να το γνωρίζετε!

Ο λόγος ΓΙΑΤΙ θα σας σοκάρει…

-από τον Jon Rappoport 

-Αρχικός σύνδεσμος »» blog.nomorefakenews.com

-6 Σεπτεμβρίου 2021

(Για να εγγραφείτε στη λίστα email μας, κάντε κλικ εδώ .) 

Όπως γνωρίζουν οι μακροχρόνιοι αναγνώστες μου, πέρασα το προηγούμενο έτος αποδεικνύοντας ότι ο ιός SARS-CoV-2 δεν υπάρχει. Επομένως, και η «Μετάλλαξις Δ» (Delta Variant) είναι μια…φαντασίωση που βασίζεται σε μια…φαντασίωση.

Ωστόσο, κάνω «επιδρομές» στην επίσημη «φούσκα» όπου, φυσικά, εκατομμύρια άνθρωποι πιστεύουν ότι ο ιός και η Παραλλαγή είναι πραγματικά. Δείχνω ότι μέσα στη φούσκα, αφθονούν κάθε είδους εσωτερικές αντιφάσεις και παραλογισμοί.

Πρόσφατα, αναφέρθηκα σε επίσημες πηγές οι οποίες δήλωσαν ότι η τρέχουσα δοκιμή PCR δεν μπορεί διαφοροποιήσει μεταξύ του SARS-CoV-2 και της Μεταλλάξεως Δ    [1]. Μόνο μέσω βαθύτερης γενετικής αλληλουχίας των δειγμάτων μπατονέτας των ασθενών – μια διαδικασία που δεν γίνεται συνήθως – μπορούν οι δοκιμαστές να διαπιστώσουν εάν ένα άτομο έχει το αρχικό SARS-CoV-2 ή το Delta.

Για να μάθετε εάν το Δέλτα είναι ευρέως διαδεδομένο, θα πρέπει να συναρμολογηθεί ένα μοντέλο προγνωστικού υπολογιστή. Αυτά τα μοντέλα είναι διαβόητα…ανακριβή.

Άρα, η τελική ανάλυση;;; Το “παλιρροιακό κύμα” προπαγάνδας που ισχυρίζεται ότι το Δέλτα είναι παντού και είναι υπεύθυνο για την κλιμάκωση των περιπτώσεων COVID, είναι μια καθαρή κατασκευή, ένα μύθευμα. Η προπαγάνδα βασίζεται σε…μοντέλο υπολογιστή.

Εκεί είναι όπου η επίσημη φούσκα είναι, ή ήταν, όταν μια νέα αποκάλυψη βγήκε στην επιφάνεια. Κρατηθείτε γερά για αυτό, γιατί στην κλίμακα των κατασκευών, κατατάσσεται κοντά στην κορυφή.

Βλέπετε, η διαδικασία της γενετικής αλληλουχίας, η οποία πραγματοποιείται για να προσδιοριστεί εάν το δείγμα επιχρίσματος του ασθενή αποκαλύπτει το αρχικό SARS-C0V-2 ή το Delta … αυτή η διαδηκασία, λοιπόν,… ΔΕΝ έχει πάρει  ΕΓΚΡΙΣΗ από την αμερικανική κυβέρνηση (όπως και το μπόλι της…Pfizer στην πραγματικότητα). ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

ΔΕΝ έχει εγκριθεί με οποιονδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή.

Τα εργαστήρια που κάνουν τη γενετική αλληλουχία το κάνουν από μόνα τους. Έχουν τον τελευταίο λόγο για τις δικές τους διαδικασίες.

Και εξαιτίας αυτού, τα εργαστήρια είναι νόμιμα ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ από το να αναφέρουν στους ασθενείς εάν έχουν το αρχικό SARS-CoV-2 ή το Delta (την Μεγάλλαξιν Δ). Ναι, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.

Έτσι, ένας ασθενής ΔΕΝ μπορεί να μάθει αυτές τις πληροφορίες. Θα ήταν παράνομο να τις αναφέρει το εργαστήριο!!!

Και δεδομένου ότι η διαδικασία της γενετικής αλληλουχίας που αναζητά το Delta ΔΕΝ έλαβε ΚΑΜΙΑ κρατική πιστοποίηση, όλες οι αξιώσεις σχετικά με το πόσο διαδεδομένο είναι το Delta θα βασίζονταν σε μια μη εγκεκριμένη διαδικασία!!!

Οι «ειδικοί» της «Επίσημης Επιστήμης» ισχυρίζονται πάντα με υπερηφάνεια ότι οι δοκιμές τους έχουν την κρατική σφραγίδα έγκρισης πάνω τους. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, η δοκιμή στην οποία βασίζονται αυτοί οι ειδικοί δεν έχει Καμία απολύτως πιστοποίηση!!!

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ;;;

Εδώ είναι η πηγή για αυτό το τελευταίο κομμάτι τρέλας: Business Insider, 23 Αυγούστου 2021,  “Δεν επιτρέπεται νομικά να γνωρίζετε ποια παραλλαγή σας έδωσε τον COVID-19 στις ΗΠΑ, ακόμη και αν είναι το Delta.” [2] 

“Το Centers for Medicare and Medicaid Service (CMS), το οποίο επιβλέπει τη ρυθμιστική διαδικασία των εργαστηρίων των ΗΠΑ, απαιτεί να γίνουν ομοσπονδιακά εγκεκριμένες οι γονιδιωματικές [γενετικές] εξετάσεις για να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματά τους σε γιατρούς ή ασθενείς. Αυτές είναι οι δοκιμές που ανιχνεύουν παραλλαγές, αλλά προς το παρόν, υπάρχει ελάχιστο κίνητρο για τα εργαστήρια να κάνουν τη δουλειά για να επικυρωθούν αυτές οι δοκιμές. “

«Ειλικρινά, δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγάλο κίνητρο, για να το πετύχουμε», δήλωσε στο Insider η Kelly Wroblewski, διευθύντρια λοιμωδών ασθενειών του Συνδέσμου Εργαστηρίων Δημόσιας Υγείας.

«Μέχρι στιγμής» είπε η Wroblewski, «περισσότερα από 50 δημόσια εργαστήρια στις ΗΠΑ είναι σε θέση να ανιχνεύσουν δείγματα κορωνοϊού για να εντοπίσουν παραλλαγές. Αλλά δεν γνωρίζει κανένα εργαστήριο που να έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία επικύρωσης για να λάβει ομοσπονδιακή έγκριση».

«’Η διαδικασία επικύρωσης ενός τεστ αλληλουχίας επόμενης γενιάς είναι επαχθής» είπε η Wroblewski. «Χρειάζεται πολύς χρόνος. Χρειάζεται πολλά δεδομένα. Θέλει και πολλούς πόρους …»

«Για να επικυρωθεί μια δοκιμή αλληλουχίας, ένας κατασκευαστής πρέπει να συλλέξει δεδομένα για να δείξει ότι η δοκιμή κάνει καλή δουλειά στον εντοπισμό μιας συγκεκριμένης παραλλαγής και, στη συνέχεια, να ζητήσει άδεια έκτακτης ανάγκης από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Εναλλακτικά, τα εργαστήρια μπορούν να επικυρώσουν «κατ’οίκον» τις δοκιμές αλληλουχίας τους, που σημαίνει ότι συλλέγουν τα ίδια δεδομένα ώστε το CMS (The Centers for Medicare and Medicaid Service, Τα Κέντρα των υπηρεσιών Medicare και Medicaid, δηλαδή, οι μεγάλες κρατικές ασφαλιστικές εταιρείες) να εγκρίνει τις δοκιμές τους.»

«Το γράμμα του νόμου σύμφωνα με το CMS είναι ότι αν δεν το περάσετε από αυτήν την πλήρη διαδικασία επικύρωσης, δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε τα αποτελέσματα με πληροφορίες αναγνώρισης ασθενούς,» είπε η Wroblewski.

Έτσι … η λήψη κάθε είδους επίσημης έγκρισης για τη δοκιμή γενετικής αλληλουχίας είναι πολλή δουλειά. Χρειάζεται πολύς χρόνος. Επομένως, γιατί να μπούμε καν στον κώπο; Επομένως, αφήστε το κάθε εργαστήριο να θέσει τα δικά του πρότυπα και να προβάλλει τις δικές του αξιώσεις. Εμάς τι μας νοιάζει;;;;

Και εν τω μεταξύ, ο ασθενής ΔΕΝ μπορεί να μάθει τι έδειξε το τεστ του…!!!

Και ΑΥΤΟ είναι το τρελό σύστημα που αποτελεί τη βάση των ισχυρισμών ότι η παραλλαγή Delta είναι «παντού». 

ΠΗΓΕΣ:

[1] blog.nomorefakenews.com/2021/08/31/pcr-tests-cant-identify-delta-variant-its-all-fiction/

[2] businessinsider.com/covid-patients-cant-know-which-variant-infected-them-delta-2021-8


Τώρα, πριν λίγες μέρες είχε βγεί στην εκπομπή “The Stew Peter’s Show” του δημοσιογρλαφου Stew Peters μια καταγγέλλουσα-νοσοκόμα όπου μας επιβεβαίωσε την μεγάλη…ΑΠΑΤΗ των δήθεν «παραλλαγών» του δήθεν…«κορωνοϊού»… 

*******

  • Peters: Υπάρχει δοκιμή για την παραλλαγή Delta;
  • Νοσοκόμα: Όχι. Στην πραγματικότητα, καμία σημείωση είτε εντός είτε εκτός των νοσοκομείων, όπως τα γραφεία ειδικών, δεν αναφέρει πουθενά αυτές τις λέξεις ‘Παραλλαγή Delta’. Μόνο οι επιστολές που αποστέλλονται εκ της διοικήσεως του νοσοκομείου προς το προσωπικόν το αναφέρουν εν σχέσει με τον…εμβολιασμό. Αλλά κανένας ασθενής ΔΕΝ έχει διαγνωστεί με την παραλλαγή Delta (DV). ΌΛΕΣ οι διαγνώσεις αφορούν τον «Covid-19» και μόνον. Δεν υπάρχει δοκιμή για την Μετάλλαξιν Δέλτα. Η πραγματική κλινική κατάσταση των ασθενών δεν ήλλαξε από τότε που άρχισαν να χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο Delta. Μήπως ήλλαξε ο αριθμός των ασθενών από την αρχή της χρήσεως αυτού του όρου; Όχι. Δεν υπήρξε πρόσφατα εισροή ασθενών. Η μόνη εισροή που είδαν οι νοσοκόμες ήταν από την έναρξη των εμβολιασμών (λόγω παρενεργειών διαφόρων ειδών)
  • Peters: Είναι δίκαιο να πούμε ότι, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, τα κρούσματα που φέρουν την ένδειξη «Covid-19» ή «νέα Delta», είναι απλώς εμβολιασμένα άτομα που παρουσιάζουν ποικίλα συμπτώματα;
  • Νοσοκόμα: Ναί. Για το ιατρικό προσωπικό που γνωρίζει, εμείς λέμε «η παραλλαγή Delta είναι οι τραυματισμοί του εμβολίου». Είναι κοινή γνώση μεταξύ εκείνου του ιατρικού προσωπικού που έχει επίγνωση και δεν το αρνείται.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!!!… 

************

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr