Home Greek News Διευθυντής μονάδας νοσοκομείου Έδεσσας σε Βασιλακόπουλο: «Είσαι γελοίος!» – Χαμός στον «αέρα»

Διευθυντής μονάδας νοσοκομείου Έδεσσας σε Βασιλακόπουλο: «Είσαι γελοίος!» – Χαμός στον «αέρα»

by _
0 comment 204 views

Διευθυντής μονάδας νοσοκομείου Έδεσσας σε Βασιλακόπουλο: «Είσαι γελοίος!» – Χαμός στον «αέρα»


Καβγάς ξέσπασε στον “αέρα” της εκπομπής του Mega “Live News” όταν ο διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του νοσοκομείου Έδεσσας, Σωτήρης Βασιλείου ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με τον πνευμονολόγο, Θεόδωρο Βασιλακόπουλο με φόντο τον εμβολιασμό.

Δείτε το βίντεο:

Καβγάς ξέσπασε στον “αέρα” της εκπομπής του Mega “Live News” όταν ο διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του νοσοκομείου Έδεσσας, Σωτήρης Βασιλείου ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με τον πνευμονολόγο, Θεόδωρο Βασιλακόπουλο με φόντο τον εμβολιασμό.

Οι δύο επιστήμονες αντάλλαξαν βαρύτατους χαρακτηρισμούς καθώς ο Σωτήρης Βασιλείου αντιτίθεται στον εμβολιασμό ενώ ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος υποστηρίζει το εμβολιαστικό κίνημα.

Ο διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στην Έδεσσα δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν έχει κάνει και ούτε πρόκειται να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. “Θα ακυρώσω την επιστημονική μου υπόσταση. Πάει τελείωσε. Έχω τελειώσει άμα το κάνω”.

“Δεν είναι η υποχρεωτικότητα που μας ωθεί να μην το κάνουμε. Αν πιστεύαμε καθαρά ιατρικά για την υγεία μας και πρωτίστως για την υγεία των ασθενών μας πως έπρεπε να το κάνουμε θα το κάναμε», σημείωσε και πρόσθεσε: “Είναι ακόμα μη δοκιμασμένο και μη αδειοδοτημένο το εμβόλιο αυτό. Είναι κοινώς γνωστό αυτό” αλλά διευκρίνισε ότι εμβολίασαν όλους τους νεφροπαθείς ασθενείς στη μονάδα: “Τους έχουμε εμβολιάσει όλους, έχουμε εμβολιάσει και τους χρόνιους προ τελικού σταδίου – πριν την αιμοκάθαρση δηλαδή”.

Είχε νοσήσει από κορωνοϊό

Τον περασμένο Νοέμβριο ο κ. Βασιλείου νόσησε και έδωσε μάχη με τον ιό για τρεις εβδομάδες. Όπως είπε «νόσησα σχετικά βαριά, κινδύνεψα γιατί δεν υπήρχαν συνάδελφοι παθολόγοι για να καλύψουν όλες τις ανάγκες». Και ενώ είδε ως ασθενής τις ελλείψεις του συστήματος υγείας, ωστόσο, είναι διατεθειμένος να βγει σε αναστολή από την 1η Σεπτέμβρη προκειμένου να μην εμβολιαστεί.

“Το σύστημα θα καταρρεύσει. Είναι σχεδόν βέβαιο. Ο αιμοκαθαιρόμενος ασθενής τι φταίει στο νοσοκομείο Έδεσσας να είναι χωρίς γιατρό;” και υποστηρίζει πως τα αντισώματα που ανέπτυξε τον περασμένο φθινόπωρο από τη φυσική νόσηση, επαρκούν 9 μήνες αργότερα.

“Μετράω κάθε μήνα με τεστ τα αντισώματα, είμαι καλυμμένος. Αν δεν ήμουν καλυμμένος τι θα κάνατε; Δόξα τω Θεώ δεν έχω υποκείμενα νοσήματα, αλλά θα το σκεφτόμουν”.

Όπως επεσήμανε μιλώντας στην εκπομπή “Live News”, “η φυσική ανοσία είναι σαφώς καλύτερη από οποιαδήποτε τεχνική ανοσία. Μετρώντας και τα αντισώματα, είμαι καλυμμένος. Συγκρινόμενοι με συναδέλφους με 2 δόσεις και έχουν συμπληρώσει εξάμηνο είναι ακάλυπτοι. Δεν ξέρω γιατί η πολιτεία ενδιαφέρεται μόνο για το εμβόλιο. Εμείς είμαστε καλυμμένοι ιατρικά. Έχουμε μετρήσει την ανοσία μας. Όμως οι συνάδελφοι που έχουν κάνει δύο εμβόλια, δεν είναι καλυμμένοι, όμως η πολιτεία δεν τους ελέγχει, δεν τους διώχνει ούτε τους ελέγχει”.

Αντιπαράθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, από την πλευρά του, διέψευσε τους ισχυρισμούς του κ. Βασιλείου, λέγοντας: “Αυτό που λέει ο συνάδελφος δεν είναι αληθές”.

“Μα λέει ότι δεν είναι αληθές, έχουμε μετρήσει τα αντισώματα” τον διέκοψε ο κ. Βασιλείου.

“Όσοι νοσούν με φυσικό τρόπο αναπτύσσουν πολύ μικρότερη ανοσολογική απάντηση από όσους κάνουν και τις 2 δόσεις του εμβολίου” επέμεινε ο κ. Βασιλακόπουλος.

“Διαφωνώ πλήρως” ανταπάντησε ο κ. Βασιλείου.

“Κύριε Βασιλείου, μπορείτε να διαφωνείτε όσο θέλετε. Να μου στείλετε -προκαλώ δημόσια- μία εργασία που λέει αυτό που λέτε εσείς. Εγώ μπορώ να στείλω καμιά δεκαριά άμεσα. Δεν υπάρχουν αυτά που λέτε, δεν υφίστανται. Παραπληροφορείτε! είπε ο κ. Βασιλακόπουλος προς τον κ. Βασιλείου με εκείνον να απαντά: “Υπάρχουν νοσοκομεία στο Ισραήλ που είναι γεμάτα με εμβολιασμένους… Λέει ασάφειες”.

“Αντί να ντρέπεστε μιλάτε!” του είπε ο κ. Βασιλακόπουλος

“Είσαι γελοίος” ανταπάντησε ο κ. Βασιλείου

“Ο κ. Βασιλείου είναι άσχετος, αγράμματος και αδιάβαστος..”

“Είσαι ηλίθιος!”

“Είναι αγράμματος δεν φταίω εγώ! Αν δεν ξέρεις, να σου στέλνουμε μεταφρασμένες τις έρευνες” του είπε κατηγορώντας τον κ. Βασιλείου για άγνοια με τη λεκτική αντιπαράθεση να συνεχίζεται.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr