Home ΗΠΑ Το FDA χορηγεί πλήρη έγκριση για το θανατηφόρο μπόλι της Pfizer για το ΨΕΥΔΟ-Covid!!! – Ετοιμάζει…ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ για την ανθρωπότητα ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΑΖΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Μπουρλά!!!

Το FDA χορηγεί πλήρη έγκριση για το θανατηφόρο μπόλι της Pfizer για το ΨΕΥΔΟ-Covid!!! – Ετοιμάζει…ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ για την ανθρωπότητα ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΑΖΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Μπουρλά!!!

by _
0 comment 174 views

Screen capture/Israeli Embassy in DC


Το FDA χορηγεί πλήρη έγκριση για το θανατηφόρο μπόλι της Pfizer για το ΨΕΥΔΟ-Covid!!! – Ετοιμάζει…ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ για την ανθρωπότητα ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΑΖΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Μπουρλά!!!


Το FDA χορηγεί πλήρη έγκριση για το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 23 Αυγ. 2021, 09:06, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων χορήγησε τη Δευτέρα πλήρη έγκριση για το εμβόλιο Pfizer/BioNTech Covid-19 για άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω. Αυτό είναι το πρώτο εμβόλιο κορωνοϊού που εγκρίθηκε από τον FDA και αναμένεται να ανοίξει την πόρτα για περισσότερες εντολές εμβολίου.

Το εμβόλιο Pfizer/BioNTech έχει εγκριθεί για επείγουσα χρήση στις Ηνωμένες Πολιτείες από τα μέσα Δεκεμβρίου για άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω. Τον Μάιο, η εξουσιοδότηση επεκτάθηκε σε άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω.

Εκ των περισσοτέτων των 170 εκατομμυρίων ατόμων στις Ηνωμένες Πολιτείες που είναι πλήρως εμβολιασμένα κατά του Covid-19, περισσότερα από 92 εκατομμύρια έλαβαν το εμβόλιο Pfizer/BioNTech.

Ο Albert Bourla, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, δήλωσε ότι η απόφαση επιβεβαιώνει την ασφάλεια του εμβολίου.

«Με βάση τα μακροπρόθεσμα δεδομένα παρακολούθησης που έχουμε υποβάλει, η σημερινή έγκριση για άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω επιβεβαιώνει το προφίλ αποτελεσματικότητας και ασφάλειας του εμβολίου μας σε μια στιγμή που είναι επειγόντως απαραίτητο. Ελπίζω ότι αυτή η έγκριση θα βοηθήσει στην αύξηση της εμπιστοσύνης για το εμβόλιό μας, καθώς ο εμβολιασμός παραμένει το καλύτερο εργαλείο που έχουμε για να προστατεύσουμε ζωές και να επιτύχουμε ασυλία αγέλης. Εκατοντάδες εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου μας χορηγήθηκαν ήδη στις ΗΠΑ από τον Δεκέμβριο του 2020 και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την αμερικανική κυβέρνηση για να προσεγγίσουμε περισσότερους Αμερικανούς», είπε ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΑΖΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Μπουρλά που λέει ΨΕΜΑΤΑ έξω από τα δόντια του.

Διαβάστε επίσης αυτά που έχουμε βγάλει για το θανατηφόρο μπόλι της Pfizer, όπως…

Το μπόλι της Φάιζερ περιέχει την ίδια ουσία που χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ σε ενέσημες εκτελέσεις…θανατοποινιτών!!!

Επιστολή-βόμβα της Pfizer Hellas προς επαγγελματίες υγείας: Προειδοποιεί για τον ΚΙΝΔΥΝΟ περικαρδίτιδος και μυοκαρδίτιδος από το…ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!

Πρώην αντιπρόεδρος Pfizer δρ.Michael Yeadon: «To 29% των θανάτων στην Βρετανία είναι πλέον εμβολιασμένοι»

ΦΡΙΚΗ: Εμβόλιο Pfizer που μεγεθύνεται με μικροσκόπιο φαίνεται να δείχνει ζωντανά κύτταρα/οργανισμούς να αναμιγνύονται μέσα!!!

Μελέτη-σοκ της Pfizer: Οι εμβολιασμένοι όντως μολύνουν τους μη εμβολιασμένους γύρω τους με την ουσία του…ΕΜΒΟΛΙΟΥ και ΟΧΙ με την δήθεν περαιτέρω «διάδοση» του ιού-φάντασμα!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr