Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Πρώην πράκτορας της CIA παραδέχεται στο Δικαστήριο «Εμείς τρέχουμε το λαθρεμπόριο οπίου του Αφγανιστάν»

Πρώην πράκτορας της CIA παραδέχεται στο Δικαστήριο «Εμείς τρέχουμε το λαθρεμπόριο οπίου του Αφγανιστάν»

by _
0 comment 229 views

Πρώην πράκτορας της CIA παραδέχεται στο Δικαστήριο «Εμείς τρέχουμε το λαθρεμπόριο οπίου του Αφγανιστάν»

Δημοσιεύθηκε αρχικά στις 18 Σεπτεμβρίου 2015


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 19 Αυγ. 2021, 16:06, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ένας πρώην πράκτορας της CIA παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ και η CIA διακινούν ναρκωτικά τα τελευταία 60 χρόνια και ελέγχουν το εμπόριο οπίου στο Αφγανιστάν.

Ο Τζον Φ. Άμποτσφορντ (John F. Abbotsford) βρέθηκε στο δικαστήριο για κατηγορίες για κατοχή παιδικής πορνογραφίας, αλλά λέει ότι οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς και μια προσπάθεια να τον φιμώσουν για να τον εμποδίσει από το να «εκθέσει δημόσια τις επιχειρήσεις λαθρεμπορίας ναρκωτικών της CIA στο Αφγανιστάν».

«Αυτή είναι μια απεγνωσμένη προσπάθεια της αμερικανικής κυβέρνησης να με κλείσει μέσα» είπε στο δικαστήριο. «Αν αντιμετωπίσω ποινή φυλάκισης, θέλω να μαθευτεί η αλήθεια πριν προσπαθήσουν να με ξεφορτωθούν στη φυλακή».

Κατά τη διάρκεια της δικαστικής συνεδρίασης, ο Abbotsford ανακοίνωσε: «Ντρέπομαι να πω ότι συμμετείχα σε αυτές τις επιχειρήσεις λαθρεμπορίας ναρκωτικών σε πολλές περιπτώσεις. Για πολύ καιρό, προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι το κάναμε για τον σωστό σκοπό, αλλά αυτό το βάρος με έχει καταστρέφει μέσα και απλά δεν το αντέχω άλλο ».

Το Worldnewsdailyreport.com αναφέρει:



«Η CIA ασχολείται με ναρκωτικά από τη δημιουργία της. Λαθρεμπορούσαν ναρκωτικά παντού στον κόσμο τα τελευταία 60 χρόνια, στην Ταϊβάν το 1949 για να υποστηρίξουν τον στρατηγό Τσιάνγκ Κάι-σεκ εναντίον των Κινέζων Κομμουνιστών στο Βιετνάμ, στη Νικαράγουα, και αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου» αναφώνησε κατά τη διάρκεια της δίκης. «Βοηθήσαμε τους Μουτζαχεντίν να αναπτύξουν καλλιέργειες παπαρούνας για να πολεμήσουν τους Σοβιετικούς, αλλά πήραμε τα πράγματα στα χέρια μας το 2001, όταν εισβάλλαμε στο Αφγανιστάν επι Μπους», υποστήριξε.

11/9: Πρόφαση για εισβολή στο Αφγανιστάν

Η εφημερίδα Cheyenne Herald αναφέρει επίσης ότι ο ιστότοπος του άνδρα, που έκλεισε από τα μέλη της οικογένειας λίγες ώρες μετά την καταδίκη, ισχυρίστηκε ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου ήταν στην πραγματικότητα οργανωμένες από τη δική του κυβέρνηση και «πρόσχημα» για την εισβολή στο Αφγανιστάν.

11/9: Αφορμή για εισβολή στο Αφγανιστάν



Η εφημερίδα Cheyenne Herald αναφέρει επίσης ότι ο ιστότοπος του άνδρα, που έκλεισαν τα μέλη της οικογένειάς του λίγες ώρες μετά την καταδίκη, ισχυρίστηκε ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου ήταν στην πραγματικότητα οργανωμένες από τη δική του κυβέρνηση και «πρόσχημα» για την εισβολή στο Αφγανιστάν.

Πίστευε επίσης ότι το Ισλαμικό Κράτος χρηματοδοτείται σήμερα από τις φερόμενες επιχειρήσεις λαθρεμπορίου ηρωίνης της CIA με σκοπό την «αποσταθεροποίηση των κυβερνήσεων της Μέσης Ανατολής» και την «ανατροπή των ηγετών των μη συμμαχικών χωρών των ΗΠΑ, όπως ο Bachar Al-Assad στη Συρία» για «να εξασφαλίσει επωφελείς συμφωνίες πετρελαίου για τις ΗΠΑ και τις συμμαχικές χώρες».

Δείτε τώρα το ακόλουθο ρεπορτάζ των αμερικανικών ΜΜΕ για αυτό το θέμα όπου είχαν θέσει το εξής ερώτημα: «ΓΙΑΤΙ τα δικά μας στρατεύματα φυλάνε τα χωράφια οπίου στο Αφγανιστάν;;;»

——–

Πηγή >> https://newspunch.com/ex-cia-agent-admits-in-court-we-run-afghan-opium-trade/?fbclid=IwAR3cbrZOE-stCTQq91yoz_KVFnNb-Wv9vtsdl69mS9JTE-hwST-sOIX-73Q

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr