Home ΚΟΣΜΟΣ ΕΛΕΟΣ!!! – Ολόκληρη η χώρα της Νέας Ζηλανδίας τελεί υπό κλείδωμα μετά από μία και μόνο περίπτωση “COVID”!!! ΜΕΓΑ…ΤΡΑΝΣ «η» πρωθυπουργός της!!!

ΕΛΕΟΣ!!! – Ολόκληρη η χώρα της Νέας Ζηλανδίας τελεί υπό κλείδωμα μετά από μία και μόνο περίπτωση “COVID”!!! ΜΕΓΑ…ΤΡΑΝΣ «η» πρωθυπουργός της!!!

by _
0 comment 161 views

ΕΛΕΟΣ!!! – Ολόκληρη η χώρα της Νέας Ζηλανδίας τελεί υπό κλείδωμα μετά από μία και μόνο περίπτωση “COVID”…

Το Auckland τέθηκε σε lockdown 7 ημερών…

ΜΕΓΑ…ΤΡΑΝΣ «η» πρωθυπουργός της!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 17 Αυγ. 2021, 10:31, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με το InfoWars.com

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν έθεσε σε λοκντάουν (κλείδωμα) ολόκληρη τη χώρα μετά την ανακάλυψη ενός και μόνο κρούσματος COVID.

Ναι σωστά διαβάσατε.

Αφού εντοπίστηκε το μεμονωμένο κρούσμα στο Auckland, το πρώτο σε όλη τη χώρα σε 6 μήνες, είπαν μετά στους πολίτες σε όλη τη χώρα ότι θα τεθούν υπό πλήρη lockdown για τις επόμενες 3 ημέρες.

«Το Auckland και το Κορομάντελ (Coromandel) – μια παράκτια πόλη όπου υποτίθεται ότι πέρασε επίσης χρόνο το “μολυσμένο” άτομο – θα είναι κλειδωμένα για επτά ημέρες», αναφέρει το Sky News.

Η Νέα Ζηλανδία θα τεθεί τώρα υπό το πρώτο πλήρες εθνικό κλείδωμα για πρώτη φορά από το αρχικό κλείδωμα πριν από ένα χρόνο.



Τα σχολεία, τα γραφεία, οι επιχειρήσεις και όλοι οι άλλοι «μη απαραίτητοι» χώροι θα κλείσουν τώρα, ενώ θα επιτρέπεται στους πολίτες να βγούν έξω ΜΟΝΟ για να κάνουν λίγο γυμναστική, να αγοράσουν τρόφιμα και να αναζητήσουν επείγουσα ιατρική περίθαλψη.

Όπως και η γειτόνισσά της Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία συνεχίζει να ακολουθεί μια αμφιλεγόμενη πολιτική «μηδενικού COVID» που απαιτεί συνεχή δρακόντια λοκντάουν (lockdown) χωρίς τέλος.

Όπως τονίσαμε πέρυσι, η Νέα Ζηλανδία ανακοίνωσε ότι θα θέσει όλους τους νέους μολυσμένους από τον κορvνοϊό και τα στενά μέλη της οικογένειάς τους σε «εγκαταστάσεις καραντίνας».



 

Η Άρντερν προειδοποίησε τους ανθρώπους που αρνήθηκαν να κάνουν εξετάσεις για τον COVID-19 ότι απλώς θα κρατούνταν στις εγκαταστάσεις μέχρι να συμμορφωθούν.

Η Νέα Ζηλανδία έχει καταγράψει 2.926 κρούσματα και μόλις 26 θανάτους από τον κορονοϊό από την έναρξη της “πανδημίας”.

Σχολιάζει τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ…

Στο άρθρο μας με τίτλο ΔΕΙΤΕ μια «γυναίκα» με…@ΡΧΙΔΙ@ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, την πρωθ. της Νέας Ζηλανδίας, Τζασίντα Άρντερν!!!, σας αποκαλύψαμε ΠΟΙΟΣ – ΟΧΙ «ποιά»– πραγματικά είναι «η» «κα» Τζασίντα.

Εν ολίγοις, η Νέα Τάξις Πραγμάτων βάλλει κατά χωρών, όπως η Νέα Ζηλανδία και η Αυστραλία γιατί οι λαοί τους είναι δυνατοί και ανεξάρτητοι, και γι’ αυτό βρίσκονται σε μια τέτοια κατάσταση με σκληρά δρακόντια μέτρα, κτλ. Αλλά σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έχουν βάλει και…ΤΡΑΝΣ να τους κυβερνάνε!!!

Δείτε τώρα τα παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε και ΠΡΟΣΕΞΤΕ τα…ΑΧΑΜΝΑ… 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr